RE: چگونه با پیشنهاد های زشت در خیابان ، برخورد کنم
فرشته مهربان ممنون :72:
اولش كه اين سوال و مطرح كردم(پست اولم) فقط همون يه سوال رو داشتم ولي وقتي پست blue sky رو خوندم و تجربه اي كه ازش گفته بود يه حس خيلي بدي بهم دست داد و همين طور نظرات دوستان.
من جواب سوالمو همون اول گرفتم.ولي ادامه دادن اين تاپيك يه جورايي اعتراض به اينه كه چرا بايد ما خانوم ها،امثال من كه مجردم و بلو اسكاي كه متاهله از خودمون ضعف نشون بديم؟چرا بايد جنس زن رو توي جامعه ي ما انقد ضعيف بدونن؟چرا افراد هرزه به خودشون اجازه بدن كه به شخصيت بقيه توهين كنن؟ چرا بعضي از دخترا و زنا بيشتر با اين مشكل مواجه ميشن؟ :300:
من تو همون پستاي اول جوابم رو گرفتم و به قول شما " چو داني و پرسي سوالت خطاست"
ادامه دادن اين تاپيك صرفا براي به چالش كشيدن اين موضوع بود و اين كه درحد خودم دوستاني كه به اين تاپيك سر ميزنن رو حتي براي چند دقيقه هم كه شده به فكر فرو ببرم!
از دوستاني كه نظرشون رو گفتن ممنونم:72:
در هر صورت راه حل اصلی افزایش اعتماد به نفسه
که برای شما با کاراته کا . . . بودن به وجود اومده والا شما هرچقدرم که امادگی جسمانی داشته باشی قطعا نمیتونی به اتکای اون با اراذل اوباش درگیر بشی !!!!
کمربندتون چه رنگیه ؟:310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحيل خانوم
ولي ادامه دادن اين تاپيك يه جورايي اعتراض به اينه كه چرا بايد ما خانوم ها،امثال من كه مجردم و بلو اسكاي كه متاهله از خودمون ضعف نشون بديم؟چرا بايد جنس زن رو توي جامعه ي ما انقد ضعيف بدونن؟چرا افراد هرزه به خودشون اجازه بدن كه به شخصيت بقيه توهين كنن؟
آدم مشکل دار توی همه جا هست. فقط هم مزاحم خانم ها نمی شوند.
بلکه آقایون هم گاهی گرفتار اینجور آدمها می شوند.
فکر می کنی آدمهای دزد و خلافکار تو جامعه نیستند؟
یا فکر می کنی کسانی نیستند که همینطور در خیابانها دنبال دعوا و آزار و اذیت مردم هستند؟
پس بحث فقط خانمها نیست.
اگر کسی مزاحم من بشود، از پلیس کمک خواهم گرفت.
این رو ضعف خودم نمی دانم، بلکه این رو حق خودم می دانم!
پلیس یکی از وظایفش ایجاد امنیت و آرامش برای شهروندان است و برای این است که مردم خودشان با یکدیگر درگیر نشوند!
دیگر زمان داش آکل و قیصر گذشته! :)
راستی، فکر می کنم در 90% موارد حتی نیاز نباشد شما واقعاً به پلیس زنگ بزنی!
همین که فقط مبایل رو دستت بگیری و نشان بدهی که داری با پلیس صحبت می کنی، خودش می رود.
امیدوارم تعداد آدمها مزاحم کمتر بشود!
وقتی تاپیک از جنبه مشاوره ای و دریافت راهنمایی خارج شود و به بحث چالشی کشیده شود . جایش در انجمن آزاد خواهد بود .
بنا بر این برای اینکه این تاپیک به این سرنوشت دچار نشود و مورد استفاده افرادی که چنین مشکلی دارند قرار بگیرد .
همینجا اعلام به نتیجه رسیدن تاپیک را نموده و آنرا قفل می نمایم .
با تشکر از راحیل خانم عزیز و نازنین
.