-
RE: شغلش بده؟
ببین سارا خانم شما همش میگی من برام شغلش ارزش داره و حس میکنی که خوبه شغلش ولی در کل نظرت این نیست به گمانم. راستش تکلیفت ا خودت معلوم نیست تو دوراهی هستی . به جز فکر کردن در مورد خودت و اون و این که ببنی ایا می تونی با اون کنار بیایی یا نه فکر نمیکنم راه دیگه ای داشته باشی.
خوب بشین با خودت فکر کن و ببین که تو از همسر ایندت چی می خواهی و اونها رو روی کاغذ بیار و برای خودت اولویت بندی کن ببین کار و نوعش برای تو تو کدوم الویت قرار میگیره . بعد بررسی کن ببین واقعا ارزشش رو داره که خودت رو در گیر فکر کردن به مسئله ای بکنی که اینقد به نظرم پیش پا افتاده اس .
-
سارا جون تا کی وقت داری به این آقا جواب بدی؟
کاش خانوادت پشتت بودن حس میکنم اونا با حرفهاشون دو دلت کردن
قوی باش تصمیم عاقلانه بگیر هر چی عقلت میگه گوش کن:104:
-
با اينكه بازم تاييد ميكنم كه اصلا و ابدا شغل بدي نيست(اونم تازه توي اين دوره زمونه اي كه همه جوونا مدرك به دست،در به در دنبال كار ميگردن،يا با فوق ليسانس دارن مسافركشي ميكنن!!!!!:18: :161:......) ولي به نظرم اين مسئله براي شما جدي هست و هميشه فكرتون رو مشغول خواهد كرد و در مجموع اين شخص ايده آل شما نيست،چون شغل آدم چيزي نيست كه هر روز عوضش كنه ...نميدونم،شايد با اين اوصاف بهتر باشه كلا بيخيال شين ، ولي همونطور كه دوستان گفتن ،هيچكس نميتونه واسه شما تصميم نهايي رو بگيره،و فقط خودتون بايد حرف آخر رو بزنيد..
-
ممنون از همه شما دوستان ، همدم عزیز حرف شما کاملا درسته من در ابتدای خواستگاری کاملا مخالف بودم ولی بدلیل اشتباهی که مادرم انجام دادن و گفتن بیان این مراحل صورت گرفت بعد از صحبت با ایشون من موافق بودم بیشتر با هم آشنا بشیم نه کارش برام مهم بود نه درسش ، چون ایشون از سوم راهنمایی کار می کنن و مخارج تحصیلاتشون را خودشون می دهن یعنی فرد مستقلی هستن ، و در حین تحصیل کار می کردن و سبازی هم رفتن این به نظرم نشان می ده که ایشون می تونن در شرایط سخت ادامه تحصیل بدهن ، از لحاظ کاری هم برای من کارشون زیاد اولویت نداشت بیشتر مسائل اخلاقی و اعتقادیشون برام مهم بود تا اینکه مخالفت پدر و مادرم من را دو دل کرد ، هربار که صحبت می شه هی میگن ما الان میگیم کارش اینه فردا نگی نگفتی ، منم ترسیدم میگم مگه کارش چیه؟هرچی استدلال آوردم قانع نشدن میگن برای خانواده ما شغل ایشون بی کلاسه منم بهشون میگم مگه من به حرف مردم کار دارم ولی بازم حرفه خودشون را می زنن ، وقتی کار رای من را نزد تحصیلات شد مشکل دوم بعد از تحصیلات نداشتن خانه مستقل :302: همش بهانه برای اینکه من ایشون را نپذیرم منم تو این بین فقط می رفتم مطالعه می کردم از کارشناسان و مشاوره های شماو مشاور ازدواج کمک گرفتم همه گفتن اینا مشکل خاصی نیست و دلیل نمیشه که جواب منفی بدهم ، آمدم اینجا تا شما دوستان اعتقاداتمو محکم تر کنید بهم بگید که طرز تفکرم اشتباه نیست که همه این کار را کردید
فکر می کنم چند جلسه صحبت با ایشون شناخت من را بیشتر می کنه و یک سری تردید هایی که وجود داره از بین بره
از همتون ممنون که کمکم کردید بازم می خواهم راهنماییم کنید
ممنون
-
قراره اگه زنشون شدید کجا زندگی کنید؟
شما با تحصیل خونه شغلشون مشکل دارید که مهمه خیلی تصمیم سختیه خیلیا اصلا مشکلات شمارو ندارن اما مشکل دارن شما میتونید تصمیم بگیرید با وجود این مشکلات میتونید یا نه؟:305:
-
ممنون همدم جان که تاپیکم را دنبال می کنی و راهنمایی های خوبی می کنی ، عزیزم ایشون در حال حاضر پول رهن یه خونه را دارن الانم که اکثر جوانها صاحب خونه نیستن پس این به نظرم کمی منطقیه
-
دوستان عزیز این اولین باری است که مخالف نظر پدرم کاری را انجام دادم ، خیلی می ترسم ، میدونم خیلی از دستم ناراحتع :302:،واسم دعا کنید
-
مگه جواب دادید که میترسید؟
-
همدم عزیز من گفتم یه جلسه دیگه بیان تا بیشتر همدیگر را بشناسیم پدرم یه کمی ناراحت شد و الان دیگه قاطع گفته که بگم نه ، احساس عذاب وجدان می کنم ناراحتم ای کاش نمی گفتم یه بار دیگه بیان
-
خب عزیزم تماس بگیرید بگید نیان اینجوری که درست نیست
دلیل پدرتون فقط شغلشونه؟