عزیزم می تونم دو سوال ازت بپرسم؟
واقعا هدفت از کار کردن چیه؟
و ایا برنامه خاصی برای اینده زندگیت در مورد کار و تحصیل داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم می تونم دو سوال ازت بپرسم؟
واقعا هدفت از کار کردن چیه؟
و ایا برنامه خاصی برای اینده زندگیت در مورد کار و تحصیل داری؟
نمی دونم درست یا غلطنقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
ولی من از اون آدمام که عشقم کارم بوده
همیشه جز نفرات برتر توی بیشتر آزمونها و مراحل تحصیلی.
دوست دارم بهترینمو برای هر کاری انجام بدم نمی دونم درست ویا غلط؟ واقعا در کار وجدان کاری دارم و از تمام ظرفیتم استفاده می کنم.
ولی حالا که تخصص گرفتم و مشغول به کار می بینم خیلی در گیر کار ودرس بودم .
از طرفی انگار یاد نگرفتم جور دیگه ای باشم.
خب سنجاب جان شاید زمان اون رسیده که به ابعاد دیگه زندگی هم نظری بکنی عزیزم؟زندگی یه تک رنگ پر رنگ رو بوم حیات نیست یه رنگین کمانه..:43:
اینایی که نوشتی منم دقیقا اینطور بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
اما عزیزم ایا عشق به کار به نظرت می توته یک هدف بلند مدت باشه؟
راستش منظورم بیشتر این بود که هدفهای بلند مدت و کوتاه مدتت رو از کار کردن بنویسی.
مثلا اینکه با کار کردن درامدی داشته باشی یا اینکه به مراحل خاصی از پیشرفت مورد نظرت برسی یا اینکه زندگیتو از روزمرگی در اورده باشی و یا اینکه به ارامش برسیو ....
هدفهای کوتاه مدت می تونه این باشه که به احساس هیجان طلبت پاسخ گفته باشی یا حس رقابتت رو ارضا
کرده یاشی یا به کسی کمک کنی و ....
خوب فکر کن و بینن واقعا هدفهای بلند مدت و کوتاه مدتت از کار کردن چیه؟ اینجوری بهتر می تونی تصمیم بگیری.
از ملاحت و دلجوی عزیز
خیلی متشکرم که منو از نظرات خوبشون آگاه کردند.
می دونید من آدم کمال طلبی هستم و می خوام هر چیزی توی بهترین سطحش باشه
همین باعث می شه از لحاظ احساسی دنبال هیجان و استرس برم.
دلجوی عزیز راست می گی برای اضای اهداف بلند مدت کاری که آرامش بیشتری داشته باشه مناسب تر هست.
شاید اشکال اصلی اینکه بخاطر شرایطم و مجرد یم بیشتر دنبال اهداف کوتاه مدت هستم که راضیم کنه و موفقیتهای کاری بیشتر رو دنبال می کنم
از طرفی مورد مناسبی برای ازدواج نمی شناسم که بخوام روش فکر کنم و دنبال اهداف بلند مدت باشم.
عقلم میگه اگه هیچوقت ازدواج هم نکنی استرس و کار زیاد برای سلامتیت خوب نیست
از طرفی از همکارام و همکلاسیام که بیشتر آقا هم بودند اکثر مواقع از لحاظ کاری رتبه بالاتری داشتم
که الان اون حس کمال طلبی و موفقیت رو نمی تونم کنار بزارم.
واقعا نمی دونم چی به صلاحم هست؟
عزیزم در مورد انگیزه شغلی شاید این تست کمکت کنه:
انگيزه شغلي شما چيست ؟( تست خودشناسي پيشرفته)
ضمن اینکه همونطور که خودتم اشاره کردی انگیزه زن بودن چیزی بالاتر از همسر و مادر شدن است.