دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا:72::72::72:
سلام من یک پسر 24 ساله ام.اول بگم که نمیخوام خدایی نکرده راجع به کسی که ندیدم و نمیشناسم قضاوت کنم فقط میخوام تجربه خودمو بگم.
من تا حالا هیچ وقت دوست دختر نداشتم اما اون دوستاییم که تو دوره ی دبیرستان داشتم و دوست دختر داشتن و تو فاز رد و بدل کردن شماره تلفن بودن و الان گاه گاهی میبینمشون اکثرا هنوزم تو این خط هستن.
منظورم اینه که پسری که مزه ی دوستی با دخترا رو چشیده خیلی راحت تر دلش میلغزه و تا یک دختری جلوش عشوه بیاد و باهاش هم کلام بشه سریع میره تو فکر دوستی و رابطه و الی آخر...
درست مثل دو تا آدم میمونن که یکیشون تا حالا اصلا مواد مخدر مصرف نکرده و یکی دیگه چند وقته که ترک کرده.مسلما اونی که ترک کرده نسبت به اونی که اصلا مصرف نکرده در برابر فکر کردن و دیدن مواد مخدر خیلی بیشتر وسوسه میشه
البته نمیشه فقط داشتن یا نداشتن دوست دختر رو ملاک ازدواج قرار داد.
راستی از کجا میدونی اون آقای م قبلا دوست دخت نداشته؟؟ شاید راست نگفته باشه !!!
آخه تو یک تحقیق ثابت شده بود 80٪ افراد(چه زن چه مرد) به همسرشون راجع به روابط قبلیشون راست نمیگن.
راست میگن از کجا معلوم اون یکی دوست دختر نداشته؟ به ظاهر نری هااااااااا:311:
[quote=armin-90]
سلام من یک پسر 24 ساله ام.اول بگم که نمیخوام خدایی نکرده راجع به کسی که ندیدم و نمیشناسم قضاوت کنم فقط میخوام تجربه خودمو بگم.
من تا حالا هیچ وقت دوست دختر نداشتم اما اون دوستاییم که تو دوره ی دبیرستان داشتم و دوست دختر داشتن و تو فاز رد و بدل کردن شماره تلفن بودن و الان گاه گاهی میبینمشون اکثرا هنوزم تو این خط هستن.
منظورم اینه که پسری که مزه ی دوستی با دخترا رو چشیده خیلی راحت تر دلش میلغزه و تا یک دختری جلوش عشوه بیاد و باهاش هم کلام بشه سریع میره تو فکر دوستی و رابطه و الی آخر...
درست مثل دو تا آدم میمونن که یکیشون تا حالا اصلا مواد مخدر مصرف نکرده و یکی دیگه چند وقته که ترک کرده.مسلما اونی که ترک کرده نسبت به اونی که اصلا مصرف نکرده در برابر فکر کردن و دیدن مواد مخدر خیلی بیشتر وسوسه میشه
البته نمیشه فقط داشتن یا نداشتن دوست دختر رو ملاک ازدواج قرار داد.
راستی از کجا میدونی اون آقای م قبلا دوست دخت نداشته؟؟ شاید راست نگفته باشه !!!
آخه تو یک تحقیق ثابت شده بود 80٪ افراد(چه زن چه مرد) به همسرشون راجع به روابط قبلیشون راست نمیگن.
[/quote
خیلی ازت ممنونم آرمین جان
من هم از این مورد آقای ط خیلی میترسم و استدلالم هم شبیه مال شما بود ولی بقیه شرایط من رو کاملا داره
ولی در مورد آقای م مطمئنم که دوست دختر نداره چون از آشناهای نزدیکمون هستن ولی بشدتتتتتت مامانی هستن(یعنی مثلا اگه از خستگی بمیره ولی مامانش بگه پاشو ظرفا رو بشور یا خونه رو تمیز کن فورااااا انجام میده) ولی در کل پسر خوبی هست
به چشم همدم عزیز:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
:325::325::82: lمنتظر نظراتتون هستم
در انتخاب همسر انچه اولویت دارد دو چیز :
اخلاق طرف
دین داری او
بقیه قابل حل است
این دو مورد رو هر دو نفرشون دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط محدثه 110
یه سوال محدثه جون چطوری میشه حس تنوع طلبی رو در مردان از بین برد؟
به جای محدثه من میگم:311:
نمیشه کاملا این حس رو از بین برد
ولی واسه آدم تنوع طلب باید همیشه خودت متنوع باشی ظاهری و رفتای:305:
مرسی همدم عزیز
ولی این راهکاری که گفتی خیلییییی کار سختیه برا من :)
سلام عزیزم. بهتره خیلی ریز تر وارد بشی. یعنی بشین و تک تک آرزوهات رو بنویس من خودم تازه اینکار رو کردم. ببین مثلا تو دوست داری ارتباطات خانوادگیتون بعد از ازدواج چطور باشه؟
به سفر علاقه دار یا نه؟ چطوری میخوای با همسرت بری مسافرت؟
دوست داری وقتهایی که میخوای سرگرم بشی چه کارهایی انجام بدی؟
به چه چیزهایی علاقه داری؟
از چه چیزهایی بدت میاد؟ این دو تا خواستگار چطور از چه چیزهایی بدشون میاد؟
ازشون بپرس که در چه موقع هایی عصبانب میشن؟
بپرس حریم زناشوئی یعنی چی؟ مثلا اون آقای م با مادرشون سر هر مسئله ای مشورت میکنن؟
بپرس که بچه میخوان یانه؟ و چند تا؟ و چی؟ ببین که به دختر و پسر به یه اندازه بها میدن؟
ببین چقدر بعد از ازدواج آزادی که هر جا بری و یا حتی کار کنی؟
بپرس که چند تا دوست صمیمی دارند و خصوصیات مهمی که اونها دارن چیه؟
خیلی وقتها آدمها رو از روی دوستاش میتونی بشناسی.
ببین پدرو مادر طرف تا چه حد در زندگیش دخالت میکنند.
اصلا تا به حال برای خودشون کار مستقلی انجام دادند یانه؟
ببین از چه چیزی در تو خوششون اومده؟
و آیا به نظرشون عیب و ایرادی داری؟
بپرس تا بحال کجا ها خواستگاری رفتند و ملاکشون چی بوده؟
خلاصه اینکه خیلی ریز ریز به مسئله بپرداز. تفاهم خانوادگی و مذهبی خیلی پیش پا افتاده است و فقط برای قدم اول مناسبه.
موفق باشی.