RE: سردمزاجی خانمم وگرم مزاجی بیش ازحدمن بعدازازدواج
سلام
ازدوستان همدردی کسی نیست داداش خودساخته رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خودساخته عزیز :72:
به خاطر موضوع پیش آمده متاسفم.
با توجه به اینکه پیش متخصص زنان رفتید و ایشون گفتند مشکلی نیست، طبق اظهار نظر ایشون نتیجه می گیریم که مسئله ی فیزیولوژیکی در کار نیست.
پس می مونه بعد روانی و هیجانی قضیه. اگر برای حل شدن این مشکل پیش دکتر برید بعید می دونم بتونید نتیجه بگیرید. احتمالاتی که من درباره ی همسر شما میدم می تونه شامل وسواس(در روان درمانی منظور از وسواس صرفا شست و شو نیست) و تعارض های هیجانی(که می تونه مربوط به گذشته و عقایدی باشه که از پدر و مادر و جامعه مبنی بر گناه آلود یا درد آور بودن این رابطه هست) بوده باشه.
پیشنهاد من مراجعه به روانشناس بالینی با تخصص سکس تراپی یا درمان وسواس هست(چنین درمان گرانی هستند، به ویژه در تهران به وفور فعالیت می کنند و می توانند به شما کمک کنند)
به طور میانگین احتمالا با 8 تا 12 جلسه ی درمانی، نتیجه ی مطلوب به دست بیاد.
لطفا ما رو از نتیجه ی کار خودتون مطلع فرمایید.
شاد باشید.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط frn-moshaver
با توجه به اینکه پیش متخصص زنان رفتید و ایشون گفتند مشکلی نیست، طبق اظهار نظر ایشون نتیجه می گیریم که مسئله ی فیزیولوژیکی در کار نیست.
پس می مونه بعد روانی و هیجانی قضیه. اگر برای حل شدن این مشکل پیش دکتر برید بعید می دونم بتونید نتیجه بگیرید. احتمالاتی که من درباره ی همسر شما میدم می تونه شامل وسواس(در روان درمانی منظور از وسواس صرفا شست و شو نیست) و تعارض های هیجانی(که می تونه مربوط به گذشته و عقایدی باشه که از پدر و مادر و جامعه مبنی بر گناه آلود یا درد آور بودن این رابطه هست) بوده باشه.
پیشنهاد من مراجعه به روانشناس بالینی با تخصص سکس تراپی یا درمان وسواس هست(چنین درمان گرانی هستند، به ویژه در تهران به وفور فعالیت می کنند و می توانند به شما کمک کنند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خودساخته
نقل قول:
دوست من! روانپزشک نه! به مواردی که با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنید، معمولا افرادی که از نظر روانی در وضعیت بسیار بد و اورژانسی هستند باید به روانپزشک مراجعه کنند نه همسر شما!(با توجه به مشکلی که اعلام کردید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خودساخته
ا
ازاون روزی که خانمم رفته نیومده دو سه بار رفتم پیشش میگه نمیام فعلا
میگه میترسم
اصلا اصراری نداشته باش
به دیدنش برو ، بهش اطمینان بده که هر موقع آمادگی داره بهت اطلاع بده
دلش رو بدست بیار
بهش محبت کن
اما بدون اصرار
یاد دوران نامزدیتون بیفت ببین اون موقع چه جوری دلش رو می بردی ، الان هم همون کار رو بکن تا دلش تنگ بشه و بخواد بیاد خونه
چجوری بیارمش خونه
ازاون روزی که رفته هر روز زنگ میزنه منو رصد میکنه
هر بار که زنگ میزنه ، بهش بگو اونقدر سخته بیایی خونه ولی زنت در رو به رویت باز نکنه ، اونقدر دردناک هست که عکس زنت روی دیوار باشه اما نتونی عطر تنش رو حس کنی
ولی اصلا نگو "کی میایی؟" " چرا نمیایی؟"
شما فقط از دلتنگی بگو و غیرمستقیم روی احساسش کار کن
تا خودش دلش بخواد برگرده
کجام
جواب: مردی که زنش در کنارش نیست ، کجا رو داره بره؟ ( با حالت مغبون)
کجاها رفتم
جواب: هیچ جا هرجا رفتم یاد تو افتادم ، دل و دماغ نداشتم
شام
جواب: شام؟ اصلا شام چی هست؟ معده که به کل از بین رفته ، اخه فقط عادت داره دست پخت خانوم خونه رو بخوره ، الانم فکر کنم دیگه شیره های گوارشی ، خود معده ام رو هضم کرده ، از بس که همش بهش گفتم بزک نمیر خانومم میاد با یه دنیا عشق میاد (با حالت خنده و شوخی )
چی خوردم
جواب : غم ، غصه ، دوری تو چقدر بدمزه هست ها ! مزه دوری ات رو دوست ندارم ، خیلی تلخه ( با خنده و شوخی ، حساس نشو )
ناهار خوردم بطور خلاصه وار منو زیر میکروسکوب گذاشته
خوب برای اینکه دوست داره دیگه ، این حساسیت های زنانه یعنی عشق
ببخشید ما خانوم ها نمی دونیم این رفتارها شما رو می آزارد ، منتها گناهی هم نداریم ، هیچکس نبوده به ما یاد بده
ولی شما کمک کن خانومت یاد بگیره
سعی کن هردو نفرتون مهارت های ارتباطی و زناشویی تون رو بالا ببرید
. روزی 100 بار زنگ میزنه ولی نمیاد
اینجا رو دیگه باید تلاش کنی ، که ماهی رو بندازی در دام و بیاریش خونه :72:
یه سوال چجوری بیارمش خونه /؟؟؟؟؟
با یه زنجیر محکم به نام عشق
در پناه خدا
لطفا راهنماییم کنید ممنونتون میشم
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خودساخته
نقل قول:
دوست من! روانپزشک نه! به مواردی که با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنید، معمولا افرادی که از نظر روانی در وضعیت بسیار بد و اورژانسی هستند باید به روانپزشک مراجعه کنند نه همسر شما!(با توجه به مشکلی که اعلام کردید)
سلام
بالهای صداقت عزیز ازدیشب طبق گفته شما رفتار کردم امروز زنگ زد گریه کرد اخه دیشب نرفتم دیدنش گفتش من میام خونه دلم برات تنگ شده گفتم منم دلم برات تنگ شده الکی گفتم 2 روزه غذا نمیخورم گفتم بزار دلش برام بیشتر تنگ شه زودتر بیاد
ناگفته نمونه اولین بارم بود بهش دروغ گفتم خدا منو ببخشه میخوام ببرمش پیش روانشناس ببینم بعد چی میشه شما راهم در جریان میزارم
یا علی دعام کنید
مبارک ها باشد :104: :104:
پس بالاخره بدست آوردی ،
نابرده رنج گنج میسر نمی شود
یادت نره اینبار چنان رشته محبت و عشق رو محکم به پایش ببندی که نتواند در برود :72:
آقای خودساخته مقاله های مهارت های ارتباطی ، انتظارات زنان و مردان از یکدیگر ، زندگی بیست مخصوص خانموها و آقایون رو حتما بخون ... پرینت بگیر هم مخصوص مردها رو و هم مخصوص خانوم ها ... مال خانومت رو بذار یه جایی جلوی چشمش ، جوری که خودش کنجکاو بشه که بخوندش ...اگه پرسید ابنها چی هست
بگو من و تو لیاقت داشتن یک زندگی رویایی و عاشقانه رو داریم ، به نظرم نکاتی که توی این مقاله ها هست بد نیست ، نظر تو چیه؟
بذار خودش علاقه مند بشه
خونه رو هم براش خیلی زیبا عاشقانه کن
حتما گل بخر
زحمت شام هم پای خودت
اصلا هم روی مساله تون اصراری نداشته باش
بذار خودش بهت اجازه بدی نزدیکش شوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
مبارک ها باشد :104: :104:
پس بالاخره بدست آوردی ،
نابرده رنج گنج میسر نمی شود
یادت نره اینبار چنان رشته محبت و عشق رو محکم به پایش ببندی که نتواند در برود :72:
آقای خودساخته مقاله های مهارت های ارتباطی ، انتظارات زنان و مردان از یکدیگر ، زندگی بیست مخصوص خانموها و آقایون رو حتما بخون ... پرینت بگیر هم مخصوص مردها رو و هم مخصوص خانوم ها ... مال خانومت رو بذار یه جایی جلوی چشمش ، جوری که خودش کنجکاو بشه که بخوندش ...اگه پرسید ابنها چی هست
بگو من و تو لیاقت داشتن یک زندگی رویایی و عاشقانه رو داریم ، به نظرم نکاتی که توی این مقاله ها هست بد نیست ، نظر تو چیه؟
بذار خودش علاقه مند بشه
خونه رو هم براش خیلی زیبا عاشقانه کن
حتما گل بخر
زحمت شام هم پای خودت
اصلا هم روی مساله تون اصراری نداشته باش
بذار خودش بهت اجازه بدی نزدیکش شوی