RE: آیا این آشنایی درست است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره23
ممنونم از راهنماییت 100maah عزیز
فقط یه سوال دارم اینکه من باید ازش بخوام که خونوادشو تو جریان بذاره؟آخه با توجه به اینکه گفتم الان 2 روزه که خونوادش اومدن پیشش و ازم خبر نمیگیره که شک نکنن فک نمیکنم راضی به این کار بشه آخه حق هم میدم تازه چند ماهه که جدا شده و احساس امنیت نمیکنه
یعنی ازش بخوام که هدفشو از این آشنایی بهم بگه ؟یا به زمان بسپرمش؟موندم این بلاتکلیخی داره دیوونم میکنه نمیخوام از دستش بدم:302:
"حتی به من نه زنگ نه اس میزنه که حالمو بپرسه واسه اینکه شک نکنن به نظرتون همچین مردی اگه بگم من هدفم اینه کلمه ی نه رو نمیکوبه تو سرم؟من واقعا دوسش دارم ولی این رفتارا و این بلاتکلیفی داره سردم میکنه"
عزیزم یعنی شما دوست نداری کلمه نه رو از این اقا بشنوی و از ابن میترسی که دیگه نتونی با این اقا رابطه داشته باشی؟
یعنی حاضری با این اقا حتی اگر قصدش ازدواج نباشه و فقط برای داشتن یک همراه عاطفی با شما دوست شده ادامه بدی؟ فکر نمی کنی داری اشتباه می کنی؟
به نظرم قاطع حرفت رو بزن و دقیقا مشخص کن که این رابطه به چه منظوره. این اقا حق نداره بدون دلیل شما رو به خودش وابسته کنه. در ضمن اگر احساس می کنی این اقا به شما ارامش میده چون ایشون یکبار تجربه زن داشتن رو داشتند و از پیچ و خم های زنها خیلی اگاهترند و خوب بلدند چیکار کنند که زنی رو جلب کنند و اینطور که به نظر میرسه دل شما رو هم بردند و شما در این چند پست حتی یک دلیل منطقی برای این حسی که به این اقا داری نیاوردی. پس باید خیلی دقت کنی و حتما از این به بعد با خانواده ها پیش برید چون معلومه که شما وارد فاز احساسی شدید.
عزیزم اینکه ایشون هر دلیلی برای طلاق قبلیش بیاره ممکنه زاییده ذهن خودش باشه و شما لطفا حتما اگر ایشون از شما خواستگاری کرد در مورد علت طلاق از دیگران هم تحقیق کنید.
ستاره عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم
این ارتباط کاملاً غلطه . جز به قصد ازدواج اونم وقتی طرف خواهان باشد و به طور رسمی و زیر نظر خانواده ها نباید وارد ارتباط شد . که اینگونه اقدامی ( خواستگاری و ... ) برای این آقا با توجه به اینکه تازه طلاق گرفته در این زمان اصلاً مناسب نیست .
شما بهتره روی عزت نفس خود کار کنی ، همچنین دقت داشته باشی که در تصمیم گیری داری کاملاً احساسی و خام پیش می روی .
روابط انسانی و کلاً دنیای انسانها پیچیدگی های خاص خود را دارد که جز با یک خود شناسی دقیق و آگاهی کافی از انسان و روحیاتش و .... مهارتهای لازم ، نمیتوان به راحتی آدمها را شناخت . با این اوصاف شما راحت عنوان می کنی که ایشون همونی هست که می خواهی آنهم با یک ارتباط محدود یک هفته ای !!!!
این یعنی خیلی خام و احساسی نگاه کردن و این روند کلاً در زندگی برایت مشکل ساز خواهد بود .
در شما زمینه مساعدی برای وابستگی شدید و آسیب زا دیده می شود . و در زمان وابستگی ممکن است حتی تحقیر را هم بپذیری تا فرد را کنار خود نگه داری که این هم نشان آنست که غزت نفست باید بیشتر تقویت شود .
صریح مسائل را گفتم تا دریابید نه با این آقا بلکه با هیچ کس دیگر وارد اینگونه ارتباطها نشوی که بسیار آسیب خواهی دید و از احساس محور بودن بیرون بیایی تا در تصمیات مهم زندگی با تأمل و دقت و عقلانی عمل کنی و موفق باشی .
برای ازدواج هم نیاز به آمادگی بیشتر از نظر شناختی و مهارتی داری .
پس عزیز دلم وقت خود را بجای فکر کردن به این آقا و این ارتباط با خودشناسی و کسب مهارتهای زندگی سپری کن تا برای یک زندگی موفق آماده شوی .
لینکهای زیر را هم مطالعه کن .
عزت نفس >>> http://www.hamdardi.net/thread-14259.html
هوش هیجانی >>> http://www.hamdardi.net/thread-268.html
انرژی احساسی صلح آمیز >>> http://www.hamdardi.net/thread-9047.html
بی ثباتی احساسی ارتباطات انسانی را تخریب می کند >>> http://www.hamdardi.net/thread-9046.html
اگر چنین هستید ، صبر کنید ازدواج نکنید >>> http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=151
.
همین امروز تموم میکنم .من پر از هیجانم هر لحظه میخوام ببینمش صداشو بشنوم اما تو این 3 روز که مامان باباش اومدن پیشش حتی یه تک هم بهم نزد که بگه من به یادتم اون وقت من حتی شبا خواب هم نداشتم وبرخلاف حرفش اصلا دوسم نداره .میگفت نمیخوان خونواده شک کنن اما یعنی هیج جایی نبود حتی به بهونه ی خرید نمیدونم این آدم انگار واقع قصد دوستی فقط داره:302:
عزیزم هر چی زودتر رابطه تمام بشه بهتره
اما نباید این تصمیم فقط به این دلیل باشه که اون تماس نگرفته:305:
یعنی اگه تماس هم بگیره نباید ادامه بدی
به نظر من هم این ارتباط درست نیست . چون می دونم که اینجور وقت ها مرد ها یک خلا عاطفی دارن که میخوان پرش کنند . فقط همین !!
بعد از 4 روز بی محلی برگشت گفت نمیخواستم وابسته شیم
ته سنگدلی...
من دوسش دارم دگ بهتر از این گیرم نمیاد
من میخوام ازدواج کنم .همه دوستام نامزد دارن من تنهام واقع نیاز به ازدواجو تو خودم میبینم .این آدم واقعا مهربون بود و درکم میکرد اما گفت فقط 2 دوست معمولی باشیم منم گفتم بای
كار خيلي خوبي كردي ستاره جان. بهترين تصميم زندگيت را گرفتي.
لياقت شما خيلي بيشتر از اين حرفاست.
براي هميشه فراموشش كن. حتي اگه بهت التماس كرد.:305:
به خدا توكل كن خدا هر وقت صلاح بدونه زوج مناسبت را برات مي فرسته:323::323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره23
ته سنگدلی...
من میخوام ازدواج کنم .همه دوستام نامزد دارن من تنهام واقع نیاز به ازدواجو تو خودم میبینم .این آدم واقعا مهربون بود و درکم میکرد اما گفت فقط 2 دوست معمولی باشیم منم گفتم بای
حرفات خیلی قابل درکه
ولی همینکه از الان فهمیدی هدفش چیه خیلی خوب شد
نباید زیاد غصه بخوری برای منم پیش اومده که کسیو ببینم و بگم خود خودشه ولی اون اینطور فکر نمیکرد
بقول یه مشاور آدمها آزادن کسیو بخوان یا نخوان یا در مورد رابطه شون هدف خاصی درنظر بگیرن، تنها چاره ی ما اینه که بین کسایی که ما رو می خوان و هدفشون از رابطه با ما یکیه یکیو انتخاب کنیم----چه سخت !!!:(----
سلام عزیزم اون آقا الان تو فکر ازدواج نیست خیلی خوبه که زود فهمیدید:104:
دیگه دنبال دوست نباش شرایط جامعه جوریه که خیلی از دختر خانومها بر خلاف میلشون مجردن تنها شما نیستید:305:
انشاالله شما هم مثل دوستاتون ازدواج میکنی باید صبور باشی :43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره23
ته سنگدلی...
تو عجله كردي و اين رابطه اگه ادامه پيدا كنه به هيچ نتيجه اي نميرسه.چون اول كار همه چي رو خراب كردي . در ضمن اينكه تو داري ميگي اون از اون اقا براي من بهتري پيدا نميشه اين درست نيست اين حرف عقلت نيست. اين حرف تنهايي تو يه. فكر ميكي موقعيت بهتري برات پيدا نميشه و ميگي اين بهتره. نه عزيزمن من كسي كه با تمام وجود دوستش داشتم رفت ولي بعد كساي ديگه اي اومدن كه ديدم اون اصلا لياقت منو نداشت. نه از نظر شغلي نه از نظر خونوادگي نه از نظر اخلاقي. اينقد به خودم مطمئن شدم در باره اين موضوع كه يه اقايي جواهر فروش بود توي تهران تك پسر بود 28 سال عمرشو امريكا زندگي ميكرد و باز هم ميخواست بره امريكا بهم پيشنهاد دوستي داد يه حركت كوچيك ازش توي سه روز ديدم بهش گفتم برو. بهم گفت تو ميدوني به كي داري ميگي برو؟ گفتم اره به تو كه فلاني هستي و فلان موقعيت رو داري. باورت نميشه چند بار از اون روز بهم زنگ زد ولي من ديگه جوابشو ندادم.
پس بدون كه هميشه موقيعتهاي خوب و بد در كمين ما هستن اين ماييم كه انتخاب ميكنم
اوكي؟
در ضمن نگو شناختمش چون اون اگه ادما به راحتي قابل شناخت بودن از هم جدا نميشدن
راستي يه سوال
اين اقا تهرانه؟ مدت زندگيش با همسرش 9 سال نبوده؟ بچه هم نداشته؟ اگه اين اقاس بهم حتما بگو. شايد اين همون كسي باشه كه من ازش اطلاعات زيادي دارم بهت بگم.
اگه نتونستي برام پيام بذاري اي دي ياهوتو برام بذار بيام ياهو البته اگه اين اقا هموني بود كه من ميگم ها
:72: