RE: چه تضمینی وجود داره خیانت نکنی؟؟؟
این آخرین جوابیه که به شما میدم
شما معیاراتون واسه ازدواج چیه؟
شما واقعا تحت تاثیر اصرار های بیش از حد اون قرار گرفتین و تحت تاثیر رفتار های اون با شما
ایشون خود واقعیشونو 100% به شما نشون ندادند چون عاشقند و شما هم شدید
نقل قول:
وقتی اون همه احساسو اصرارو دیدم کم کم کوتاه اومدم رفتارم باهاش بهتر شد وقتی بیشتر شناختمش و فهمیدم قصدش از رابطه خوش گذرونی نیست(چون اگه قصد خوش گذرونی داشت همون شش ماه اول که رفتار خیلی بدی باهاش داشتم جا زده بود و رفته بود سراغ کسی که اینجوری غرورشو خورد نکنه)بیشتر بهش علاقه مند شدم بعد از اون اتفاقاتی هم افتاد که مطمئنم کرد منو به خاطر خودم میخواد نه هیچ چیز دیگه...یواش یواش تقریبا عاشقش شدم با این که ظاهرجذابی نداره و این بعضی وقتا ناراحتم میکنه ولی باطنش جوریه که هرکسی رو بعد یه مدت جذب میکنه...
اینجور که از نوشته هاتون استنباط میشه فقط معیارتون اینه که شما رو واسه ازدواج میخواد و عاشقتونه . فکر کنم شما خیلی مسائلو نا دیده گرفتین
فقط و فقط هم امتحاناتون و بحثاتون حول این محوره که به هیچ وجه شما رو نمی خواد از دست بده
ببینید مدیرا و بزرگای این تالار اینقدر از این چیزا دیدن که تا ته مطلبو می خونن
ما فقط میخوایم شما با دقت و عقل و احساس همسر آیندتونو انتخاب کنید
ممنون از راهنمایی هاتون
حرفاتون مفید بود ولی نه واسه من چون این چیزایی که گفتین و فکر میکنین من متوجه نمیشم چیزایی بودن که من خیلی وقت پیش بهشون فکر کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم واسه همین تا الان ادامه دادم... من که از این تالار چیزی دستگیرم نشد یعنی هیچ کس جواب سوال منو نداد فقط همه این جا واسه من شدن حکیم و شوع کردن به نصیحت...:305:که چی؟که این دوستی درست نیست و شما(یعنی بنده)داری فقط از روی احساس تصمیم میگیری!هیچ کس فکر نمیکنه اگه از چیزای دیگه صحبت نکردم واسه این بوده که مشکلی در این موارد نداشتم و قبل از اینکه به خودم اجازه ی دوست داشتن رو بدم همه ی این موارد رو بررسی کردم....خلاصه اینجا کسی با من همدردی نکرد فقط همه منو با یه مشت عقاید و حرفهای تکراری به رگبار بستن:324:
دوستای گل همدرد سعی کنین به جای تحمیل عقایدتون به بقیه یه کم به عقاید دیگران احترام بذارید یا حد اقل با یه دلیل منطقی قانعشون کنید...این مشکل فقط توی این تایپیک نیست من تایپیک های زیادی رو توی این سایت خوندم که دوستان به جای همدردی فقط توهین کردن به عقاید.نظرات.عشق و معشوق دوست مشکل دارمون
دوستای خوبم خواهشا اینقدر زود در مورد همه قضاوت نکنین اول خودتونو بذارین جای طرف بعد جوابشو بدید ببینین دوست دارین به عقل و شعورتون توهین بشه یا با منطق و دلیل درست باهاتون صحبت بشه؟؟؟دوست دارین جواب سوال اصلیتونو بگیرین یا اینکه مجبور بشین بی دلیل کلی سوال جواب بشین و توضیح پس بدین؟؟؟
من یکی که قصدم توهین نبود فقط دوس داشتم کمک کنم
حالا در توان خودم و فکر خودم این چیزا به ذهنم رسید