RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!
سلام
بار ديگه مجبور شدم منم پست پرتاب كنم .
من بازم دوستان مخصوصا گرد آفريد و خانم آتنا را به صبر و شكيبايي دعوت مي كنم ، و در مورد دانه خانم هم خواهش مي كنم چون شما عضو جديد هستيد و هنوز به اون صورت آشنايي با دوستان قديمي نداريد ...بذاريد خودشون بين خودشون اين مشكل كه به نظرم مشكل هم نيست بلكه يه سوء تفاهم هست حل بشه ، در ضمن آقاي گرد آفريد هم قرار نيست از جمع ما بره چون هنوز اين تالار به ايشون نياز دارند و به نظرات ارزشمندشون ،و همچنين اين رو هم بايد عرض كنم كه اين سؤ تفاهم به عقيده من گردآفريد رو عصبي و احساساتي نكرده است چون اگر دقت كنيد تو همين دو روزه كه ايشون به نظر شما آشفته مي اومد ولي پاسخهاي بسيار ارزشمند و منطقي و عاقلانه در مورد مشكلات دوستان داده اند كه واقعا جاي تقدير و تشكر داره به خاطر اين همه توجه ايشون ،به هر حال اميدوارم اين كدورت و سوء تفاهم هر چه زودتر از ميان برداشته بشه .
به آقاي عرفان
من دخالت نمي كنم
كلاً اگر مي خواهيد اصلا پايم را در اين سايت نگذارم؟؟
چرا این چند روز آخری تالار این طوری شده :54:
چرا اینقدر از همدیگه گله و شکایت می کنید:302:
مگه چی شده ؟؟؟؟؟؟
تو رو به خدا :203:
ما به اندازۀ کافی تو خانواده هامون ناراحتی و مشکلات داریم حداقل فضای خانواده همدردی رو متشنج نکنید. :47:
آها!!نادیا خانم!حواستان باشد،قرار نیست اگر در خانواده خود مشکلی دارید و برای فرار از آن وضعیت دنبال مفری می گردید،هر در باغ سبزی شما را گول بزند.
و درباره آغازگر این گفتار که بنده هستم،باید از حق بجای خودم دفاع بکنم و به آقای سنگ تراشان مواردی را که ضروری است بیاموزانم و گوشزد نمایم.
حناب آقای گرد آفرید
من هرگز فکر نمی کنم که اینجا در باغ سبزیست که باعث فریبم شده
اینجا خانوادۀ منه و تمام اعضای این خانواده رو هم دوست دارم حتی شما رو و احترام خاصی برای شما قائل هستم. :72:
اما فکر می کنم گاهی وقتها گذشت هم لازم باشه . :228:
سلام
تالار يه چند وقتي آب و جارو نشده بوده ، خوب اين كار شد و ......
من هم جواب ميخواهم در مورد حذف شده هاي خودم امــــــا به موقعش ! ! ! !
سلام
خدمت خانم دانه عرض كنم كه اگه قرار باشه هر كي با كوچكترين حرفي ناراحت بشه و قهر كنه كه سنگ روي سنگ بند نمي شد ، در ضمن من خيلي دوستانه و با ملايمت پيشنهاد دادم بذاريد دوستان قديمي خودشون بين خودشون اين مشكل رو حل كنند چون از روحيات هم بيشتر آگاهي دارند - و غرض من اين بود كه اين مطلب رو زياد بسط نديد - اين مشكل بين جناب مديرو آقاي گرد آفريد هست و ضمنا اگر جناب گردآفريد هم تا اونجايي كه حافظه شان ياري مي كند مطالبي را كه حذف شده ياد آوري كنند شايد جناب مدير بهتر بتونند كمكشون كنند يا دلايل حذف مطالب را ( اگر حذفي از جانب مدير صورت گرفته باشد) بيان كنند - و خانم دانه بنده فكر نمي كنم جسارتي كرده باشم كه شما اينگونه برخورد مي كنيد و از شما كه اين همه مطالب خوب و آموزنده رو ظرف چند روز در تالار قرار داديد بگذريم كه بعضي از آنها هم تكراري بود اما از شما انتظار مي ره كه يه كم بيشتر به خودتون مسلط باشيد . و در ضمن مگه شما به خاطر من تالار مياييد كه اكنون به خاطر حرف من تالار رو ترك كنيد .
جناب گردآفريد و ديگر دوستان هم از آمدن تالار هر كدوم اهداف خاص خودشون رو دارند و حتما نيت و هدف اونا بالاتر از اوني هست كه با اينگونه مسائل سريع كنار بكشند و تا ديگر دوستان به راهنمايي هاي ايشون نياز دارند و تا زماني كه اين تالار به همت و تلاش و سخت كوشي جناب سنگ تراشان پا برجا هست ما هممون تلاش مي كنيم و ثابت قدم ايستاده ايم و اينگونه مسائل هم خيلي عادي است چون در هر خانواده اي مشكل بوجود مياد و اين يك نمونه بارز از تعامل وارتباط اعضاي خانواده همدردي است اميدوارم كه هر چه زودتر اين مشكل حل بشه .
من به جاي همه از همه معذرت مي خوام .
آقای گرد آفرید دوست ندارم زنجیر دوستی شما با هیچکس پاره شود یعنی ما ایرانی ها در دنیای مجازی هم نمیتوانیم غیر مجازی عمل کنیم و مدینه فاضله درست کنیم:rolleyes: ؟ یعنی ما ایرانی ها نباید تحمل یکدیگر را داشته باشیم ؟
مگر شما هم برای وصل کردن نیامدید؟ http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gifمگر شما نمی نویسید گرد آفرید از سرزمین پاک آریایها اگر آریایی یعنی تلخی ...که خصوصیت بارزی از دیگران ندارد .
از شما خواهش میکنم دل کسی را نشکنید دوست ندارم ببینم که همه بر سر شما بریزند گوشه نشینی هیچکس را از جمله شما دوست ندارم ، اما دوست دارم شما با این بچه ها اینطور رفتار نکنید راهنمایی کنید ولی نه با زبان تلخ.
نمیدانم شاید فاز فکری من با شما فرق داشته باشد ولی مرا مسخره نکنید از بیان این حرفها پشیمان نیستم زیرا طبق هدفم که پیوند قلبها هم زبانها هم فرهنگها هم مرزها هم وطنها هم تاریخی هاست عمل میکنم.
بقول سعدی درشتی و نرمی بهم در به است** چو رگ زن که جراح و مرهم نه است .
شما دارید تصویری کاملاً اشتباه و معوج از درخواست و سخن حق و درست بنده،نشان می دهید.من اگر حقیقت گو هستم،خوب ناچار مزه آن به مذاق برخی تلخ می آید و همواره در برخورد با کسانی که حرف حسابی می زنند،این تلخکامی ها از سوی برخی . . . دیده می شود.
و البته دل کسی را هم نشکسته ام،تنها از حق خودم دارم دفاع کرده و همزمان آیین دیگرخواهی و رسم دموکراسی را به *برخی که مراد و منجی برخی دیگرند و سر به آسمان خیالی بزرگی می سایند* می آموزم.البته به قول گفتنی:
ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است و باقی قضایا . . . .
شما دارید در خیال و پندار خود من را گوشه نشین می انگارید که البته خیال غیر واقعی شما دال بر درستی آن در جهان واقی نیست و تعامل دوستان را هم نباید جاهلانه و عجولانه به این تعبیر کنید که *بر سر من ریخته اند*----------->>!!!!!!
اما . . . اما
.
.
.
.
.
.
. . . . . . همچنان یکصد عدد از نوشتارهای من به زور و از روی نادانی حذف شده اند که **باید** بازگردند و البته با پوزشخواهی.
سلام گردآفريد عزيز :72::72::72:
اگر اجازه بدي ميخواستم يه مطلبي رو عرض كنم، ضمن احترام به نظر تمام اعضا، به نظر اين حقير (داداش كوچيكت) در اينكه شما از اين موضوع (حذف پستها) ناراحتيد و حق واقعي خودتون ميدونيد كه نبايد حذف ميشدند و بايد برگردونده شوند شكي نيست و حق صد در صدي شماست.
حال اگر بيايم و اين مسئله رو به دو زيرشاخه حذف عمدي و حذف سهوي تقسيم كنيم، خواهيم داشت:
حذف عمدي: حذفي است كه به احتمال زياد به خاطر مغاير بودن ديدگاه شما با ديدگاه مدير سايت صورت گرفته، كه قاعدتا نسخه كپي از آن در دسترس نيست. چون اين نوع حذف از روي عصبانيت و دشمني با شما شكل گرفته و به احتمال زياد همان لحظه سوزانده شده.
حذف سهوي: حذفي است كه به دلايلي كه تحت اختيار مدير سايت نبوده، مثل هك (كه البته امنيت پايين سايت عذر محكمه پسندي نيست!!!) و يا به خاطر قديمي بودن تاريخشان و يا ساير مسائل اعمال شده و مطمئنا به دليل تضاد فكري و خصومت نبوده. كه در اين نوع حذف هم به احتمال زياد نسخه پشتيباني وجود نداره.
خب حالا كه پستي نيست چه چيزي بايد برگردانده شود؟
باز هم به نظر من با توجه به نوع نگرش و ديدگاه شما به مسائل (با اقتباس به 100 + 786 ارسال شما) كه نشون دهنده اينه كه فردي دموكرات، بامنطق، ثابت قدم، آرمانگرا و فوق العاده باسوادي هستيد، ميتوانيد باز هم روي تفكر و ديدگاهتون ثابت قدم بمانيد و با ارسالهاي بعدي حق ضايع شده خود را دريافت كنيد.
اضافه ميكنم كه اين يك نظر كاملا شخصي است، و اصلا دوست ندارم حتي به ديد يك پيشنهاد بهش نگاه كنيد.
باتشكر fnh63
:46::46::46: