RE: لحظه لحظه زندگی با کسی که نیست!!!(کمک فوری)
ببین Nnazlin گلی
عزیزم بهانه میدونی چیه؟ ... بذار واست تعریف کنم معنی بهانه رو ... بهانه وسیله است که
انسانها به کمک آن غیر مستقیم حرف خود را میزنند چون از انجام آن کار اکراه دارند...ناراحت نشو
عزیزم اما اون پسر داره بهانه میاره ... به زبون بی زبونی داره میگه برو ... تو داری طبیعی برخورد
میکنی چون ذات دخترا احساسیه و اگه فکرت درگیر نمی شد باید شک می کردی...دلت نگیره
اگه گرفت اشک بریز...تو که میگی حضور خدا رو حس میکنی پس 1بار واسش عزاداری کن و خاک
کنش...CD رو نخریدی که...بخری تازه میفهمی چجوری دنیات عوض میشه ... نازلین درد منو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-18004.html
ببین هنوز با تکنیکای دکتر و توکل روحیمو از دست ندادم و الان آرومم
حقیقتا به راحتی مسئلت حل میشه ان شاا...
بهر جون تشکر میکنم که پیگیر هستی
تاپیک شما خوندم و واقعا متاسف شدم:323:
عزیزم فکر میکنم کسی مثل شما که دور از قضیه و خارج از گود دید واقع بینانه تری داره!اما کسی مثل من که احساسش درگیر خیلی سخت بخواد به خودش بگه نه اون تو رو نخواسته:(!!!!!! حتما با خودتون میگید خیلی غیر منطقیم! !
خیلی وقتا حس میکنم علاقش به اندازه علاقه من نیست یه حس ساده!!:163::163:
هرچی بخودم میگم نازلین بسه stoooopppppp انگار فایده نداره همه فکرا تو ذهنم تکرار میشه:(( ازش ناراحت میشم اما فکر میکنم نمیتونم هیچ وقت کسی جایگزینش کنم!برای کنترل فکر علاوه بر سی دی بهار جان راهی سراغ دارید؟!
nazline عزیزم خوب راهنمایی ها رو میخوای اینجا بنویسم؟
میشه مثنوی 72 من...بخشی از سخنان دکتر رو تو اون CD بهت میگم امیدوارم مفیده فایده باشه
عزیزم اصلا نمیگم غیر منطقی هستی چون دخترا خدای احساسن...من خودمم خیلی احساسیم
و اگه بهم بگن عشقت دیگه دوستت نداره دق می کنم اما بحث من چیز دیگس..مرسی که تاپیک
منو خوندی خانومی...خود من میدونی چکار کردم؟ عاشق یه وجودی شدم که منو همینجوری که
هستم با تمام نواقصم می خواد....خیلی دوسم داره و همیشه حوصلمو داره و بینهایت کمکم
میکنه...هیچ وقتم رهام نمی کنه...چند روزه که عاشقش شدم و واسه گفتگو باهاش بی تاب
شاید عشق زمینیم منو به اینجا رسوند اما الان خیلی آرومم...بله خدا رو میگم...نامزد سابقمو
هنوز دوست دارم اما دیگه بیتاب نیستم چون احساس میکنم اگه عشق حقیقیم بخواد منو
میذاره کنار اون...مهم اینه که الان دارم از عاشق خدا بودن لذت میبرم...دیشب خیلی باهاش
حرف زدم...مثه یه پرنده سبکم الان...تاحالا بهش فکر کردی که خدا رو واسه خود خودش
بخوای؟...یا سعی کنی عاشقانه باهاش حرف بزنی؟
=================
درخصوص اینکه میگی : نازلین بسه stoopppp انگار فایده نداره همه فکرا تو ذهنم تکرار میشه
باید بگم بهتره سعی نکنی که بهش فکر نکنی بلکه به ذهنت اصلا اجازه ندی به اتفاقات بد فکر کنه و تا خواست فکر کنه سریع سوییچ کنی رو یه کار یا یه موضوع دیگه
بخشی از سخنرانی اون CD :
زندگی انسان رو 2 چیز شکل و جهت میده ... 1- اندیشه یا تفکر انسان و 2- باور انسان از خودش
به من بگو چه اندیشه ای در سر داری یا چه باوری از خود یا آرزوهای خود داری تا به تو بگویم که
چگونه زندگی می کنی؟ اگر مرغ فکر و اندیشه ات به جاهای زشت و ناگوار سفر کند ضمیر ناخود
آگاه تو ، همان زندگی را برای تو ترسیم میکند...اگر باور تو از زندگی انسانی افسرده ، بدبخت و
. تصویر میکند پس زندگیت به همان شکل ادامه می یابد و تا این 2 رو عوض نکنی زندگیت ت
تغییری نخواهد کرد...تا خودت را همان گونه که هستی عاشقانه دوست نداشته باشی و ب
باورهای غلط خود را عوض نکنی زندگیت هیچ تغییری نخواهد کرد زیرا خداند در قرآن کریم می
فرماید "خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر آنکه خود بخواهند"...
و...
و بعد بهت یاد میده که چجوری با ضمیر ناخود آگاهت به افکارت غلبه کنی و چجوری متمرکز
شی رو چیزای خوب و بعد اعتماد به نفستو درست میکنه و بعد بهت یاد میده چجوری با
واقعیات کنار بیای و سرنوشتت رو خودت طراحی کنی
نازلین حرف منو گوش کن و اگه دنبال راه حلی اینکارو بکن...حجمش زیاده وگرنه میذاشتم واست
مرسی بهار عزیزم چشم حتما تهیه میکنم :43::43: میترسیدم حرفای کلیشه ای باشه که انگار اینجور نیست...:43:
نازلین من خودمم حوصله حرفای تکراری ندارم اصلا اما این آقا انقدر حرفاش جدید و جذابه که 10
بار هم گوش بدی باز واست جذابه...قول میدم خیلی خوشت میاد و ایمان دارم خدا خواسته که
من اینو بهت معرفی کنم چ.ن حتما عزیز دل خدا هستی و خیلی دوست داره
:46:
بازززززززززززززززززم مرسییییییییی بهار عزیزم دوست خوبم:43::43: خوشحالم که اینجا دوستای خوبی مثل شما گلم پیدا کردم اینم از لطف خداست:323: