-
RE: سن ازدواج چقدر باشد
منظورتون توقع خانومهاست دیگه. نه توقع از خانومها!
در ضمن من الان 26 سالمه. کارشناسی ارشد مهندسی گرفتم. حتی یک سال هم عقب نیفتادم. حساب کردم برای رهن خونه در تهران که وظیفه من شازده است باید 30-40میلیون داشته باشم. سرانگشتی می شه (برای حقوق من که تقریبا تو همچین سنی خوب محسوب می شه ماهی تقریبا 1میلیون) اگر 70درصدش رو save کنم(باقیش پول اجاره فعلی سوئیتو...) می شه ماهی 600-700هزار . سالی 6میلیون من 6سال دیگه می تونم برای رهن خونه پول داشته باشم. 32 سالگی. بالاخره خانوم و خونوادشون هم امید و آرزو دارن!!!!! با عشق ازدواج می کنه دختر دیگه!!!!!؟یک عروسی می شه 10میلیون تومان 34 سالگی-برای یک خانوم کم توقع(البته در دید خانوم!!!) برای خانوم پرتوقع که انتظار ماشین و خونه هم دارند تا 50 قابل افزایشه. اما متاسفانه من اگر پولدار شم نمی رم اون خانومیو بگیرم که منو به خاطر نداشتن موقعیت رد کرد!! می رم خانومی جوونتر رو می گیرم!! اینم منفعت منه. نه؟!!
-
30-40 میلون اجاره.10 میلیون خرج عروسی!!! چه خبره؟
یعنی فکر میکنید همه ی دخترا این انتظاراتو دارند یا خودتون؟
پول چیز خوبیه ،زندگی در یک محله ی خوب وعروسی خوب و.. ولی دلیلی نداره اول زندگی همه ی اینها صورت بگیره!
درسته خانوم وخونوادش آرزو دارند (البته به نظر من آرزو باچشم وهم چشمی و دید مادی فرق داره) شما واقعا فکر میکنید عشق برای ازدواج همه ی خانم ها موازی بااین توقعاته!! خانواده ها هم اگر ببینند پسری واقعا لیاقت داره و میتونه دخترشونو خوشبخت کنه این چیزا کمرنگتر وکمرنگتر میشه... (البته بستگی به ایمانشون هم داره)
در مورد جمله ی آخرتون هم خدمتتون عرض کنم که یه چیزی هم هست که شما از دستش دادید و دیگه به نفعتون نیست و اونم جوونیتونه.
-
یک خونه 50متری در میدان انقلاب تهران 30میلیون رهن کامل!!!عروسی در یک تالار کوچیک بدون طلا و جواهر وخرج های متفرقه 3-4 میلیون
در مورد جمله آخرم ببینید من که مجبورم جوونیمو از دست بدم!!! (چون پولی ندارم!! و مجبورم بدست بیارم-چون دندم نرم کروموزوم y دارم!!!) پس به ازای این جوونی از دست داده دختر جوون می گیرم!! منظورم این بود.
-
به قول قدیمها سن زن برابر- سن مرد تقسیم بر دو به اضافه هفت
-
sorena_arman عزیز شما از یه طرف میگش سن ازدواج برای پسر زیر 30 سال عاقلانه نیست از طرف دیگه در تاپیک دیگتون دارین مینویسین که میخواین ازدواج کنید!قضیه چیه دوست من؟
-
دوست گرامی ایشون رو من خوب می شناسم.اگر راغب به ازدواج با کسی باشند صبر خواهند کرد!!2-ایشون اذن پدر احتیاج نداره(قبلا طلاق گرفته) پس می تونه بدون مسائلی مثل عروسی (با شناختی که ازشون دارم) راضی به زندگی با کسی بشه که دوستش داشته باشه
ثانیا کلیه بحث. من در مورد خودم صحبت نمی کنم. در مورد این صحبت می کنم که اصلا نمی شه یک مرد در زیر سن 30 ازدواج کنه تو این شرایط.شما این حرف رو نقد کن نه منو!! شاید من یک شیاد باشم که یک حرف درستی رو می زنم. شما بگو به این دلایل حرفت نادرسته!
-
sorena_armanقصد جسارت نداشتم
چون شما کلی گفته بودی که ازدواج زیر 30 عاقلانه نیست من فکر کردم شامل حال شما هم میشه دوست من ، این شد که انتقاد کردم.به نظرم این طبیعیه که وقتی من خودم یه پیشنهادی رو میدم همه انتظار دارن که حداقل خودم بهش عمل کنم!!!حالا گذشته از این حرفا امیدوارم شما هم به خواستتون برسید.
اما در مورد اینکه حرف شما رو رد کردم دلایلی دارم:
نیازهایی وجود دارند که نمیشه منکرشون شد مثل اشتیاق به صحبت با جنس مقابل،ابراز محبت و عشق،رسیدن به آرامش و کمال و...خوب یه جوان تا سن 36 سالگی باید چه طور با این نیاز ها روبرو بشه،باید رو به روابط آزاد ببره؟یا در تنهایی باشه تا اون سن که مثلا 50 میلیون پول در بیاره؟ نمیگم که صبر نداشته باشه بلکه صبر عاقلانه و به جا.ولی تا سن 36 سال فکر نکنم کسی دلش بخواد مجرد بمونه.
-
نه کسی دلش نمی خوادمجرد بمونه. خانوم مریم نشدنیه!!! جملم واضحه! نشدنی! من برای رهن خونه حداقل باید 30 سالگی کار کنم تا یک دختر مثل شما قبول کنه باهام زندگی کنه. بابا موضوع به این واضحی. هی دارین می پیچونید.
-
برای دختران از 18-22 و برای پسران از 25-32
-
سن زن 24سال باشد سن مرد29سال باشد