RE: رفتارغیرعادیه شوهرخواهر
سلام.درسته که من خیلی تندوبه قول شما قاطع رفتارنکردم اما رفتارم طوری هم نبوده که فک کنه من مشکلی ندارم یا اینکه برام خوشایند هم هست.هرچند درمورد شوخی بهش گفتم هیچ دلیلی وجود نداره که بامن شوخی کنی اما مشکل اینجاست که این اقا رفتار تند وقاطع تاثیر زیادی روش نداره ودر کل به روی خودش نمیاره.ازاین گذشته وقتی برادرم باعصبانیت وقاطعیت تمام به خاطر رفتار اون شبش بازخواستش کرد اصلا به گردن نگرفت وطوری برخورد کرد که همچین چیزی وجود نداره.من توی این سه سال فقط به این فک میکردم که زندگی خواهرم خراب نشه وشایدازنظرشمامنطقی نباشه. سعی میکردم باهاش برخورد نداشته باشم.حتی مادرم هم ازسردبرخوردکردن من شاکی شده بود.این آقا اهل ماهواره اینترنت وفیلم هست اما به دلیل مخالفت خواهرم خودشون ماهواره ندارن اماوقتی مهمونی میرن میشینه پای ماهواره.وفیلم هم درحضورخواهرم تماشا نمیکنه چون خواهرم مخالفه اماوقتایی که خواهرم نیس میبینه وخواهرم اینجوری به خودش دلداری میده که هیچ مردی پیدا نمیشه که اهل این چیزانباشه.شوهرخواهرم توی یه خانواده ای بزرگ شده که اهل خداهستندواون اوایل زندگیشون پسرسربه راهی بودوهمه چی ازوقتی شروشدکه محل کارش عوض شدورفتندیه شهربزرگ.واونجا باهمکارایی اشنا شد که اهل هرچیزی شایدباشند.من قبول دارم که توی این سه سال کوتاهی کردم اما شایدهرکس دیگه ای هم بودفکرش به این نمیرسید که همسرخواهرش ....اما اینکه کارهایی که قبلا بایدانجام میدادم رو بدونم خیلی شایدبرای وضعیت الان مفید نباشه .الان بایدچه کار کنم؟اینکه فقط به خواهرم بگم از راحت بودن شوهرت ناراحتم مشکلوحل میکنه واین اقاسربه راه میشه؟تازه ازکجامعلوم خواهرم منظورمومتوجه بشه ومثه همیشه نگه اون تورومثه خوهرکوچکترش میدونه.اون منظوری نداره.اون اصلاحواسش به این چیزا نیس و... بهم بگید ادامه دادن زندگی خواهرم با این آقا ارزش سکوت کردنو داره هنوز؟ ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
خیلی خوبه که داداشت میدونه :104:
داداشت مجرده؟ با هم برید خونه خواهرت بمونید کی بهش گفتی؟
آره خواهرت ندونه بهتره
سلام مجدد.بله برادرم مجرده.اون شب چون خیلی ترسیده بودم تلفنی جریانو بهش گفتم. یه سری توضیحات جدید هم نوشتم .لطفابخونید وراهنماییم کنید.ممنون.
سلام طاهری عزیز
من هم با فرشته عزیز موافقم ، بهتره سر بسته یه چیزایی به خواهرتون گوشزد کنین ، تا شوهر خواهرتون حساب کار دستش بیاد که ممکنه این رفتار براشون گرون تموم بشه ، و اگر به زندگیش علاقه مند باشه ، دست از این کارشون برداره ، باید این ترس در ایشون ایجاد بشه که اگر به رفتارش ادامه بده ، زندگیش در خطر خواهد بود(البته تاکید میکنم سربسته)
اینکه به برادرتون این موضوع رو گفتین بسیار خوبه ، هر چند ایشون منکر شدن ، ولی مطمئن باشین حساب کار دستش اومده ،ایشون جز منکر شدن مگه چاره دیگه ای هم داشتند؟ مجبور بودن که منکر بشن
دیدین که وقتی به برادرتون گفتین ، فکر دیگه ای در موردتون نکردن ، چون 21سال هست که باهاتون زندگی می کنن و رفتارتون و خودتون رو خوب میشناسند ، پس از این قضیه نترسید
اقدامات بعدی:
1-با کمک برادرتون پدر مادرتون رو متقاعد کنید که حتی الامکان خونه خواهرتون نرید ،
2-خیلی محکم و قاطع با شوهر خواهرتون رفتار کنید ، خیلی محکم تر از قبل و در مقابل ایشون حجابتون رو خیلی بیشتر از گذشته رعایت کنید
3-همیشه در جمع باشید
دوستان عزیز ازهمتون ممنونم که توی این مدت منوراهنمایی کردید.
مطمئنید که تو جامعه رفتارش مناسبه؟
از وقتی داداشتون باهاش صحبت کرد رفتاراش با شما تغییر نکرده؟
خواهرتون به خودش میرسه؟ انگار این آقا تازه چشم و گوشش باز شده
سلام دوست عزیز من هم تقربا این مشکل رو داشتم با این تفاوت که من هم ازدواج کردم ،دقیقا میتونم در مورد معذب بودنتن درکتون کنم واقعا سخته چون پای یک زندگی در میان هست .اولین کاری که من کردم این بود که با شوهرم مساله رو در میان گذاشتم و ایشون هم خیلی منطقی برخورد کرد .بعد هم تمام و کمال بر خوردم رو با ایشون خیلی سرد و جدی کردم و به خواهرم هم روبسته فهموندم که طبق شناختی که رو من داره اهل شوخی و زیادی صمیمی شدن نیستم و لطفا به شوهرت تذکر بده که من از این نو رفتار احساس ناا امنی میکنم.
الان برخوردشون خیلی تغییر کرده اما میدونم اگر جدی نباشم این آقا باز هم به رفتار گذشتشون ادامه میدن.
امیدوارم موفق باشید:72:
سلام به همدم 96.منظورتونو درست متوجه نشدم!ازچه نظر رفتارش توجامعه مناسب هست یانیست؟بعداون جریان وصحبت کردن برادرم بااین اقا باهم خیلی برخوردنداشتیم.خواهرم چن سل اول زندگی همش دنبال درس ودانشگاهوارشددادن بود واین اواخرم که باردار بود وخیلی وقتا پیش ما بود وشوهرش تنها به سرمیبرد وبعداززایمان هم بیشتر درگیر پسرشه اما از لحاظ ظاهری بیشتراوقات مرتبه.
سلام به مامان پری.خیلی خوشحالم که درکم میکنید.اما تفاوت بزرگمون اینه که من مجردم ومعلوم نیست کی تصمیم ازدواج داشته باشم والان خیلی دارم سختی میکشم چون منم مثه همه دوس دارم باخواهرم رابطه نزدیک داشته باشم وباهاش رفت وامدکنم واین موضوباعث شده ازخواهرم دور بشم.من هم چن سری به خواهرم گفتم به همسرش بگه که اهل شوخی کردن نیستم اما فایده ای نداشت وهمه میذارن رو حساب اینکه من یه ادم خشک ومغرورم.شما وقتی مجرد بودید بااین موضوچه طوری رفتار کردید؟
یعنی تو جامعه خیابون مغازه ها همکاراش رفتاراش مناسبه؟
والا من رفتارش با همکاراشو ندیدم تاحالاوخب همکارخانوم زیادنداره.بیرونم رفتارش محترمانست.اما مثه اکثرمرداخب ممکنه آنتنش اینوراونور بچرخه.
سلام
منم تقریبا همین مشکلو دارم ولی فقط در این حده که بهم اس ام اس عاشقانه میده . البته اوایل ازدواج خواهرم ، شوهرش سعی داشت کوچکترین مشکلو بمن انتقال بده که باهام صمیمی شه و ... ولی من نمیدونستم و فقط چند بار که زنگ زد گفتم "مشکلتونو خودتون باید حل کنید" . جواب هیچ زنگ و اس ام اسشو ندادم و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده عادی برخورد میکنم ولی فقط با خونواده میرم خونشون . و از روز اولم به مامانم گفتم ولی به خواهرم نگفتم که به زندگیش بدبین شه . هر وقتم میان خونمون عادی برخورد میکنم مثل روز اولی که وارد خونواده مون شد .