RE: بی میلی همسرم مرا آزار می دهد
سلام
روابط زناشویی یکی از مهم ترین ارکان توی زندگی مشترکه
از همسرتون بخواین بیشتر مطالعه کنند و عواقب سردیشونم براشون بگید و ازشون بخواین که برای مداواشون حتما اقداماتی رو انجام بدند
اینکه الان مداوا بشن و مشکلتون حل بشه برای ایشون خیلی بهتره تا اینکه بعدا اتفاق بدتری مثل ازدواج موقت شما بیافته و ایشون بفهمند و هیچ وقت نتونند شما رو ببخشند
این مسئله رو خیلی جدی پیگیری و حلش کنید
در ضمن این مسئله هم چیزی نیست که شما از مطرح کردنش پیش مشاور حضوری خجالت می کشید
اینکه زندگی شما تحت شعاع این مسئله بخواد خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد خجالت آوره
آقای محترم نسبت به لیلا خانم حالت تدافعی نگیرید چون بهترین راه را ارائه داده. در بسیاری از خانواده های مذهبی بدلیل همین ریشه های مذهبی خانمها ترسانده می شوند. بطوریکه دختر جلوی شوهر خودش تا مدتها خجالت می کشد. خوب پس این به یک بیماری مبدل می شود. 2 - در برخی موارد خانم ها آنقدر خود دار و یا مغرورند که با اینکه با شما مشکل دارند نمی خواهند بروز دهند. یعنی از دستتان ناراحت است و از شما کلا راضی نیست. 3 - شاید شما مشکلی دارید آن طور که او دوست دارد در سکس یاشید نیستید(مهربان.جذاب. تمیز..........). 4- در برخی موارد هم همسران د ر ابتدای ازدواج اینقدر خواسته های نا بجا دارند که زنان پس از مدتی کلا آزرده و سرد می شوند.5- اگر از تمام اینها مطمئنید که در شما نیست به متخصص مراجعه کنید.
سلامی دوباره
پیشنهاد می کنم تمام پست های من را بخوانید جوابهای شما را قبلا داده ام
گفتم متأسفانه کمی مذهبی هستیم . خانواده ای شاد و اهل تفریحات سالم و علاقه مند به ورزش کوهنوردی
خودم مهندس کامپیوتر و همسرم مترجم زبان . پس بی سواد نیستیم
من فکر می کنم این موضوع بیش اندازه عجیب است که دوستان اینطور صحبت می کنند
راست هم می گویند مگر می شود کسی اینقدر بی احساس باشد ؟
من می گویم از شب عروسی تا حالا اینجور بوده است چیزی نیست حاصل و نتیجه عملکرد بد من باشد .
توی دلم مونده لذت کردن نزدیکی زن هنگام نزدیکی را با چشمم ببینم و من هم لذت ببرم نه اینکه با اکراه فقط رفع مزاج کنم.
باز متذکر می شوم با همه اینها هنوز رفتار بد و عصبانیت حادی از خودم در مورد اینکه چرا اینجوری هست از خودم نشان نداده ام چونکه اینکه من می بینم از طبیعت و در ذات خود همسرم است نه از روی غرض
با این تفاسیر به نظرم بهتر است خوتان را نسبت به او سرد نشان دهید تا حساس شود چون اگر از طرف شما حرکتی نبیند حساس می شود که چرا به سمتش نمی روید. در ثانی او هم بالاخره حتی پس از 2 ماه در خود احساس نیاز جنسی می کند. او را به حال خود بگذارید تا به سمتتان بیاید. هر چه بیشتر به سمتش بروید از شما دورتر می شود. کاملا خودتان را بی تفاوت نشان دهید ولی عکس العمل های او را زیر نظر داشته باشید. لطفا در این زمینه شکیبا باشید.
خیلی درگیر بودم و کم به همدردی سر می زدم
متأسفانه این اجازه رو هم ندارم که آدرس سایت خودم رو بدم
دوستان هم تقریباً منو با کمتر از 10 پست میشناسند و با حرفهای من آشنان
پس شما هم چند دقیقه ای وقت بگذار و بخوان تا شاید من هم وظیفه ای انجام داده باشم
دوست عزیزم
همین اول بهتون بگم که اگر جلوی این سردمزاجی گرفته نشه روز به روز بدتر میشه و فکر نکنید که شاید روزی برسه که همه چیز درست بشه ( البته مطمئنم که این فکرو نمی کنید )
دوم اینکه در تأیید حرفهای سرکار خانم لیلا موفق باید عرض کنم که ما در ایران متخصص سکسولوژی داریم اما متأسفانه اکقریت مردم جامعه از وجودشون بی اطلاعند یا مثل شما خجالت میکشند بهشون سر بزنند ولی من بهتون توصیه میکنم که برید و ازشون وقت بگیرید و باهاشون آشنا بشید ، نیازی نیست در همان ابتدا شما حرف بزنید ؛ اونها خودشون میدونند که چه انگی روی پیشونیشون خورده و چه قدر این جامعه ای که اختلافات خانوادگیش ریشه در س.ک.س داره غرین هستند ، اونها خودشون راه رو برای صحبت های شماباز میکنند ، پس نگران نباشید
فقط به خودتون فشار بیارید که تا داخل مطب برید و بقیه را بسپارید به خدا و سکسولوژیست ، شاید هم اصلاً نیاز نباشه که همسرتون بره پیششون ، شاید فقط باید همسرتون بره و شما نرید ، شاید باید هر دو با هم برید اما مطمئناً اینکه هیچکدومتون نرید درست نیست ، برید و ببینید که چی میگن
خود خانم موفق می دونند که من سکسولوژی خوندم اما اینجا . . . کلی شرمنده ام
نظر من اینه که مشکل شما در این مکان و با صحبت های دوستانی که یا از روی تجربه مشاوره میدن یا از روی احساس همدردی ، حل نمیشه
سرعت رشد این مشکل هم در کانون خانواده ی شما بسیار زیاد تر از اینه که بتونید صبوری کنید و منتظر باشید تا شاید یک متخصص با وجود تمام ممیزی های ممکنه بیاد و براتون شرح درمان کنه
مشکل شما از نگاه من به یک سری سوالات خیلی خصوصی نیاز داره که پاسخ داده بشه و مطمئناً این سوالات در یک محل عمومی پرسیده نمیشه و بالطبع شما هم هرگز نمیتونید به درستی به سوالات پاسخ بدید
برای نمونه در یکی از تاپیک ها که الان اسمش رو هم فراموش کردم و اگر هم یادم بود نمی گفتم ، یکی از خانمهای محترم تالار مشکلی داشت و من چند سوال از ایشان کردم و در جواب گفتند که اگر منظورتون اینه که من گرم مزاج هستم یا سرد مزاج باید بگم گرمم !!!!!!!!
خیلی برام جالب بود و به خاطر همین جالب بودنش دیگه در اون تاپیک چیزی ننوشتم چون عقیده دارم اگر کسی بخواد مشکلش حل بشه باید اولین قدم رو خودش برداره و همکاری کنه ( البته خدای نکرده سوء تفاهم پیش نیاد ، منظورم اینه که اول خودش باید دلش برای خودش بسوزه و نگران خودش باشه بعد از خودش اون فرد متخصص )
پس به این نتیجه میرسیم که چون این تالار از گفتگوی واضح جنسی حذر میکنه و در قوانین هم این مسئله موکداً ذکر شده ، نمیشه با شما خیلی راحت در مورد مشکلاتتون صحبت و سوال و جواب کرد
باز تأکید میکنم که اگر واقعاً نگران آینده ی زندگیتون هستید این خطر رو جدی بگیرید و در صدد درمان اصولی از طریق مراجع آگاه باشید نه اینکه چون خجالت میکشید به این تالار پناه بیارید و امیدوار باشید که شاید یک روز مشکلتون حل بشه
باور کنید که پیش سکسولوژیست رفتن سخت تر از ایجاد ارتباط جنسی در شب زفاف برای شما که مذهبی بودید و پاک زندگی کردید نیست ، باور کنید
اگر این اجازه رو داشتم تمام اون سوالاتی که پرسیده میشه رو در همینجا براتون می نوشتم تا شاید کمکی بهتون کرده باشم اما باز هم شرمنده ام و تنها میتونم بگم که مشکلتون رو جدی بگیرید
به نظر شما اگر کسی یک هفته غذا نخوره باعث تعجب نیست ؟ خانواده اش نمیبرنش دکتر ؟
چرا وقتی خانم شما غذای زناشوییش رو ماهی یک بار با سختی میخوره نمی بریدش دکتر ؟
من مسلمان نیستم اما به شما که مسلمان و بنا بر گفته خودتون مذهبی هم هستید عرض میکنم که از آقا امام رضا علیه السلام پرسیدند که ایام همبستر شدن با همسر چگونه است ؟ و ایشان فرمودند : دوشنبه و پنجشنبه نیکوست
اگر آقا امام رضا علیه السلام هفته ای دو مرتبه نزدیکی در هفته را نیکو دانسته اند خودتان تخمین بزنید تا متوجه شوید اوج مشکل شما چه قدر است ؟