RE: چند سوال و درخواست راهنمایی
سلام دوستای گلم،
یه سوال دارم موقع خواستگاری حتما باید چایی رو دختر بیاره؟؟من تا حالا اینکار رو نکردم یعنی مادرم میاورد به نظر شما چیکار کنم و دیگه اینکه از ابتدا باید پیش مهمونها بشینم؟و اگر قراره من چایی رو بیارم چه موقع باید این کار رو بکنم؟؟
ممنون میشم این چزئیات و یا چیزای مهمی که به نظرتون میرسه رو توضیجی بدید.
متشکرم:72:
RE: چند سوال و درخواست راهنمایی
سپی خانم،
در مورد شرط ادامه تحصیل:
اگر تا الان چیزی نگفتید در موردش تامل کنید.
ادامه تحصیل بعد از ازدواج، بخاطر مسئولیت اقتصادی خانواده، کار و مسغله های مختلف و ... در آقایون امکانش خیلی کمتر از خانمهاست. معمولا بعد از ازدواج انگیزه و شرایط آقایون برای ادامه تحصیل کم می شه. مگر اینکه از قبل در این مسیر باشند و هدف اصلیشون باشه. مثلا کسی قصد داشته باشه تا مقطع دکترا بخونه و کلا هدفش کار و زندگی در فضای دانشگاهی باشه ( مثل آقای تسوکه)
با توجه به سن این آقا، شرایط اقتصادیشون، انگیزه و تواناییهاشون و ... این مساله فرق می کنه.
اگر شما این شرط را مطرح کنید و ایشون بعد از ازدواج نتونند یا نرند دنبالش، اون را بعنوان یک ضعف در خودش می بینه و اکثثثثثر آقایون این تفاوت تحصیلی را نمی تونند بپذیرند. گاهی حتی همطراز بودن هم براشون سخته و به بهانه های مختلف در مقابلش جبهه می گیرند و می شه بهانه غر زدن ها و بحث کردن ها و خدای نکره دعوای زندگیتون.
مرد اگر احساس کنه پایین تره ( لازم نیست شما بگید، کافیه خودش این حس را داشته باشه ) آرامش واسه اون زندگی نمی ذاره.
برای مطرح کردن این شرط، به امکان عملی شدنش فکر کن. اگر احتمالش کمه با خودت کنار بیا و اصلا نگو.
ببین با همین شرایط ایشون را قبول داری؟ اگه ادامه تحصیل نداد حس بدی نسبت به زندگیت و انتخابت نخواهی داشت؟ صحبت هایدل عزیز را بخون.