چرا؟ مگه کلاسی نزدیکتون نیست؟
تنها بیرون میری؟
با دوستات ارتباط داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا؟ مگه کلاسی نزدیکتون نیست؟
تنها بیرون میری؟
با دوستات ارتباط داری؟
نه تنها بیرون نمیرم همیشه همسرم منو میبره
دوستامم بعضی وقتا میان خونمون
دوست نداره کلاس برم
باید خودتو سرگرم کنی قرآن بخون کتاب بخون مهمونی بده:43:
بیا پیش همدردیا:43:
sسلام دیشب خیلی حالم بد بو د....
بعضی وقتا به جدایی فکرمیکنم.دلم میخواد تنهاش بذارم.
دلم خیلی گرفته
میدونید چرا
چون همیشه توقع داره همه کار براش بکنم ...
ولی وقتی من کاری ازش میخوام منودرک نمیکنه
وقتی باهام اشتی باشه خیلی خوبه
ولی وقتی قهرکنه خدا میدونه کی اشتی کنه
همیشه سر چیزا الکی قهر میکنه.بهم بگید چیکارش کنم
سلام
همسر شما چند سال سن دارند؟
شغل ایشان چیست؟
قبل از ازدواج چه مدت با هم بودید؟
رفتار ایشان آن موقع چگونه بود؟
آیا شما فقط به دلیل حس خیانت مشکل دارید؟ اگر غیر از این است لطفا" مشکلات را بیان کنید
25
کارش ازاده
2 ماه
حس خیانت هست
وقهرکردناش سرچیزا الکی
سلام عزیزم :72::72:
میتونم بپرسم توقعاتی که همسرت از شما داره چیه که بی جاست ؟
همینطور توقعاتی که شما از همسرت داری که برات انجام نمیده ؟
قهر های الکی که میگی سر چه موضوعاتی اتفاق میفته ؟
من مشاور نیستم ولی شاید اگر بهتر در مورد مسائل توضیح بدی و سعی کنی اینقدر گنگ حرف نزنی دوستان بهتر بتونن راهنمایی بکنن.:43:
با سلام
منظورم اینه هیچ کاری توخونه انجام نمیده.همه کارهارو باید خودم به تنهایی انجام بدم
مثلا وقتی میگم کمکم کن سفره روجمع کنم اعتنایی نمیکنه ویا وقتی مریض هستم برام کاری انجام نمیده
سرحرفای من
مثلا از مامانش ناراحتم بهش میگم برمیخوره بهش وزود قهرمیکنه
دوست خوبم:72:
شما گفتی که شاغل نیستی , بیرون هم نمیری , خب با این تفاسیر چه لزومی داره برای جمع کرد سفره از همسرت که بیرون از خونه بوده و خسته است کمک بخوای , وقتی شما همسرت رو درک نکنی چطور انتظار داری که اون شما رو درک کنه ؟
توی زندگی باید تقسیم کار داشته باشید وقتی همسرت در بیرون از خونه مشغول به کاره شما هم وظیفه کار خونه رو داری و باید سعی کنی اونو به نحو احسن انجام بدی .
این که دوست داری گاهی وقتها بهت کمک کنه مسئله ی دیگه ایه که میتونی توی مواقعی که رابطتتون خوبه یا مثلا بیرون در حال قدم زدن هستید بهش بگی که خیلی دوست داری گاهی وقتا کمکت کنه سفره جمع کنه و مثلا باهات ظرف بشوره و یا خیلی از خواسته های دیگه ای که ازش داری.
ببین عزیزم من خودم شاغلم از ساعت 6 و نیم صبح میرم بیرون تا 6 عصر ولی توی 5 سالی که از زندگی مشترکمون میگذره تا حالا کوچکترین کاری از کارهای خونه بهش نگفتم انجام بده ولی چون [/size]منم از سر کار میرم خونه و خسته ام معمولا خودش دوست داره بهم کمک کنه ولی من مانعش میشم و بهش میگم تو استراحت کن , کارت ار من بیشتره خسته تری ولی باز کمکم میکنه .
بذار یه چیزی بهت بگم مردها بعضی هاشون مثل بچه ها میمونن هر کاری رو که بهشون بگی انجام ندن انجام میدن و کاری که ازشون بخوای انجام بدن انجام نمیدن , در کل خوششون نمیاد دائم برای انجام دادن یا ندادن کاری بهشون امر و نهی بشه ولی وقتی به حال خودشون بذاریشون همه چی درست میشه .
یه نصیحت بهت میکنم سارا جان هیچوقت دلخوری که از مادر شوهرت داری بهش نگو چون با این کار اونو حساس میکنی و اون فکر میکنه میخوای از مادرش جداش کنی یا رابطشو با مادرش خراب کنی به همین خاطره که باهات قهر میکنه , در واقع حرفهات رو باور نمیکنه پس برای این مشکل بهتره که صبرت رو بالا ببری . اکثر مادر شوهر ها به عروسهاشون حرفهایی میزنن که باعث ناراحتی میشه اگه میتونی با احترام تمام جواب مادر شوهرت رو بده اگه هم نمیتونی سعی کن سریع حرفهاش رو فراموش کنی . نگو نمیشه چون من امتحان کردم و میشه از همین بچه های تالار هم نیرو گرفتم .
فکر میکنم مشکل شما مشکل خاصی نیست که نشه حلش کرد و نیاز به قهر و دعوا هم نداره . میتونی توی یه موقعیت خوب از همسرت بخوای که با هم حرف بزنید ولی قبلش حتما شرایط رو آماده کن , البته اگه گفت خسته ام و حالا ولش کن و .... اصلا اصرار نکن چون شرایط بدتر میشه .
شما و همسرت با هم مشکلی ندارید فقط حرفهای نگفته با هم زیاد دارید .
ترگل جان ممنون از راهنماییت
من این اواخر مثل بچه ها شدم همش بهانه میگیرم
دلم میخواد هرجا میره منوباخودش ببره
وقتی هم میگه نمیشه من مثل بچه ها گریه میکنم
دوست ندارم اینجوری باشه.
به نظرتون این بده که من اینجوریم
یه مشکل دیگه وقتی بیرون میره حدودا 5 ساعت میشه
من جرات ندارم بپرسم کجا بودی
اگه هم بپرسم یا جواب الکی میده یا عصبانی میشه ویا قهرمیکنه
بهم بگید چطوری باهاش حرف بزنم که بهش برنخوره