RE: تورو قرآن زود جواب بدید آبروم داره می ره, چیکار کنم؟
رویای شیرین قضیه ی من رو دختر خالم می دونه و اون من رو به اینجا معرفی کرد
نمی دونم از دختر خاله م چه کاری بر می یاد؟> اون پست ها رو داره می خونه, کمک کنید توروخدا
من فقط نگرانیم از مادرمه, خودم به درک, مادرم چی؟ خواهرم.............. وای خدایا فکرش هم روانی م می کنه
خیلی می ترسم, خیلی, من اهل نماز و روزه ام, از خدا می خوام کمکم کنه, خیلی می ترسم, اون یارو عوضی که بهم تجاوز کرد پیداش نیست؛ بیشتر اون دوستش که می یاد دم خونمون وای می سته داره اذیتم می کنه, قضیه رو بو برده و می خواد باج بگیره, من اهل این آشغال بازی ها نیستم به خدا, خدایا تو که می دونی مگه نه؟
نمی خوام بترسونمت ولی مجبوری خانواده ت را در جریان بگذاری
احتمال قوی می دم این پسر اعتیادی چیزی داشته باشه و به تهدیدهاش تا حدی عمل کنه، اصلا سعی کن حتی الامکان نری بیرون، رفتی هم سعی کن با آژنس بری و بیای ، پنجره آژآنس را هم ببند، واقعیتش من از اسیدپاشی می ترسم!
مهرتا
متاسفم ولی اگر نمی خوای آسیبی جدی و عملی بهت برسه باید و باید و باید خانواده ات را در جریان بذاری، خیلی سخته می دونم ولی باید در جریان بذاری و شکایت کنی از این آقا
مهرتا
حرف گوش کن اگر میخوای یک بار برای همیشه خلاص شوی
به 110 خبر بده ، بخصوص وقتی اون پسر توی کوچه شما حضور داره .
به دایره مفاسد اجتماعی هم مراجعه کن و ماجرای تجاوز به عنف و اکنون ایجاد مزاحمت را گزارش کن . سیم کارتت رو در اختیارشون بگذار که اس ام اس هاش رو بخونند .
عزیزم ، چون این موضوع فقط به شما بر نمی گرده و این افراد مصداق شرور هستند . دایره مفاسد و برخورد با اشرار به طور جدی به عنوان یک مشکل اجتماعی با آن برخورد خواهد کرد . اینکه اسم ارگانی مثل بسیج رو هم آورده اند نشونه اینه که می ترسند که شما شکایت کنی . لذا پیشاپیش میخواهند بترسونند که شما احساس کنی دستت به جایی بند نیست ، اینو مطمئن باش . یعنی اگر شکایت کنی و قاطع باشی برنده خواهی بود و مهمتر اینکه چه بسا شر عده ای ارازل را از سر دیگران کم کنی . یعنی نه تنها به خودت کمک کرده ای بلکه به جامعه هم کمک کرده ای ، اینجوری اشتباهت در رابطه برقرار کردن و اعتماد به این دوستیهای غلط را جبران می کنی .
در هر صورت کسی از فامیل یا خانواده باید در جریان باشه و شما را همراهی کنه و ترجیحاً یک مرد و یک زن از فامیل یا خانواده را باید در جریان بگذاری .
دوست پسر دوستت کار بیهوده ای هست . و اساساً باید دور دوستهایی که اهل دوستی با پسرا هستند را خط بکشی . تو از همین جا ضربه خورده ای .
شک ندارم که از ترس اینکه تو را امل ندانند رو به رابطه با یک پسر آورده ای و ..... این سادگی ها و ترس و ضعف کار دستت میده . اگر همینگونه با ترس پیش بروی عاقبت وخیمی در انتظارته که اون وقت نه تنها خانواده می فهمند بلکه داغون می شوند .
علاج واقعه را قبل از وقوع بکن .
محکم باش و برو شکایت کن و خانواده را ، حد اقل خواهرت را در جریان بگذار .
.
سلام mehrta
خوشحالم که اهل نماز و ... هستی. به قدرت خدا و لطفش ایمان داشته باش خانومی...
بیا یه جور دیگه نگا کنیم. فرص کنیم اول تو کوتاه میای و به حرفش گوش میدی من الان میگم بهت چی میشه: اون یه حیوون تمام عیاره. اصلا فک نکن به داشتن س ک س با هات راضی میشه. اون خدا می دونه چه بلاها سرت میاره. ببخشید ولی تو را به یه ج... تبدیل می کنه که باید خودش و همه دوستاش رو ارضا کنی. هر دوسش س ک س بخواد اون تو رو مجبور می منه باهاش بخوابی. اصلا می شی یه راه پول در اوردن واسه اون. خوب گوشاتو وا کن اون تو رو می فروشه پول میگیره از دوستاش تا تورو در اختیار اونا قرار بده. به احتامل خیلی زیاد معتادت می کنه
به هزار جور مریضی مبتلا میشی من جمله ایدز و ............ . اینا در صورتی که مقابل اون تسلیم بشی حتمیه. حالا بیا فرض کنیم راه دوم رو انتخا ب کنی
بدترین حالت اینه که صاف بری وایسی جلو بابات یا داداشت بگی یه نفر به زور بهم تجاوز کرده و الان می خواد باجم بگیره . در بدترین حالت چی میشه به نظرت ؟ کتک می خوری؟ بابات عصبی میشه؟ .... هر اتفاقی بیفته ایمان داشته باش نمی ارزه زندگی خودت رو از دست بدی
حتی اگه همه بفهمن که به زور بهت تجاوز شده به هیچ عنوان آبروت نمی ره ولی اگه تشلیم اون بشی مطمئت باش آبروت میره مطمئم باش
به نظر من اون خط موبایلو از بین ببر تا نتونه با ارجیف و تهدیدات تو خالیش اعصابتو خورد کنه
به هیچ عنوان به اراجیف اون گوش نده
حتما و حتما و حتما موضوع رو به خواهرت بگو اگه خودت نمی تونی از دختر خالت بخواه که بگه
یعنی باید بگییییییی بایددددد
تنهایی هم اصلا بیرون نرووووووووووووو
اگه اینقدر بی ... هسن که اومدن جلو خونتون به 110 تل بزن یا دختر خالت تل بزنه که اینا مزاحم شدن.... تا شما جلوش نایسی اونا میان جلو.....
بعد با کمک ابجی یا حتی شوهر اون برین پیش یه وکیل یا مشاور و ازش کمک بخواین و شکایت کنید
تنها راه اینه که به کمک خونوادت جلوش وایسییییییی. تنها راه. هر چی هم بشه بهتر از اینه که تسلیمش بشییییی.
ایشالا به کمک خدا همه چی درس بشه
مهرتای عزیز،
ضمن تایید نظر دوستان در مورد در جریان گذاشتن خانواده و کمک خواستن از اونها که بهترین و امن ترین مرجع و پناهت می تونند باشن، در صورتی که به دلایل شخصی این کار برات مقدور نیست
1- اصلا و ابدا دوستانت، دوست پسرهاشون، دوست پسر کنونی خودت ( همین که گفتی قراره بیاد خواستگاری ) و دختر و پسرهای جوون فامیل را در جریان نذار و وارد ماجرا نکن. ( خاله و عمه اگر امکانش هست می تونه کمک باشه )
2- اگر واجب واجب واجب نیست، از خونه بیرون نرو. یه مدت توی خونه باش و مساله اسید پاشی و ... را جدی بگیر. اما اصلا به روی خودت نیار که ترسیدی یا از خونه بیرون نمی ری. لازم نیست اونها چیزی بدونن.
3- تماس و ارتباطت را با همشون به طور کامل قطع کن. هیچی نگو. هیچ مدل جوابی نده. نه مثبت، نه منفی و ... هر وقت دیدی اونها هستن جواب نده. اگر هم ندانسته جواب دادی و فهمیده اونها هستن، بدون هیچ حرف اضافه ای قطع کن. چه با اون آقای متجاوز، چه با دوستانش و چه با دوست پسر اخیرت. این مساله یه مقدار هم به خاطر کل کل بین لاتهای محله ( ببخشید که این حرف را می زنم ) پیش اومده. شاید با دوست پسر اخیر شما مشکل دارن، شاید می خوان نشون بدن چقد زورشون به تو می رسه یا ... مهم نیست اونها به چی فکر می کنند و چه دلیلی دارن، الان مهم اینه که شما کلا ارتباطت را با همشون قطع کنی.
اگه آبروت برات مهمه و اگه نگران مادرت و خانواده ات هستی، یه مدت دور همه را خط بکش ( حتی دوستان مونت ) و بشین تو خونه تا آبها از آسیاب بیفته و این لاتها سرشون جای دیگه گرم بشه.
بعد هم مث یه دختر خوب و سالم برو دنبال درس و هنر و کار و زندگی. با هیچ پسری دوست نشو تا درگیر این ماجراهاشون نشی.
من خیلی می ترسم... امروز با دختر خاله م می خوام برم شکایت کنم, شاید از طریق دختر خاله م ماجرا رو کم کم به خواهرم بگم, وای خدا, خیلی می ترسم, خیلی استرس دارم, می دونم می خوان ازم باج بگیرن, من اهلش نیستم وگرنه تا حالا رفته بودم, من می خوام سالم زندگی کنم.
مهرتا جان
پدر ، برادر ، عمو، دائی داری ؟ اگه جواب مثبته اول از اینها کمک بگیر.
سعی نکن این قضیه رو با افرادی هم سن وسال خودت حل کنی.
وجود یه بزرگتر مرد پشتوانه خوبیه برا شما. تجربه حرف اول رو تو این جور مواقع می زنه.
همانطور که فرشته و سایر دوستان هم گفتن
" دوست پسر دوستت کار بیهوده ای هست . و اساساً باید دور دوستهایی که اهل دوستی با پسرا هستند را خط بکشی . تو از همین جا ضربه خورده ای ."
کمک گرفتن از این طیف پسرها و دخترها کار رو براتون پیچیده تر می کنه.
خود شما هم باید هر چه سریعتر از این قبیل دوستیها بیرون بیای. راههای تماس با دوست پسرهات رو و همچنین دخترهائی که تو این ماجراجوئی ها هستن از بین ببر و سعی کن سالم زندگی کنی.
بهرحال شما خیلی زود ... شاید هم نه خیلی زود! چوب این قبیل رابطه ها رو خوردی. از این قبیل ارتباطات بیا بیرون و اگه می تونی دست چند تا از برو بچه هائی (نمی گم دوست ) هم که تو این جریانات هستن رو بگیر .
به توصیه ها عمل کن. و به خدا توکل داشته باش او بهترین وکیل هست برا کسیکه به اون توکل کنه.
شجاع باش ، تو مقصر اتفاقی که افتاده نیستی.
صدای اون، لیست تماس و پیام های داده شده رو جمع کن و به کلانتری محل برو. تمام داستان رو تعریف کن و با توجه به مدارکی که داری حکمش از چند سالا حبس تا اعدامه. ممکنه اون شرور این بلا رو سر چند نفر دیگه هم آورده باشه و با شکایت تو قربانی های دیگه هم شکایت کنند. اگر اون مزاحمت نمیشد شاید بهتر بود همه چیز رو فراموش میکردی ولی با ایجاد مزاحمت هایی که میگی پنهان شدن چاره کار نیست.
در هر صورت یادت باشه طبق هیچ قاونون و حکم و دینی تو مقصر نیستی ، نترس و جلو برو. من گمون میکنم حقوقدان های سایت میتونن کمکت کنند.
سلام
ببخشید که نیومدم تا الان آخه من شاغل هستم و داشتم به کارهام رسیدگی می کردم
امروز با دختر خاله م رفتیم کلانتری
گفتن برید دادگستری شکایت کنید... هر چی می گفتم حرف خودشون رو می زدن
با یکی از سرگردها صحبت کردم و گفتم مادرم مریضه, نمی تونم برم دادگستری و ماجرا رو گفتم اما نه همه چیز رو... ترسیدم فکرش عوض شه و بگه خودم کرم دارم
بهش گفتم این با دوستم دوست بوده (که بوده... این دو نفر از طرف اونی که بهم تجاوز کرده بود اومدن تا با من و دوستم دوست بشن, اینی که می یاد دم خونه مون با دوستم دوست بود و بهم زدن حالا داره اذیتم می کنه)
, به اون سرگرد گفتم این آقا اذیتم می کنه و می گه یا یکی رو پیدا کن یا خودت بیا... همون موقع هم داشت اس ام اس می فرستاد و دادم بهش بخونه... سرگرد شمارم رو خواست و شمارش رو داد و گفت من رو در جریان بذار و به هیچ عنوان جواب اونها رو نده.
امروز چند بار بهم زنگ زد و گفت اگه آدرس و شماره ای داره بده بهش دادم, آدرس خونشون رو دست و پا شکسته می دونستم اما مطمئن نبودم دقیق کجا می شینه و گفتم بعدا می دم اما شماره ی خونشون رو دادم... فکر می کنید با شماره ی خونه می شه آدرسش رو گیر بیارن؟
آخرین باری که با سرگرد صحبت کردم گفت فردا می کشونیمش کلانتری.
امروز خیلی احساس امنیت بیشتری می کردم.
عزیزم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه:46:دیروز همش به فکر تو بودم ولی هرچی اومدم رو سایت هیچ خبری نبود و خیلی نگران شدم:163: