دوست عزیز حالا اگر روزه می گرفت ولی آدم بدی بود چه کار میکردی؟ تو روزه خودت رو بگیر و ازش بخواه به عقایدت احترام بگذاره. او هم اگر دلش خواست و عقیده داشت می گیره. نه اینکه مجبورش کنی روزه بگیره جواب معده دردش هم به همه و مامانش بخوای بدی بعدا.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز حالا اگر روزه می گرفت ولی آدم بدی بود چه کار میکردی؟ تو روزه خودت رو بگیر و ازش بخواه به عقایدت احترام بگذاره. او هم اگر دلش خواست و عقیده داشت می گیره. نه اینکه مجبورش کنی روزه بگیره جواب معده دردش هم به همه و مامانش بخوای بدی بعدا.
شوهر من نماز می خوند و من نه...همیشه به من هم می گفت بخون و من می گفتم نه...موقع اذان آهنگو قطع می کرد و اذان گوش می کرد و من نه...
اون دروغ زباد می گفت و من نه...اون خیانت می کرد و من نه...اون زورگو و دیکتاتور بود و من نه...اون آلوده به هزار مریضی جنسی بود و من نه...اون قبل از ازدواج با هزاران نفر همبستر شده بود و من نه...اون به آدمها به نسبت پولشون ارزش میداد و من نه...اون آدمهای زیادی رو در زندگیش آزار داد...من...همسر سابقش ...و من نه...
نجس بود اون جا نمازی که روزی هزاررررر بار برای من آب می کشید...
دوست عزیز اخلاقیات باید در خون ما باشه ...نه در دست ما برای سو استفاده و رسیدن به مقاصدمون...
سلام. واقعا آقا مهرداد عالی گفتن.
مسائل اعتقادی از مهمترین چیزهاییست که میتونه اختلاف زا باشه.
ghalam جان. من هم تا حدی مشکل شمارو دارم. و این مسئله ابعاد گسترده ای داره. یعنی هرچی پیش میری این تفاوت اعتقادی میبینی که دامنگیر خیلی مسائل میشه.
و یادت باشه که ایمان تو (باید دغدغه رشد معنوی پیدا کنی،تحرک تو میتونه اونو به حرکت بیاره،اما اگه از تو رشدی نبینه خودش هم به ساکن موندن تمایل پیدا میکنه)میتونه تو همسرت کم کم نفوذ کنه اما کم کم...
به نظر من شما خودت باید با 1 آدم کارشناس مومن ارتباط مستمر داشته باشی و از ایشون کمک بخوای. باید ابعاد گوناگون این قضایا برات روشن بشه و تکلیف شرعیت هم مشخص بشه. با گوش دادن به حرف منو امثال من که اعتقادات خیلی روشن و دقیقی نداریم نمیتونی دقیق متوجه بشی که باید چه کار کنی.اعتقادات همسرتاثیر زیادی در زندگی خودن و بچه های ایندت داره و چیزی نیست که ازش راحت بشه گذشت، البته اگر به هدفی که خدا از ازدواج و تکامل زن و مرد و هدف خلقت و اینکه ما الان چرا اینجاییم و... پاسخ بدیم میفهمیم که چرا باید دغدغه کسب معرفت داشت و نقش همسر این وسط چی میتونه باشه و...
و باید ببینی صبرشو داری یا نه...
دوستان عزیزم به خصوص مریم جان.
مسلمان را به دین نسبت ندهید.
اگر مسلمانی گناهان زیادی میکند مانند همسر شما.اگر او هرانچه که خدا و پیامبر گفتن را به عکس عمل میکند دلیل بر بد بودن دین نیست.
کم نبودند در طول تاریخ حافظان قرانی که قران را مهجور و تخریب کردند.
عزیزان تنها کسانی که میشه اونهارو نماد دین گرفت و زیر ذره بین گذاشت معصومین هستند.اینکه مسلمانی به دینش عمل نکند و ضد ان را انجام دهد چه ارتباطی با دین دارد؟
ما نمیتونیم به خاطر مسلمانان اسلام ندیده ،نظر بدیم.
و خدا با عدالت خودش در روز جزا جواب همه اونهایی که شما عزیزان رو آزردن و به اسم دین به شما ظلم کردن رو میده.
در پناه حق
سلام
دوست عزیز قبل از ازدواج باید تو مسائل مهم از جمله مسائل اعتقادی به تفاهم می رسیدید اما حالا که کار از کار گذشته و شما کوتاهی کردید، به زور نمی تونید وادارش کنید روزه بگیره یا نماز بخونه.
شما میتونید وظائف خودتون رو انجام بدید و ایشون رو امر به معروف کنید البته در صورتی که براتون مشکل ایجاد نکنه اگر هم فایده ای نداشت تنها باید در عمل بهشون نشون بدید که روزه گرفتن و نماز خوندن آثار مثبتی توی زندگی فردی و اجتماعی و خانوادگی داره تا خودش متوجه بشه و وظایف دینیش رو انجا بده.