RE: فاصله سنی(لطفا نظرتون و بدین)
به نظر من جامعه ى الان ما با بالا رفتن سن ازدواج بين دخترا و بسرا ما به ديد ديكه اى به اين مسئله نكا مى كنيم الان ديكه مثه كذشته نيس كه دختر 15 16 ساله ازدواج كنه هست ولى به ندرت ديده ميشه وسن ازدواج بسرا هم بالا رفته و الان ديد اينكه دخترا زودتر به مرحله ى فسيولوجى جنسى و عقلى ميرسن و بايد سن دختر از بسر كوجيكتر باشه كمرنك شده جون بسرا هم با بالا رفتن سن به نضج كافى رسيدن وهر جه قد تفاوت سنى بين طرفين كمتر باشه تفاهم طرفين بيشتره
سلام
اینکه میکن با هم سن ازدواج نکن درسته؟
به نظر من دو سال تا پنج سال تفاوت خوبه اما چه کنم که گرفتار عشق یک دختر خانوم هم سن خودم شدم ؟
من خودم میگم که 3 تا 5 سال تفاوت سنی خوبه،ولی باز بر میگرده به بلوغ فکریه هر دو طرف.
به نظرشما 9 سال اختلاف سنی خیلی زیاده؟ دختر 25 ساله،پسر 34 ساله ؟؟؟
نیلوفر همون طور که خودت گفتی بازمیگرده به بلوغ فکری.ولی باید در نظر گرفت که ایا اقای 34 ساله می تونه به شادابی دختر 25 ساله باشه یعنی اون روحیه ای دختر 25ساله روداشته باشه؟
اگه جوابي پيدا كرديد براي من هم بفرستيد
ممنونم
به نظرم مهم تکامل عقلی و استقلال مالی و اختیار انتخاب و قدرت انتخابه
نه سن
به نظرشما 9 سال اختلاف سنی خیلی زیاده؟ دختر 25 ساله،پسر 34 ساله ؟؟؟
دوست دارم نظر شما رو بدونم.
سلام
من قبلا به طور مفصل در مورد تفاوت سنی دختر و پسر صحبت کردم. و اینکه نمی توان قانون قاطعی صادر کرد و اینکه باید با توجه به سایر معیارها و افراد در این خصوص صحبت کرد.
اما چون این تاپیک صرفا یک حد و حدود مناسب برای شرایط سنی هست به چند نکته به طور کلی اشاره می کنم که بهتر است به ترتیب ذیل باشد.
یکم: بهتر این است که سن آقا بیشتر از خانم باشد.
دوم: فاصله سنی 3 تا 7 سال برای دهه 20 تا 30
سوم: فاصله سنی 3 تا 10 سال برای دهه 30 تا 40
چهارم: فاصله سن 3 تا 15 سال برای 40 سال به بالا
پنچم: سن طلایی ازدواج برای دختران(با توجه به بلوغ روانی و عاطفی، اتمام تحصیلات، جوانی و شادابی و ...)= 22 تا 25 و البته تا 28 سال هم جا دارد.
ششم: سن طلایی ازدواج برای آقایون 25 تا 28 سال
نکته مهم:
این ها که گفتم قانون خدا نیست، خدایی نکرده به صورت وسواسی روی این سنین تمرکز نکنید. اینها صرفا معیارهایی نسبی و تقریبی برای رسم هنجار سنین ازدواج است.
لذا بسیاری پارامترهای دیگر می تواند روی اینها به طور نسبی تاثیر بگذار.