سلام زرتشت عزيز
دوست دارم از تجربياتتون در زمينه سكس تراپي بهرمند بشم مي شه براي من توي تاپيكم پيغام بگذاريد:316::316::316:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام زرتشت عزيز
دوست دارم از تجربياتتون در زمينه سكس تراپي بهرمند بشم مي شه براي من توي تاپيكم پيغام بگذاريد:316::316::316:
از همه دوستانی عزیزی که با توصیه هاشون منو راهنمایی کردن ممنونم، کم کم دارم آرامش میگیرم و منطقی تر فکر میکنم،همون رابطه رو کماکان حفظ میکنم و اجازه نمیدم حریم بینمون از بین بره!! کاش همه چی زودتر خوب شه بیاد خواستگاری، این بلاتکلیفیم تموم شه، نمیدونم چه خیری بوده که درست زمانی که تصمیم داشت خونه بگیره و اقدام کنه واسه ازدواجمون همه چی خراب شد !!! حتما یه مصلحتی بوده !! من مدتیه تو این سایت میومدم به صورت مهمان کامنتا رو میخوندم ، از دیوشنبه عضو شدم !! بزرگترین حسنش اینه که اولا فهمیدم فقط من نیستم که مشکل دارم و دوم اینکه مشکلات قابل حل هستن ... بازم از تک تک تون کمال تشکر رو دارم ....:323:
مهربونی عزیزم فکرشو نکن وغصه نخور ، همین که الان به این باور رسیدی که اشتباه کردی و دوست داری جبران کنی، یعنی با صداقتی و دلت خیلی پاکه ، توکل به خداااااا:72:
ترانه جون سلام :43:
خوشحالم كردي خانم:43:
درود دوست عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
اگر آدرس تاپیکتون رو مرقوم بفرمایید خوشحال میشم
درود دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
خواستم با شما خصوصی حرف بزنم و صلاح ندیدم که صحبت هام در فضای عمومی منتشز بشه
البته مطلب خاصی نبود و شاید میشد اسمش رو یه جورایی درد دل گذاشت
متأسفانه بنا بر تنظیمات انجمن ، من نمیتونم برای شما پیام خصوصی ارسال کنم
اگر شما این توانایی را دارید خوشحال میشم در مورد مشکل شما حرف بزنیم
[size=x-large]با کسب اجازه از ترانه خانم
ممنونم از اینکه بهم دلداری میدی. دوران خیلی سختی رو طی میکنم و به دعاهای شما برای رد کردن مشکلم نیاز دارم.
جناب زرتشت.
راستش نمیدونم که بشه پیام خصوصی فرستاد یا نه.
خواهش میکنم اگر مایلید با من حرفی بزنید، تو همین تاپیک ترانه جون بنویسید.
شاید دیگران هم علاوه بر من بخونند و برای اونام مفید باشه. بی صبرانه منتظرتونم.
زرتشت عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط zartoshti
عنوان تاپيكم "مادر شوهر و پدر شوهرم قاتل اند ازشون متنفرم" در قسمت "اختلاف و دعوا با خانواده همسر"
بازم ممنون و لطف مي كنين
با اين آدرس
http://www.hamdardi.net/thread-16807-post-157671.html#pid157671
taraneh63 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
خوشحالم که عزت نفست باعث شده از این روابط حتی با وجود فشار پرهیز کنی .
عزیز دلم
اونچه بیشتر از هر چیز دیگری فشار نیاز جنسی را بالا میبرد ، گرم بودن نیست . بلکه در معرض تحریکات قرار گرفتن و تخیلات جنسی و سکس اندیشی است و همچنین تغذیه محرک .
نازنین !
1 >>> توقف فکر :
با استفاده از تکنیک توقف فکر از تخیلات زناشویی پرهیز کن ( اگر حتی خیلی خفیف برایت پیش می آید ) یعنی از هر نوع تخیلی در رابطه با زندگی مشتر و رابطه زناشویی بپرهیز .
2 >>>بستر زدایی
با استفاده از بستر زدایی ، از شرایط و موقعیتهایی که زمینه تحریک میل جنسی را فراهم می کند پرهیز کن . یکی از بسترهایی که این محرک است ، رابطه با جنس متفاوت است ، کشش جنسی دو جنس متفاوت امری کاملاً علمی و انکار ناپذیر است ، حتی طی آزمایشاتی که انجام شده و موی زن و مردی را با فاصله ای قابل توجه از هم قرار داده اند ، بعد از مدت زمانی این تار موهای دو جنس به سمت هم حرکت کرده تا به تماس کامل رسیده اند و با ربایشی که بین آنها به صورت انرژیک وجود داشته وجود کشش عمیق دو جنس که در موقعیت عاطفی ، خلوت ، سخن گفتن با صدای پایین و زیر ( بخصوص از سوی زن یا دختر ) میل جنسی به شدت برانگیخته می شود و .... ( یکی از دلایل روانشناختی و علمی تأکید ما بر پرهیز از روابط دوستی پیش از ازدواج همین است که منجر به رابطه جنسی می شود و اگر پرهیز در میان باشد به حرکت تحریکهای بی پاسخ ( که بهطور طبیعی پیش می آید ) فشارهای عصبی و روانی را منجر می شود ( یکی از عمده ترین دلایل اینکه وقتی پسر و دختر رو به روابط دوستی می آورند رفتارشان تغییر کرده ، عصبی می شوند و ناآرامی پیدا می کنند همین کششها و برقراری رابطه های همراه با اضطراب و خارج از روند طبیعی زناشویی و یا مقاومت و سرکوی نیاز است )
از بسترهای دیگر ، فیلم ، عکس ، مطالب جنسی و سکسی یا مربوط به روابط زناشویی پیش از آنکه موقعیت ازدواج فراهم شده باشد . مثلاً بازار داغ مطالعه کتابهایی مثل کتابهای باربارا دی آنجلیس در مورد مسائل زناشویی برای دختری که هنوز موقعیت ازدواج نیست ( نامزدی ندارد یا عقد نکرده و .... ) عاملی است برای تمایل شدید به ازدواج به وسی این روابط زیبای زناشویی و بال و پر گرفتن تخیلات زناشویی و .... ) و ... لذا از هوگونه موقعیت و شرایطی که میل جنسی شما را برانگیخته می کند ، دوری کنید ( بستر زدایی ) از جمله رابطه دوستی با این آقا ( بهتره تا وقت ازدواج از ارتباط با هم دوری کنید . دقت کنید که وقتی دستان شما در تماس قرار می گیرد چقدر از نظر عاطفی و جنسی پر شور تر می شوید ؟؟؟ این خود محرک است ( عزیزم حدودی که دین برای ما در این رابطه ها قائل شده ف دقیقاً برای مصونیت از همین آسیب های روانی و جسمی است )
غربی ها رو آورده اند به تفکیک مدارس از نظر جنسیتی !! براستی چرا ؟؟؟
3 >>> بستر سازی :
به موقعیتها و شرایطی رو آورید که شما را از تمرکز بر نیاز جنسی دور کند ، اینگونه نیروی جنسی شما به قول فروید تصعید می شود و به قول ناپلئون هیل تغییر و تبدیل می یابد که باید گفت کسانی که میل جنسی قوی دارند و به تصعید رو می آورند ، موفقیتهای چشمگیری در امور و ادافی که دنبال می کنند به دست می آورند .
4 >>> تغذیه :
از تناول مواد غذایی گرم ، و تنقلات محرک ( انواع شیرینی بخصوص شکلاتها ، کاکائو ، و آجیل و ... ) پرهیز کنید و بیشتر مواد غذایی سرد و تنقلات خنک استفاده کنید . مصرف زیاد آبلیموی تازه با هر نوع غذایی را توصیه می کنم .
سلام عزیزم
منم مشکل تو رو داشتم البته نمیدونم خانواده هاتون از رابطه تون خبر دارن یا نه من بعد از 4 سال با دوستم رابطه داشتم درحالیکه ما مثل دو تا نامزد بودیم خانواده ها در جریان بودن ولی بعد یک سال ازش فاصله گرفتم چون میخواستم ببینم واقعا چه عکس العملی میده دیدم نه واقعا مرد زندگیه اما موقع خواستگاری مادرش خودش و زد به مریضی و باعث به هم خوردن رابطه ما شد و پسره از ترس اینکه مادرش بیفته بمیره من و گذاشت کنار و اسمش و گذاشتن مصلحت و حکمت و قسمت الهی الان بعد دو ماه که از اتفاق میگذره میبینم کسی که ضرر کرده منم از هر لحاظ به خودت لطمه میزنی فدات شم خیلی خیلی سخته ولی این دنیا گذرگاهه ما برای آسایش نیومدیم برای آزمایش اومدیم منم خودم خیلی داغونم ولی میبینم غیر از خدا کسی بهم آرامشی که میخوام نمیده تو هم سعی کن کم کم از پسره فاصله بگیری و عشقی پاک به همدیگه نثار کنین
قدرت ذهن برترین قدرت هاست... به هر سو هدایتش کنی به همان سمت می رود, کنترل ذهن یعنی کنترل روی وجودت, نگذارید ذهن فرمانروا و من فرمانبردار باشد, آنگاه به فلاکت خواهید افتاد.:72::72:[align=center][img]