RE: طرح نگرانی در مورد مسائل جنسی در خواستگاری
شما ميگيد دو ماهه كه با ايشون آشنا هستيد و خواستگارتون هستن.ولي تو اين مدت هنوز به دلتون ننشسته.و علاقه اي نسبت به ايشون نداريد.جدا از اون مسئله اي كه مطرح كرديد اين ريسك بزرگيه كه با احتمال اينكه بعدا ازش خوشتون بياد باهاش ازدواج كنيد.
در ضمن اين مسئله ي مقايسه كردن خيلي بده.شايد ايشون تو اين مقايسه ها از كس ديگه اي خوشش اومد ....اون وقت چي؟فكر اينو كردين؟ايشون بعد از ازدواج ديگه نبايد به هيچ زني نگاه كنه چه برسه به اين كه درحدي ريز بشه تو قيافه و رفتارشون كه با شما مقايسشون كنه.اين ويژگي اي كه ايشون خيلي راحت ازش حرف زده خيلي بده.بايد بذارتش كنار
درمورد نياز جنسيش هم مواظب باشيد .اگه فكر ميكنيد نميتونيد نيازشو برطرف كنيد كه از اين ازدواج صرف نظر كنيد بهتره.اينجور كه معلومه ايشون خيلي گرم مزاجن و خيلي بايد مراقب بود كه به تنوع طلبي كشيده نشن
نظرات اقا حامد و کاربر baby قابل تامل هستند
مسئله جنسی مسئله مهمی هست و بخش مهمی از زندگی زنا شویی را تشکیل میده
اتفاقا به نظر من برای این بخش باید برنامه منظمی داشت و اگر شخصی این موضوع را بخواد کمرنگ جلوه بده دچار مساله شناختی و شاید روحی هست
ولی همانطور که می دانید و می دانیم زمینه اصلی که موجب دوام زندگی عاشقانه میشه مجموع رفتار ها، عادات ، عقاید، شخصیت و سایر صفات پسندیده از جمله اخلاق جنسی هست .
یعنی اگر مردی گرم مزاج باشه ولی زنی سر مزاج اون زندگی ، دچار تنش و سردی خواهد شد
نیروی جنسی یک نیروی الهی هست که بین زوجین یک حس تعهد ، اعتماد،ارامش و... خواهد داشت
بهترین راه حل این هست که بررسی کنید ایا ایشان سایر معیار ها را در شما بررسی کرده یا فقط فکرش معطوف موضوع خاصی هست
باز هم تکرار می کنم مسئله جنسی شاید 25% معیار برای ازدواج باشه. 75% دیگر
شامل: نوع برخورد در هنگام بروز مشکلات، صداقت، محبت،مسئولیت پذیری،شخصیت، نظافت،اخلاق و... هست
مسایل جنسی در ازدواج مهم است، اما نحوه مطرح کردن ایشون اصلا درست نیست.
تحریک شدن در اروپا، مقایسه کردن ( که مقدمه اش عدم کنترل نگاه است یا نگاه ناسالم !! ) این ها مسایلی است که خیلی به نظر من عادی نمی رسه.
به مومن بودن ظاهری کسی هم اعتماد نکنید.
عجله ایشان و مطرح کردن اینکه من سالهاست که برای نیاز جنسی ام مایل به ازدواج بودم اما امکان مالی نداشتم !!!
همه اینها نشون می ده که در این زمینه خیلی سالم نیستند. شاید فقط بشه به قول یکی از دوستان گفت خیلی صادقند که همچین حرفهایی را زده اند.
سلام خانومی یادم میاد یه بار از شوهرم شنیدم بعضی از مردا به خاطر اینکه از نجابت و حیای دختری تو جلسات خواستگاری مطمئن بشن سعی میکنن از این حرفا بزنن تا عکس العمل شونو ببینن.شاید میخواسته یه دستی بزنه
البته شما حرفهای همه دوستان را می شنوید و بعد تصمیم می گیرید.
من فکر می کنم حتی برای امتحان طرف مقابل هم زدن این حرفها زشت است.
شما برای امتحان نجابت یک دختر بهش بگید من تو خیابون هی تحریک می شم؟؟؟؟؟؟ خودت و شخصیتت را ببری زیرسوال که مثلا داری امتحان می گیری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
مسایل جنسی در ازدواج مهم است، اما نحوه مطرح کردن ایشون اصلا درست نیست.
تحریک شدن در اروپا، مقایسه کردن ( که مقدمه اش عدم کنترل نگاه است یا نگاه ناسالم !! ) این ها مسایلی است که خیلی به نظر من عادی نمی رسه.
به مومن بودن ظاهری کسی هم اعتماد نکنید.
عجله ایشان و مطرح کردن اینکه من سالهاست که برای نیاز جنسی ام مایل به ازدواج بودم اما امکان مالی نداشتم !!!
همه اینها نشون می ده که در این زمینه خیلی سالم نیستند. شاید فقط بشه به قول یکی از دوستان گفت خیلی صادقند که همچین حرفهایی را زده اند.
خب در این این مرحله، یعنی انتخاب برای ازدواج باید در مرتبه اول به همه چیز شک داشت...
متاسفانه شرایط جامعه اینطور هست، باید کمتر خوشبین بود و بیشتر بد گمان بود:82:
این احتمال رو هم داد که این فرد منظور خاصی نداشته . ممکن هم هست داشته باشه! یعنی واقعا نمیشه 100% کسی رو محکوم کرد
باید با صحبت کردن منظور دقیق فرد مورد نظر رو فهمید و بعد محاکمه کرد و مجازات کرد و...
کاربری که این تاپیکو شروع کرد ، باید جلسات بیشتری رو برای شناخت در نظر بگیره
همین که ایشان فرمود ایشان هیچ مشکلی نداره و انتخابش رو کرده کمی عجیب هست! در طی این مدت کوتاه نمیشه برای ازدواج تصمیم گیری کرد...باید بیشتر زمان صرف بشه و تمام نکات ریز و درشت بررسی بشه
عزیزم
ایشان الان 32 سال دارند و از جوانی این نیاز رو به شدت داشتند و در موقعیتهایی هم قرار داشتند که برایشان تحریک کننده بوده ( تو خارج یا در بعضی شهرهای ایران چشمهاشون رو به هر طرف بکنند برای نگاه نکردن باز یه چیز تحریک کننده ای هست). پس به نظر من ایشون تا حدی به قول یک بنده خدایی زن لازمند. مشکل اول اینه که ممکنه ایشون خیلی از معیارهایی که در حالت عادی داشتند الان نادیده گرفته باشند. و بعد از ازدواج تازه یادشون بیاد که دنبال چه خصوصیاتی بودند و دائم سرزنش یا مقایسه داشته باشند. و مشکل دوم اینه که ایشون صداقت رو در جهت نادرستی استفاده می کنند. اگر این حد صداقت در بعد از ازدواج ادامه داشته باشه خیلی ازار دهنده است. مثلا بعدا با صداقت به شما بگن فلانی از شما خوشگلتره یا خیلی لاغری من زن چاق دوست دارم یا من عادت دارم به زنم تو دلم فحش بدم (فرضا) و .... سومین مشکل همین مقایسه هستش که به نظرم بدترین عذابی که یک مرد می تونه به یک زن بده همین مقایسه کردنه. با این کار تمام اعتماد به نفس و هویت یک زن زیر سوال میره . چون اصلی که در جهان وجود داره اینه که هر چیز قشنگی که ببینی یک چیز قشنکتر از اون باز پیدا میشه. هر خصوصیت خوبی که ببینی باز خصوصیت خوب رو با کیفیت بالاتر می تونی پیدا کنی و .... پس شما خودتو بعد از ازدواج بکشی باز هم بهتر از شما پیدا خواهد شد که ایشون بتونه مقایسه ای داشته باشه.
حتی اگر خواستید به ایشون جواب مثبت بدید حتما در مورد راهکارهایی که ایشون برای رفع این مشکلات در نظر دارند هم صجبت کنید.
این آقا اونطوری که میگن با کسی نبودن پس تا حالا هیچ مقایسه ای نداشتن نههههههههههههههههه؟
شاید این حرفارو گفته که حساب کار دستت بیاد که همسرش همه جوره باید به خودش برسه:311:
به نظرم باید یه دختریو بگیره که از ظاهرش معلوم باشه خیلی به خودش میرسه و خوشکله چرا سراغ کسی مثل شما اومده که تجربه ای ندارین:310:
خداییش تو جامعه ما تو خواستگاری از این حرفها زشته بزنن
به مادرتون گفتید؟
یعنی معیار دیگه ای نداشت؟:122:
نقل قول:
اما چهرۀ ایشون خیلی به دلم ننشسته، و بعد از یکی-دو ماه هنوز هیچ حس خوبی نسبت به ایشون ندارم، یعنی اصلا به اندازۀ سر سوزنی احساس عشق و علاقه نمی کنم،
نميدونم چرا داريد انقدر ماجرارو پيچيده ميكنيد!!؟؟ از اين جمله هاتون و جملات مشابه به وضوح ميشه فهميد كه با ايشون احساس خوشبختي نخواهيد كرد!
بزرگترين اشتباه هم اينه كه صرفا به خاطر ترس از زياد شدن سنتون تن به ازدواج بديد و از خيلي معيارها و ملاكهاتون كوتاه بيايد!
سلام دوست خوبم
عزیزم چرا نگران سنت هستی اونقدر هم سنت زیاد نشده هنوز فرصت داری. این که دو سال دیگه ازدواج کنی بهتره یا اینکه دو سال دیگه تحملت از مقایسه کردن های همسرت و نیازهای جنسی زیادش و یا از رک حرف زدنش تموم بشه و خدای نکرده به طلاق فکر کنی.
به قول دوستای دیگه صداقت خوبه ولی توی هر چیزی باید متعادل بود . یک مسلمان واقعی کسی که توی تمام کارهاش و تمام حرفهاش حد تعادل رو نگه داره پس نگران این هم باش که ممکن مذهبی بودن چیزی دور از واقعیت مذهب باشه یعنی یه آدم افراطی در مذهب . که همه چیز مذهب رو به نفع خودش میبینه , اینکه مثلا توی مذهب ما گفته شده زن در مسائل جنسی نباید از همسرش سرپیچی کنه و یا اونو سرد کنه درغیر این صورت فرشتگان بر او لعنت میفرستن و .... خلاصه از این حرفها . ولی اصلا به این توجه نکنه که در همین مذهب گفته شده که مرد باید نیاز همسرش رو برآورده کنه و قبل از خواسته ی جنسی باید نظر همسرش رو بدونه و به اون فرصت بده تا خودش رو آماده کنه و موقعیت همسرش رو درک کنه .
اینها که میگم از روی مشاوره نیست از روی مسائلیه که در اطراف خودم دیدم .
نه این صداقت آقا خوبه , نه دیدش به ازدواج خوبه , نه عادت به مقایسه همسر آیندش که مهمترین معذل شما برای انتخابه , چطور میتونی با مردی ازدواج کنی که به جای اینکه از شما به عنوان همسرش تعریف و تمجید کنه دائما رفتار و ظاهر و شکل لباس پوشیدن و حتی آشپزی و سلیقه در شیدن دکوراسیون و .....دیگران رو به روی تو بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟