RE: رفتار پدرم باعث شده مامانم افسرده بشه
عزیز من شما حتما حتما حتما حتما مادرتو پیش یک روان پزشک و مشاور ببر چون خودش هم احساس نیاز کرده که خیلی عالیه
در مورد پدرتون هم می تونم قضیه پدر یکی از دوستان رو براتون تعریف کنم : پدر این دوست ما همه چی مصرف می کرد و وضع خیلی داغونی داشت توی خیابون ها ولو بود که یک روز با یک موتوری تصادف کرد.موتوری هم که دیده این همیجوریش داغون هست می اندازش گوشه خیابون و میره.چند ساعت این بدبخت گوشه خیابون درب و داغون افتاده بود به حدی داغون که مردم فکر می کردن مرده! چند نفر هم میان سکه و پول خرد می ذارند روش!
با این اتفاق اون به خودش میاد و می بینه که تو چه گندابی فرو رفته. از خودش متنفر می شه و تو همون لحظه اراده می کنه که ترک کنه و کم تر از 1 سال شد یک آدم سالم و سر حال
پدر شما باید به یک نقطه عطف برسه که اگه شانس بیاریم انتخاب درست رو انجام بده.:323:
رایحه عشق سلام.شاید برات جالب باشه که وضعیت تو چقدر شبیه به وضع موجود من هست.با این تفاوت که مادرم سنش بالاتره و قصد بچه دار شدن نداره و پدر هم هنوز ترک نکرده.مادرم روز به روز داغون تره تا قبلش مشکل خاصی با هم نداشتن و مادرم با همه خوب وبد زندگی میساخت ولی الان 4 ساله که پدرم معتاد شده و مادرم به اندازه ده سال پیر شده هرچقدر هم با پدرم حرف زده میگه ترک بکنم میمیرم .خدارو شکر کن حداقل پدرت ترک کرده تا حدودی .منم ازدواج کردم و همش به فکر مادرم همش به این فکر کردم یه جوری مشکلشون حل کنم ولی نتونستم.ولی به شوهرم هنوز نگفتم خیلی وقتا وقتسی از پیش مامانم برمیگردم به شوهرم سر هرچیزی گیر میدم که میدونم چون خودم عصبی شدم به اون بیچاره هم گیر میدم.الان مدتیه مامانم رو هر روز یا یک روز در میون میبرم پیاده روی اخه مامانم فقط تو خونه بود و هیچ جایی نمیرفت کمی اوضاعش بهتر شده ولی من همیشه دعا میکنم خدا همه ی معتادارو نجات بده ک نه تنها خودشون بلکه یک خونواده تحت تاثیر اعتیادشون قرار میگیره.فقط خواستم باهات همدردی کنم
ania عزیز ممنون.شما چی نمی تونی پدرو ببرید مرکز ترک اعتیاد اگه می تونی و رابطت باهاش خوبه ببرش.حداقل باهاش صحبت کن.خود من برام خیلی سخته از اول هم رابطمون صمیمی نبود یه جورایی هیچ موقع احساسمون رو نمی تونینم ابراز کنیم.الان هم نمی تونم باهاش راجع به اعتیادش باهاش صحبت کنم.مادرمم از همین گله داره می گه تو عین خیالت نیست چرا یکم پیشش گریه نمی کنی بگی دست از کاراش بر داره؟
منم که اصلا روم نمی شه
لازم نيست ببريد مركز ترك اعتياد ...
اگر ببريد مطب يكي از پزشكاني كه در اين زمينه كار مي كنند هم كمكتون مي كنند
سلام رایحه عشق چندروزی واقعا درگیر بودم نتونستم جوابتو بدم.با پدرم صحبت کردم ولی اون اصلا نمیپذیره داره اشتباه میکنه و زندگی رو به کام همه مخصوصا مادرم تلخ کرده منم عصبانی شدم کمی تند با بابام حرف زدم و گفتم همه ی مشکلات ما از وقتی شروع شد که اون معتاد شده بابام هم ناراحت شد گفت من عوض نمیشم نمیدونم چکار کنم به کی بگم مادرم علاوه به خاطر اعتیاد پدرم به خاطر اخلاق بدش هم که نتیجه اعتیاده داره ذره ذره اب میشه من هم مستاصلم