RE: ايا خواستگارم منصرف شده ؟ايا وابسته به خانوادشه
سلام دوست عزیز
کاملا درک میکنم وقتی میگی خواستگار بهتر از اون داری یعنی چی ( یعنی از لحاظ شرایطی که طرف داره و عقل و منطق ) ولی اینکه آدم به فرد خاصی احساس خوبی داره و به قول معروف دلش گیر میکنه ، همین احساس خوب یعنی اینکه فرد موردنظر از بقیه یه جورایی بهتره و در رتبه بالاتری نسبت به بقیه قرار میگیره ( پس یعنی بهتر).
ولی اینم میدونم که طرف مقابلت هم حق داشته که شرایط پیشنهادی رو قبول نکنه ، هر چند به نظر من شاید یکم در تصمیم گیری مشکل داره که نمیتونه راحت حرفشو بزنه و اینقدر هیجان داره ( اونم توی سن 32 سالگی) . البته شایدم یکم از دلیل هیجانش این باشه که با دختری ارتباط نداشته .
همونطور که شما مسایل مختلف رو دیدی و بابتش نگرانی ایشون هم همینطوره . نمیگم از همه شرایطت بگذر نه اصلا . ولی شرایط منطقی واسش بذار و اگه میخوای بیشتر بشناسیش یجور دیگه امتحانش کن نه اینجوری و با این شرایط که اونم هراس داشته باشه و نگران شه و به خودش بگه خانمی که از الان اینطوریه فردا چطور خواهد بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
نقل قول:
من نميخوام بزور نگهش دارم خواستگاراي خيلي خيلي بهتر از ايشون هم دارم
این جمله رو از خیلی از خانم ها می شه شنید و همیشه به نظر من خنده دار و بی معنیه! چون اولین چیزی که به ذهن متبادر می شه اینه که اگر از چیزی بهتر و بالاترش هست چرا باید گزینه ی پایین تر رو انتخاب کرد؟؟ پس اگر بخواهیم حرف شما رو صادقانه و درست فرض کنیم حتماً برآیند شرایط خواستگاری که ردش کردید از خواستگاری که قبولش کردید پایین تر بوده وگرنه هیچ انسان عاقلی گزینه ی پایین تر رو به گزینه ی بهتر ترجیح نمی ده.
شب شکن عزیز
این سخن برای شما خنده دار و بی معنی است چون اهل عقلی نه اهل دل
اهل دو دوتا چهارتا کردن هستی. شاید یکی از دلایلش جنسیت باشه یعنی چون مذکری اینطور فکر می کنی.
خوشبختانه و یا متاسفانه خانمها بیشار تصمیماتشون رو با دلشون می گیرند بجای عقلشون.
مثلا همه می دونند سیگار کلی ضرر داره ولی افراد سیگاری با وجود اینکه عقلشون قبول داره این ضرر داره ولی کنار گذاشتن اون براشون سخته و ممکنه مدتها طول بکشه بخاطر بها دادن به حرفه دل نه عقل.
می دونی چرا خانمها این همه زحمت باردای و بچه داری و خانه داری رو می کشند در حالیکه اگر مثل اقایون بیشتر دنبال عقلشون بودند بدنبال پیشرفت خودشون در کار و حرفه و تحصیلشون بودند و کمتر دنبال کار پر زحمت و پر دردسر همسری و مادری می رفتند خانمها از لحاظ جنسی هم زیاد نیاز به روابط ج ن س ی ندارند و تحت فشار نیستند. همه ی زحمتها و گذشتن از خود و فداکاری بخاطر احساسی و عاطفی بودنشون هست.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کرده باشم. :72:
من حرف شما رو قبول ندارم. خوب وقتی احساس خانمی به یک نفر بیشتره معنیش اینه که اون رو برای علاقمند شدن بهتر دیده. نوشته ی من رو اگر خوب خونده باشید من از کلمه ی برآیند استفاده کردم. یعنی مجموع نیروهای مثبت و منفی و حاصل از اون. من نمی گم که حرف خانم آرامش دروغ بوده. منظورم اینه که نحوه ی بیانشون درست نیست. ممکنه کسانی بودند که در هر زمینه ای اعم از مالی، تحصیلی، موقعیت اجتماعی و شغلی از خواستگار حال حاضرشون بهتر بودند اما با همه ی این موارد این خانم محترم حتماً یه چیز بهتری با در نظر گرفتن مجموع شرایط در خواستگار فعلی دیده که به ایشون علاقمند شده. پس حرف من درسته که می گم عقل هیچ انسانی بد را به خوب یا خوب را به بهتر ترجیح نمی ده.
این حرف تو کت هیچ کس نمی ره که خانمی بگه همه ی خواستگارام از فلانی بهتر بودند ولی من باز خام شدم و به ایشون جواب مثبت دادم. به نظر من و خیلی های دیگه در حد یه قپی یا ادعاست فقط.
خوش باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
ممکنه کسانی بودند که در هر زمینه ای اعم از مالی، تحصیلی، موقعیت اجتماعی و شغلی از خواستگار حال حاضرشون بهتر بودند اما با همه ی این موارد این خانم محترم حتماً یه چیز بهتری با در نظر گرفتن مجموع شرایط در خواستگار فعلی دیده که به ایشون علاقمند شده.
این چیز بهتر ممکنه فقط یک حس خوب باشه یا یک کشش درونی معیار و ملاک بیرونی و قابل سنجشی ممکنه نباشه.
ممکنه شما دو انتخاب با موقعیت مشابه از لحاظ شرایط اجتماعی و خانوادگی داشته باشی ولی شما به یکی حس بهتر و یا کشش بیشتری داشته باشی.
من تنها دانسته های خودم رو گفتم ممکنه دقیق ودرست نباشه و ممکنه اصلا منظور خانم ارامش مطلب دیگری است.
موفق باشید.:72:
متين عزيز خيلي ممنون از راهنماييت
بله حق باشماست اين شرايط شرايط سختي هست خودم هم قبول دارم و شايد انتظار من بالا بوده كه با 3 ماه ارتباط فك كنم ايشون منو بايد ميشناخته و بهم اطمينان ميكرده .
ايشون قبلا با دختري ارتباط نداشته و من واقعا علاقه ايشون رو ميديدم من اعتقادم اينه كه چشم ها هيچ وقت به ادم دروغ نميگن متاسفانه و يا خوشبختانه من وقتي با كسي حرف ميزنم ميتونم احساس دروني اون شخص رو بفهمم (يه نوع حس ششم )
بله ايشون توي تصميم گيري مشكل دارن درست مثل خود من در واقع ميشه گفت جرات مندي شون كم هست البته خود من هم همينطور هستم ولي ايشون كه مرد هستن ادم يكم انتظارش بالا ميره .
اوايل كه حرف مهريه زدم واقعيتش ايشون نميخواستن ما خودمونيم در اين مورد حرف بزنيم ولي من تحت فشارش گذاشتم و لابد ايشون هم چون نخواسته من ناراحت شم قبول كرده ولي توي عمل موند ولي در مورد حق طلاق خيلي راحت قبول كرد خود من موندم كه چطور به راحتي قبول كرده حالا بعدا رفته و به خانوادش گفته و منصرفش كردن .
سنجاب عزيز
دقيقا هميني كه ميفرماييد هست فقط يه كشش و حس برتر بوده از نظر خانوادگي و اجتماعي هم واقعا خوبن فقط ايشون از نظر تحصيلات و مسايل مالي از بقيه خواستگارام كمترن منظور من هم همون حس و كشش بوده كه اونم به مرور زمان ايجاد شد نه در اولين برخورد.
در واقع ايشون رو اوايل من و خانوادم جواب رد داده بوديم بخاطر شرايطشون ولي خب ايشون و خانوادشون خيلي مصر بودن .
ممنون ازت خانمي:72:
براي اينكه موضوع روشن بشه ميگم مثلا من يكي از خواستگارام هي،ت علمي دانشگاه بودن و از نظر خانوادگي و مسايل مالي و شرايط ديگه واقعا عالي بود ولي خب من اصلا هيچ كششي نداشتم بهشون و حتي تو اولين برخورد هم ازشون خوشم نيومد و گفتم شايد بعد از يكي دو جلسه عادت كنم (چون براي من اصلا قيافه مد نظرم نيست و اعتقادم اينه كه ادم بعد از مدتي عادت ميكنه )ولي بعد چند جلسه بازم ديدم نه اصلا من هيچ حسي نميتونم پيدا كنم ايا من بايد بخاطر اينكه ايشون موقعيتشون خوب بوده انتخاب ميكردم در حاليكه هيچ حسي نداشتم و يا اينكه يكي صرفا چون شرايط ماليش خيلي خوبه انتخابش كنم در حاليكه حتي نميتونستم بهش نگاه كنم .خب من خودم هم شرايطم خوبه بنابراين اكثريت خواستگارام هم موقعيتشون واقعا خوبه ولي در واقع بيشتر خواستگارهاي من بدليل همين بوجود نيومدن حس بوده ولي در مورد ايشون اينطور نبود اون حس بود هر چند كه از نظر موقعيت پايين تر از بقيه بودن .حالا يكي ميتونه بگه خب ادم مگه عقلش كمه كه خواستگاري با موقعيت هاي خوب رو رد كنه .خب اين .و قپي مياد خب اين شخص مختاره كه هر طوري دوست داره فك كنه
من والاه حتي توي فاميل يا دوست و اشنا هم برخلاف خيلي ها از خواستگارام چيزي نميگم چون واقعا احتياجي به تعريف كردن من نيست خودشون واقعا ميبينن كه چي به چيه چه برسه توي يه محيط مجازي براي چي بايد بخوام تعريف كنم
حالا خواهشا اين بحث ها رو ول كنيم من رو راهنمايي كنيد كه چكار كنم
ايشون باوجود اينكه اون شب خيلي خوشحال شدن و خيلي ذوق زده شدن از اس دادن من .و باوجود اينكه خودشون ابراز تمايل كردن به تلفني صحبت كردن و از من خواستن كه تلفني صحبت كنيم بدون اينكه من ازشون بخوام ولي زنگ نزدن و فقط فرداش چند تا اس عاشقانه فرستادن و يه اس فرستادن كه ميتونم يه سوال بپرسم كه من هم اون اس رو متوجه نشده بودم چون خواب بودم ولي صبح ج دادم كه بپرس ولي تا حالا نپرسيدن .
به نظرتون چرا زنگ نزد ؟ازش بپرسم كه چرا نزدي؟يا بحال خودش بذارم ؟من چيكار كنم الان؟
با وجود اينكه خانوادش اون موقع خيلي منو دوست داشتن ولي واقعيتش از برخوردخانواده ها هم ميترسم
به حال خودش بذار.
اون تمایل شما رو برای ادامه رابطه دیده پس 50% قضیه حله.
می مونه 50% مربوط خودش که پیداست هنوز تردید داره و یا خانواده اش مانع شدند.
فکر کنم هرچی شما جلوتر بری اون بیشتر عقب نشینی می کنه.
کاری انجام نده ببین چه تصمیمی می گیره.
اگر تماسی نگرفت یعنی می خواد رابطه ادامه پیدا نکنه.
پس بهتره شما هم خویشتن داری کنی.
موفق باشی.:72:
بهم اس داده كه الان سر كارم شب يادم بنداز بپرسم
ميدونيد چيه بعضي چيزا برام مبهمه اخه پريشب وقتي بعد 3 ماه قطع رابطه بهش اس دادم اينقد خوشحال شد اصلا باورش نمي شد كلي ذوق كرد طوري كه انتظارشو نداشتم ديروز هم بدون اينكه من اسي بزنم خودش چند تا اس زد منم ج دادم ولي امروز نه. فقط من صبح اس دادم كه سوالتو بپرس اونم بالايي رو زد .دليل رفتارش رو نميفهمم
ترديدش شايد بخاطر اينه كه دوباره بياد و احساساتي بشه بعد دوباره نشه و ضربه بخوره
شايدم بقول معروف داره تاقچه بالا ميذاره
حتم دارم كه گفته به خانوادش با وجود اينكه گفتم نگه .
يعني اس نزنم كه ديروز منتظر تماست بودم ؟
اونموقعي كه اصرار ميكرد افتاده بودم دنده لج . :302:
مرسي سنجاب عزيز از راهنماييت
راستش اون شب من از يه شماره ديگه اس دادم اولش نشناخت و گفت مزاحم نشيد بعد خودمو معرفي كردم خيلي ذوق كرد از حال واحوالم پرسيد و از خودش و كارش گفت خلاصه كلي ذوق كرده بود به گفته خودش باورش نميشد بعد هم از خاطراتمون گفت اينكه هنوز خاطراتمون براش زندس اينكه تك تك لحظه هامون هنوزم بيادشه و فراموشم نكرده و از اين حرفها بعد منم گفتم هنوزم مزاحمم گفت اگه مزاحمم بودي كه تا الان بيدار نبودم و ج نميدادم بعد هم خودش خواست كه تلي صحبت كنيم منم گفتم باشه ولي به خانواده نگو (اينجا رو اشتباه كردم)
فرداش هم خودش باز چند تا اس زد اخرش هم نوشت كه يه سوال بپرسم منم خواب بودم ج نداده بودم بعدش اس داده بود كه ببخشيد مزاحم شدم و شب بخير صبح هم من اس دادم كه خواب بودم حالا بپرس اس بالا رو زد كه الان سركارم برگشتم يادم بنداز بپرسم .امروز اصلا اس ديگه اي نداده
سنجاب جان خب اگه نميخواد پس چرا ج داد؟؟؟؟؟و رفتارش هم گفتم چجوري بود
خب يعني چي اين اس يعني ميخواد ادامه پيدا كنه ؟؟؟؟يا با اين كارش يه جوري داره تاقچه بالا ميذاره ؟؟؟؟
من چيكار كنم اس بدم يا نه ؟؟
ترديدش شايد بخاطر اينه كه دوباره بياد و احساساتي بشه بعد دوباره نشه و ضربه بخوره
شايدم بقول معروف داره تاقچه بالا ميذاره
حتم دارم كه گفته به خانوادش با وجود اينكه گفتم نگه .
يعني اس نزنم كه ديروز منتظر تماست بودم ؟
اونموقعي كه اصرار ميكرد افتاده بودم دنده لج .
(اونيكي رو ميخواستم ويرايش كنم نشد اينو زدم )
آرامش عزیز
شما هم زیاد انگار مرد ها رو نمیشناسی . مردها در هر لحظه فقط روی یک چیز می تونند متمرکز باشند و موقع کار همه حواسشون به کاره معمولا( همه مردهای اطرافم که اینطوریند )
پس زیاد نگران نباش که بعد از اس دادن شما که گفتی بپرس چرا جواب نداده یا گفته یادش بندازی . ولی از طرفی نیاز به یادآوری شما نیست ، اگه چیز مهمی باشه حتما خودش یادش میمونه که بپرسه .
شما یکم بیشتر آرامشتو حفظ کن . الان دیگه بهش فهموندی که هنوز بهش فکر میکنی پس دیگه نیازی نیست بازم فقط شما شروع کننده باشی . اگر تماس نگرفته شاید هنوز نیاز داره که بیشتر به تصمیمش مطمئن شه .
پس یکم بهش فرصت بده . انشا... نتایج بهتری بگیری .
آرامش عزیز :43:تو پست اولی هم که برات گذاشتم گفتم به هیچ وجه تماسی باهاش نداشته باش و هرکاری لازم باشه انجام بشه فقط از طریق خانواده باشه الان هم همونو دوباره میگم :43:
مطمئن باش اینطوری به هیییچ نتجه ای نمیرسی.. دختریکه سهل الوصول باشه جذابیتشو واسه طرف مقابلش از دست میده... این ره که تو میروی به ترکستان است :163:
سلام ارامش عزیز
حقیقت ارتباط مجددی که شروعش با شما بوده را اصلا نپسندیدم و در شان شما نمیبینمش
الانم بهتره هیچ اقدامی نکنی و اگرم مجدد باهاش صحبت کردی یه جورایی مسیر را به خانواده ها بکشونی
حیف شخصیت تو هست که با این همه تعاریف خودت راسبک کنی اینجا ایرانه و فرهنگش هم ایرانی
پسری که به قول خودت سی و دو سالشه و اهل ارتباط جنس مخالف هم نیست تو ذهنش این حرکت شما نمیپسنده مطمئن باش این شروع براش جالب نیست بازم تصمیم با خودته و اینایی که گفتم نظر شخصیه دوست دارم ادامه مطالبت بخونم اما عزیزم مراقب باش اونم زیاد