RE: فوری:بازم کوتاه بیام؟؟؟؟؟؟
ببین عزیزم نمی خوام بگم که خدای ناکرده اونها رواز چشم شوهرت بنداز ولی مردها نود ونه درصدشون از هر کس بیشتر محبت ببینند بیشتر جذبش میشند وهرچی از دهن اون در میاد همون کا رو میکنند بنظر من اگه میخوای شوهرتو اصلاح کنی تنه راهش محبت بی دریغ و عشق ورزیدنه به مدت شش ماه بی دریغ به شوهرت احترام بگذار و عاشقانه رفتار کن تا می تونی با شوهرت بیشتر حرف بزن بهترین روش برای این کار اینه که اطلاعات عمومی خودتون مخصوصا مواردی که اون بهش علاقه داره کامل کنید مثلا در مورد انواع گوشی های موبایل یا اتومبیل یا..(چیزهائی که مردها واقعا دوست دارند در موردش صحبت کنند)و بعد با هم در مورد چیزهای مختلف صحبت کنید باد یاد بگیرید برای زندگیتون زحمت بکشید همونطور که شوهرتون داره بیرون از خونه این کارمیکنه بعد از یه مدت به چشم خودتون میبینید که برای شوهرتون تبدیل به نفس شدید و بدون مشورت شما هیچ کاری نمی کنه البته حواستون باشه اعتماد بنفس یه مرد رو نباید ازش گرفت:46:
RE: فوری:بازم کوتاه بیام؟؟؟؟؟؟
اریاناز عزیز به قوانین تالار آشنا هستم
این مشکل رو اول اونجا مطرح کردم دیدم نیاز به تاپیک جدا داره و فوری هست بخاطر همون جداگانه براش تاپیک باز کردم.
درضمن خانواده همسرم اصلا اهل این نیستن که بشینم باهاشون اینجوری درد دل کنم.
توقعاتشون از من مثل دخترشونه اما نگفتم که مثل دخترشون میدونن منو و دوستم دارن.
تا حالا که درد دل کردن باهاشون جواب نداده بیشتر رو موضع خودشون تاکید میکنن و اصلا قبول نمیکنن منم حق دارم.
اول آخر حرف خودشونو میزنن.
راستی
من هرقدر هم بهش محبت کنم از روی ترس حرف خانواده شو به کرسی مینشونه.
محبت اونا نیست که جذبش میکنه.ازشون میترسه.