RE: راهی برای کم کردن میل جنسی
deljoo_deltang عزیز ممنون از نظرتون شما درست میگید حرمت تالار اجازه توضیح نمیده البته به شما اطمینان 100 درصد میدم که کیفیت رابطه در بالاترین درجه است امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.مشکل ما اینه که همسرم میخواد برای رابطه ما کاملا تنها باشیم و چون ما عقدیم و هنوز نرفتیم خونه خودمون این شرایط مهیا نیست.شوهرم میتونه میلشو سرکوب کنه اگر شرایط نباشه ولی من اذیت میشم واسه همین دنبال راهی برای کم کردن میل جنسی بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
شاید قوانین تالار اجازه نده که شما یا ما خیلی مسائل رو توضیح بدیم اما اگر به یک مشاور بالینی به تنهایی مراجعه کنید خیلی خوب می تونند راهنماییتون کنند.
:104::104::104:
با سلام
زمان عقد معمولا با ملاحظاتی همراه هست.
در واقع رعایت تدریجی بودن شناخت ها و رابطه ها برای تحکیم روابط بسیار مفید هست.
یاد بگیرید با ملایمت و صبر در زندگی پیش بروید.
امروز یک خواسته دارید و فردا خواسته های بیشتری در زندگی دارید و حق شماست. اما با صبر و خویشتنداری همه آنها را به تدریج به کف خواهید آورد.
با عرض سلام و تشکر خدمت مدیر محترم
حرفاتون کاملا درسته مشکل من اینه که خیلی عجولم البته در هر موردی همین خصلتو دارم به همین علت دنبال کم کردن میلم هستم شاید هم باید صبر کردن رو یاد بگیرم.شما میتونید کمکم کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
شاید هم باید صبر کردن رو یاد بگیرم.شما میتونید کمکم کنید؟
بله می توانم:
صبر کنید
با اجازه از محضر محترم مدیریت محترم سایت
دوست عزیزم گلنوش اگر براتون ممکنه به چند سوال من جواب بدید
1 - اهل کجایید ؟
2 - رنگ پوستتون تیره است یا روشن ؟
3 - وزنتون چه قدره ؟
4 - اندازه دور مچ پاتون چند سانتی متره ؟
اگر براتون جای تعجب داره که این سوالات بابت چیه میتونستم در پیام خصوصی بهتون بگم که حرمت تالار حفظ بشه و خدای نکرده دستاویزی نشه که دردسری متوجه مدیریت محترم بشه اما متأسفانه سیستم پیام خصوصی در سایت فعال نیست و لاجرم بهتون آدرس میدم که تشریف بیارید به این سایت و در اونجا براتون توضیح بدم
www.ira......com (ویرایش : مدیر همدردی :تبلیغ سایت مرتبط با مراجعان ممنوع است)
باز هم از مدیریت محترم همدردی پوزش میخوام که جسارت کردم و وارد بحث شدم
zartoshtiعزیز
اگر
میخواید بدونید گرمم یا سرد باید بگم گرمم با این حال جواب سوالاتتتون:
اهل خوزستانم پوستمم خیلی سفید وزن 59
زندگی خوبی دارید شاکر خداوند باشید برا یه فرد معتدل 3 بار رابطه در هفته مناسبه شما گرم مراج هستید هر روز زیاده کنترل کنید
شوهرتون افشرده گل سرخ بخورد برا افزایش میل جنسی
نقل قول:
امروز ازم سوال کرد منو واسه چی میخوای؟
عجب جمله بی رحمانه ای !
عجیبه آخه آقایون اصولا در دوران عقد آتیششون تندتر از همیشه س. به نظرم تا قبل عروسی برای این قضیه یه چاره ای پیدا کن که بعدا مشکل ساز نشه.
با تشکر از دوستانی که نظر دارن باید بگم همسرم نیازی به افزایش میل ندارن چون ایشون نرمالن .باید بگم بعد از شنیدن این جمله حتی تمایل به بوسیدنشون هم ندارم .....
آخه میترسم فکر کنه برای این رابطه فقط میخوامش من خیلی دوستش دارم عاشقشم از هیچ لحاظ کم نداره همه چیزش تو خونواده شده مثال زدنی نمیخوام ذهنیتش نسبت به عشقم خراب بشه .ولی نمیدونم این سرد شدن ناگهانی ضرر نداره البته اگه اون بخواد امتناع نمیکنم ولی خودم دیگه تمایل ندارم