RE: گفت يه مدت تنهام بذار. مگه ميشه 6 ماه تنهاش بذارم
اگه ميبيني پست ميدم ميخوام خودمو اينجا خالي كنم..مطمئن باش به حرفات گوش ميكنم و اين فرصت رو بهش ميدم...
ميگم ميشه از حالا بدون اينكه اون حرفايي كه گفتي بهشبگو رو بگم
بهش اس ندم و زنگم نزنم..يا اون حرفارو حتما بايد بگم؟.
ممنون از راهنمائيهات.....ببخشيد اگه پرحرفي كردم و سرتو درد اوردم....
پس اون اس ام اس رو بدم درسته؟
نه بگو بعد دیگه کاری بکارش نداشته باش....منتظر جوابشم نباش...هی بعدش اسمس ندی چرا جواب نمی دی یاالله جواب بده! ....اینارو بگو و تمام!
با اينكه خيلي واسم سخته...اين كار و تمام عزت نفسم رو بايد تو اين كار به خرج بدم اما باشه اينكارو ميكنم..
دعا كن بتونم طاقت بيارم سرافراز:323:
نقل قول:
فرياد را همه ميشنوند:هنر شنيدن صداي سكوت است...در نهايت سكوت بيادتم
گفتم سرافراز.......همين الان چيزي كه گفتمو انجام دادم.....
خدايا صبرم بده بتونم...دوريشو اين چند وقت تحمل كنم.
سلام رعنا جان
بله این شرایط سخته تازمانی که با این واقعیت کنار نیومدی که اون به زمان نیاز داره
فقط باید با حفظ آرامش و سرگرم شدن به کارهای دیگه و مسلط شدن به فکرت ، صبر کنی
فشار حتما روش زیاد شده که اینطور رفتار کرده ولی زمان ، اون رو به شرایط آروم تر برمی گردونه وفکرش بازتر میشه
و به تو هم کمک میکنه آروم تر بشی وبا آرامش با این مسئله برخورد کنی
وقتی آقایون تحت فشار فکری زیاد قرار میگیرن برعکس خانومها نیاز به خلوت کردن دارن و اگه این فرصتو بهشون ندیم عصبی تر میشن و نمیتونن خودشون رو پیدا کنن . این طبیعیهنگران نباش و به خدا خیلی توکل کن قلبت آروم میشه
دوستمون سرافراز حرفای خیلی قشنگی زده که حتما کمکت میکنه عزیزم
سلام عزیزم
منم موافقم با حرفهای سرافراز
فقط ازت خواهش میکنم بعد از اون اس ام اسی که دادی دیگه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش.
رو حرفت واستا
این جوری پهلوی اون شخصیتت محکم تز نشون داده میشه کو این خیلی مهمه که رو حرفات وایستی
عزیزم اگه وسوسه شدی (که میدونم میشی چون من تجربش کردم)بدون یه حس زودگذره.
سریع سرتو به یه چیزی بند کن.
خواهشا باهاش تماس نگیر و اس نده.
من فکر میکنم تو رو دوست داره و به خاطر بهتر شدن شرایطش داره این ریسک و میکنه.
پس رهاش کن
مطمئن باش خودش دوباره میاد سمتت.
نذار حرمت ها بینتون شکسته شه مثلا گریه نکن بذار بفهمه تو قوی هستی و پر از اعتماد به نفس.
باور کن از این شخصیتی که بهش نشون بدی لذت میبره.
در ثانی الان میخواد تو غارش باشه.اصلا کاریش نداشته باش.
اگه این کارا رو بکنی من که میگم طاقت نمیاره و کمتر از 6 ماه برمیگرده.
شاد باشی عزیزم:46:
ممنونم از راهنمائيت تغيير زندگي...مطلبت واقعا آرومم كرد..
امروز روز اول اين تنهائيه...
اون به زمان نياز داره..پس من بايد اين زمانو بهش بدم..(فقط كاش يكم اين زمان كوتاه تر بود)
فقط ديروز كه اون حرفائي كه سرافراز گفتو بهش گفتم..اس داد كه.......از ته قلبت منو حلال كن
من هيچي ديگه جواب ندادم...اما يه خورده اين حرفش نگرانم كرده... واسه چي اين حرفو زد؟
مطمئن باش كوتاه تر ميشه اگه تو بتوني خودتو كنترل كني و بزاري اون خودش از غار تنهاييش بيرون بياد نه اينكه به زور وادارش كني .
اگه واقعا دوستش داري بزار تا آرامش فكريشو دوباره بدست بياره .
اينها قسمتي از كتاب مردان مريخي ، زنان ونوسي است كه فكر مي كنم دوستنشون برات خالي از لطف نباشه .
ما به غلط مي پذيريم كه اگر همسرمان دوستمان دارد ، بايد همان رفتار يا واكنشي را داشته باشد كه ما در مورد كسي كه دوستش داريم ، اعمال مي كنيم . اين وضع هر لحظه ما را نااميدتر مي كند و مانع از آن ميشود كه با در نظر گرفتن تفاوتهايمان ،فرصتي جهت تفكر در روابط دوستانه مان داشته باشيم .
نيل به اهداف براي مردها حائز اهميت است . مرد براي اينكه از خود احساس رضايت كند بايد به هدفهايش نائل گردد . شخص ثالث نمي تواند اين اهداف را برايش كسب نمايد . مردها زماني احساس غرور مي كنند كه به تنهايي بتوانند كارها را انجام دهند . استقلال شخصي براي آنان مظهري از كارايي و قدرت و صلاحيت است .
ارائه توصيه ناخواسته به مرد ،به اين معني استنباط ميشود كه او نمي داند چه بايد بكند يا اينكه نمي تواند به تنهايي آنرا انجام دهد . وقتي زني سعي دارد رفتار مردي را اصلاح كند ، مرد احساس مي كند كه زن سعي دارد او را تعمير كند . او اين پيام را دريافت مي كند كه شكسته است . زن متوجه نمي شود كه تلاشهاي دلسوزانه او در كمك به مرد ممكن است مرد را تحقير كند . اشتباها فكر مي كند كه صرفا دارد در ترقي مرد به او كمك مي كند
حالا کوو تا 20 شهریور بابا! هر وقت 18 شهریور شد بیا سوال کن. الان هیچی معلوم نیست. باید ببینی چی میشه اون موقع تصمیم بگیر.
در مورد اینکه گفته حلالم کن. ممکنه به هر علتی باشه. اینکه نتونسته کاری که دوست داری انجام بده یا مجبور شده تورو ترک کنه و یا هرچیز دیگه. هر دلیلی داشته باشه تو نباید هیچی بگی یا ازش پرس و جو کنی. خوب شد. حالا که اسمس دادی دیگه به معنی تمام کلمه رهاش کن. اینو هم تاکید می کنم فکر نکن اگر در اون موقعیت آویزونش می شدی یا بهش گیر می دادی اوضاعت بهتر می شد! اصلا! ممکن بود بزور یه چند صباحی دیگه باهات بمونه اما بالاخره بازم می رفت. پس اینجوری سنگین رنگین بینتون اتفاق افتاده خیلی بهتره.
سعی کن به زندگیت برسی به خودت... ورزش کنی خوشتیپ کنی به خودت برسی و روحیه ات رو حفظ کن. انشاءالله هرچی خیره پیش میاد...
:316:
خیلی بده راجع به پسری که هنوز هیچی رو بهت ثابت نکرده انقدر احساساتی میشی...اینجوری فقط داری خودتو اذیت می کنی. نباید خاطراتت رو مرور کنی. خودتو ذره ذره از بین می بری! اگر می خواهی که راجع به مشکلاتت بهت کمک کنم باید دست از این احساسات تند و تیز برداری!:160: