RE: من زیادی عجولم یا این تاخیر طبیعیه؟؟؟؟!!
نقل قول:
امير خودش به اين نتيجه رسيده كه وقته ازدواجشه و آمادگيه پذيرفتن مسئوليت رو تو خودش ميبينه. فقط يه كم وقت ميخواد
اگه من تركش كنم شايد اصلا ديگه وقتي نداشته باشيم كه بهم ثابت كنيم كه چه قدر از لحاظ روحي نزديك بوديم. وشايد خيلي راحت بتونيم همديگه رو فراموش كنيم. به نظرتون اين حرفم اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون پستی که فرهنگ از مدیر همدردی نقل قول کرد (پست شماره 18 این تاپیک) جواب سوال شما رو می دهد.
مراحل شناخت بعد از اقدام رسمی آقا پسر و خواستگاری رسمیش شروع می شوند.
آن وقت هست که باید با بررسی روحیات همدیگر به خودتون ثابت کنید که مناسب هم هستید یا نه.
ولی این رابطه ای که شما دارید، یک رابطه همراه با احساسات هست. یا بهتر بگویم بر پایه ی احساسات.
وابستگی پیش آمده و همه اینها امکان شناخت صحیح رو از شما می گیرند.
قطع رابطه به این معنی نیست که شما با او دعوا کنی یا قهر کنی.
بلکه قطع رابطه یعنی اینکه شما با او تماس می گیری.
می گویی از این رابطه ی پنهانی راضی نیستی.
از نظرت این رابطه بی سرانجام است و هیچ تضمینی نیست که به ازدواج ختم بشود.
به او بگو که اگر واقعاً شما رو می خواهد به خواستگاری شما بیاید.
به احتمال زیاد او می گوید که به خواستگاریتان خواهد آمد، فقط باید صبر کنی و ...
ولی شما بگو ترجیح می دهی حالا که او شرایط ازدواج ندارد، درگیر این رابطه احساسی نشوی.
بگو هر وقت شرایط ازدواج داشت، به خواستگاریت بیاید.
حرف فرهنگ رو تکرار می کنم:
آدم تا زمانی که غیر رسمی چیزی رو در اختیار داره و در قبالش مسئولیت نداره برای رسمی کردنش که مسئولیت براش داره اقدام نمی کنه.
یعنی فرض بگیریم واقعاً هر دو عاشق هم باشید.
ولی در عین حال شما یک رابطه ی آزادانه ی خارج از ازدواج رو نمی خواهی. یعنی سیستم شما و خانواده ات غربی نیست، بلکه همان سیستم ایرانی هست. پس هدفت ازدواج است.
حالا این وسط تا موقعی که شما در دسترس آقا پسر باشی، فرصتی به او نمی دهی که دلش برای شما تنگ شود و تلاش بیشتر برای رسیدن به شما بکند. بلکه او خیالش راحت هست که شما هستی، راحت به کارهایش می رسد. 2-3 سال دیگر هم می بیند که چه شرایطی دارد و تازه آن وقت در رابطه با شما تصمیم می گیرد. حالا اگر خودش پشیمان شود یا پدر مادرش مخالفت کنند، شما بازنده هستی!
او برای چند وقت یک دوست دختر داشته، در کنارش به زندگیش هم رسیده، حالا هم بهترین موقعیت ازدواج رو دارد.
ولی شما کلی خواستگارت رو رد کردی، چند سال منتظر بودی و همه اش تحت فشار بودی که نکند او نیاید خواستگاری، جلوی پدر مادرت خجالت می کشی و چند سال از بهترین سالهای جوانیت رو از دست دادی.
به هر حال شما تصمیم گیرنده هستی.
بعد از قطع رابطه هم به احتمال زیاد بالاخره دلتنگی به شما فشار می آورد.
چند ماهی طول می کشد تا از این حال و هوا در بیایی.
این وسط اگر او واقعاً هدفش ازدواج با شما باشد و خانواده اش هم موافق بشوند، به خواستگاری شما خواهد آمد.
و اگر هم نیامد که می فهمی که چه خوب شد که زودتر همه چیز تمام شد و چند سال منتظرش نماندی تا بعداً تنهایت بگذارد...
موفق باشی.
به نظرتون اگه من اين سايتو بهش معرفي كنم تا خودش بياد اين نوشته ها رو بخونه به نفعه منه يا به ضررم؟؟؟؟
آخه وقتي من بهش ميگم : زيره نظره خانواده ها آشنا بشيم با هم. به من ميگه روندي كه تو ميگي اشتباهه!!!
ميگه: تمامه دوستاي من اينطوري رابطه داشتن و بعد رفتن خواستگاريو خيلي هم خوشبختن الان!!!
وقتي من اين حرفها رو از جانب خودم بهش ميگم فكر ميكنه دارم به نفعه خودم حرف ميزنم و شعار ميدم.
از طرفي هم ميترسم اگه اينها رو بخونه ديگه حرفهامو جدي نگيره!!!!
فرهنگ27 عزيز
اين پيشنهادي كه توي پست 20 گفتي رو حتما عملي ميكنم.... به نظرم پيشنهاد خيلي خوبيه
از همه ي شما دوستان ممنونم كه وقت ميذارين و منو راهنمايي ميكنين
لااقل به اين نتيجه رسيدم كه من عجول نيستم توي اين كار و واقعا داره اين مساله طولاني ميشه
سلام عزیزم
اصلا نیازی نیست این سایت و نوشته هارو به آقا نشون بدی مطمئن باش حرفهای این سایت رو نمیپذیره و همه رو انکار میکنه
بالاخره اگه میخوای تکلیفت مشخص بشه باید قطع کنی یا میاد خواستگاری یا شما باید فکر دیگه ای کنید
اگه قصدش ازدواجه حتما میاد خواستگاری به شرطی که شما محکم باشید و کاملا رابطه رو قطع کنی
نباید دوباره تماس بگیری باید کاملا رابطتو قطع کنی
موفق باشی عزیزم:72:
با امير صحبت كردم. گفتم ديگه نميتونم رابطه رو اين شكلي ادامه بدم... خيلي خيلي جدي تر از هميشه...
اول خيلي دليل اورد. اما بعدش ......
( خانواده امير نميدونن كه ما با هم رابطه داريم. فقط فكر ميكنن كه امير منو ديده و پسنديده.اما من در جريان نيستم)
واسه همين نبايد امير آدرس و شماره رو از جانب من به مادرش بگه!
امير گفت: لااقل بذار يه برنامه اي با هم هماهنگ كنيم
فكر كرديم. و آخر به اين نتيجه رسيديم كه امير به مادرش بگه كه محل كاره من زنگ بزنه. و شماره و آدرس خونه رو از همكارام بگيرن. تا واسه مراحل بعدي اقدام كنن
حالا نظرتون چيه؟؟؟؟ الان من بايد چي كار كنم؟؟؟؟
رابطه قطع بشه تا روزه خواستگاري؟؟؟؟؟ يا يه نقاط روشني داره ديده ميشه؟؟؟؟
شما پای حرفتون بایستید.
یعنی بهش بگویید خوشحال هستید از اینکه می بینید او می خواهد از طریق خانواده اقدام کند.
و بعد بگویید که رابطه رو قطع می کنید و منتظر می شوید تا به خواستگاریتان بیاید و بقیه مراحل با اطلاع خانواده ها و زیر نظر آنها ادامه پیدا کنند تا ان شا الله ازدواج کنید.
موفق باشید.