RE: مردد در انتخاب این آقا در خواستگاری هستم (آره یا نه؟
[من میگم دوست ندارم تو شمال زندگی کنم نه اینکه نمیتونم کنار بیام، نه. من فقط به چیزای دیگه فکرمیکنم مثلا من دوست دارم عروسیم جایی باشه که خودم دوست دارم اما مطمعنم اونا میخوان عروسی رو توی فضای بازی که جلوی خونشونه بگیرن(اخه توی شمال جلوی بیشتر خونه ها یه زمین بزرگه که جزو حیاطشون حساب میشه و اکثرا اونجا عروسیشونو میگیرن) و من از این موضوع خوشم نمیاد.
بعد از اونم به این فکر میکنم که وقتی رفتیم شمال سال اول زندگی شاید بیشتر از هر موقعی به کمک مادرم احتیاج داشته باشم و وقتی این اتفاق افتاد مادرم ازم کیلومترها دور باشه]
اینا دلایلم بود که نمیخوام اونجا زندگی کنم. بعدشم من مطمعنم خانوادم خیلی بامن موافق نباشن. تو فکرم که این خواستگاری رو به خاطر این دلایلم بهم بزنم.
با سلام
من فکر می کنم که اگر هر قومی با قوم خودش ازدواج کند بهتر باشد. اگر پدر یا مادرتان اهل شمال هستند مطمئنا انتخاب خوبی هست .
اما اگر اصالتا تهرانی هستید به هیچ وجه به نظر من انتخاب خوبی نیست .
سخن آخر برای همه : مطالعات آماری نشان داده که اختلافات فرهنگی عامل بسیاری از طلاق ها می باشد . این اختلافت در هر قومی وجود دارد اما مثلا در مقایسه قوم ترک با قوم فارس اختلافات اساسی فرهنگی دارند و ازدواج یک ترک با یک فارس احتمال شکست بالایی خواهد داشت .
به نسبت شمالی و تهرانی و کلا شهرستانی و تهرانی نیز اختلافات فرهنگی دارند و ممکن است در بعضی خانواده ها این اختلافت به دلیل مهاجرت به تهران و زندگی در تهران کمتر شده باشد .
التماس دعا از همه در این ماه عزیز
سلام دوست عزیز به تالار همدردی خوش اومدی:104:
پدرو مادرم اهل شمال هستن اما یه روز هم اونجا زندگی نکردیم از نظر فرهنگی یه جور هستیم امامساله من چیز دیگست من قط نمیخوام مثل بقیه فامیل توی خونه عروسی بگیرم همین و این مساله باعث شده به فکر جدایی بیوفتم.نمیدونم کارم درسته یا نه؟:325:
سلام
خب خانمي اگه فقط مشكلتون مكان عروسي هست خواستتونو رك و رو راست بهشون بگيد ببينيد چي ميگن ؟
ولي به نظر من اخلاف فرهنگي وجود داره و اين توبقيه مسايل زندگي هم ممكنه تاثير بذاره مثل نحوه زندگي تربيت بچه معاشرت و روابط اجتماعي............