RE: چنان موقعیت، چنین رفتار ( پرسش و پاسخ عمومی برای بالا بردن مهارت های ارتباطی)
خارپشت اگه علایم مسمومیت نداری
پیشنهاد می کنم تو این شرایط اصلا به پوست میوه فکر نکنی حالتو بد تر می کنه
چون شاید اصلا مسموم نشده باشی و فقط به خاطر خوردن شیر مونده (نه فاسد) و موز حالت بد شده
اون شیر که خورده ای اگر خیلی مسموم بودش طوری میشد که نتونی اصلا تحمل کنی
شاید یه ذره تاریخ مصرف گذشته بوده ولی خراب نبوده
از نشانه های مسمومیت با شیر فاسد بیرون روی هستش اگه این علایم رو داری شاید مسموم شدی باید بری سروم خوراکی بخوری یا حالت رو خودت به هم بزنی.آب و نوشابه باید بخوری تا زودتر سموم از بدنت دفع بشه و آب و نمک کافی هم بخوری که الکترولیت بدنت کم نشه
من با شیر مسموم شدم ولی یه استکان خوردم نه یه پاکت
دکترم نرفتم خودم خوب شدم .ترش بود شیری که خوردم ولی چون یهو خوردم دیگه قورتش داده بودم.
اگر اینم ترش بوده احتمالا مسموم میشی:163: ولی حالتو به هم بزنی حل میشه مشکت
RE: چنان موقعیت، چنین رفتار ( پرسش و پاسخ عمومی برای بالا بردن مهارت های ارتباطی)
دوستان عزیز
پرداختن به مسائل جزئی زندگی و طرح آن برای دریافت نظر و راهکار ، یعنی بستن راه خلاقیت و استقلال فردی در حل مسائل و از طرفی جزئی نگری و بها دادن به مسائل جزئی را در پی داشته و تقویت می کند . از طرف دیگر وقتی در مسائل مهم مشاوره ای راهکارهای اساسی ارائه می شود خود زمینه ساز یافتن راه حل مسائل جزئی نیز هست .
بنا به همین دلیل این نوع تاپیکها با روند تخصصی همدردی سازگاری ندارد و ترویج روند چت گونه و پرداختن به مسائلی هست که از اهمیت مشاوره ای کمتری برخوردار است .
اما به هر حال گاهی افراد در تبدیل و استفاده از راهکارهای کلی در مصادیق روزمره زندگی ضعف دارند.
مثل می دانند که باید بین خودشان وجنس مخالف حریم داشته باشند. اما مصداق و مثالش را نمی دانند. که اگر جنس مخالف به آن تعارفی کرد، یا شماره ای داد یا درخواستی داشت چگونه عمل کنند.
لذا این تاپیک می تواند علیرغم اینکه از نظر مشاوره ای یک نوع سطحی نگری به عمل می آید. اما در زمینه ای که اشاره شد فایده ای هم بر آن مترتب باشد.
مخصوصا اگر در تاپیکهایی مشاهده شد که مراجع اصرار بر جزئیات دارد، تاپیکها را محتوایی و ریشه ای جواب دهیم و برای جزئیات به این تاپیک لینک دهید.
با تشکر از همه عزیزانی که ارسال پست داشته اند .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
[color=#0000CD]دوستان عزیز
پرداختن به مسائل جزئی زندگی و طرح آن برای دریافت نظر و راهکار ، یعنی بستن راه خلاقیت و استقلال فردی در حل مسائل و از طرفی جزئی نگری و بها دادن به مسائل جزئی را در پی داشته و تقویت می کند . از طرف دیگر وقتی در مسائل مهم مشاوره ای راهکارهای اساسی ارائه می شود خود زمینه ساز یافتن راه حل مسائل جزئی نیز هست .
بنا به همین دلیل این نوع تاپیکها با روند تخصصی همدردی سازگاری ندارد و ترویج روند چت گونه و پرداختن به مسائلی هست که از اهمیت مشاوره ای کمتری برخوردار است .
اما به هر حال گاهی افراد در تبدیل و استفاده از راهکارهای کلی در مصادیق روزمره زندگی ضعف دارند.
مثل می دانند که باید بین خودشان وجنس مخالف حریم داشته باشند. اما مصداق و مثالش را نمی دانند. که اگر جنس مخالف به آن تعارفی کرد، یا شماره ای داد یا درخواستی داشت چگونه عمل کنند.
لذا این تاپیک می تواند علیرغم اینکه از نظر مشاوره ای یک نوع سطحی نگری به عمل می آید. اما فایده ای هم بر آن مترتب باشد.
مخصوصا اگر در تاپیکهایی مشاهده شد که مراجع اصرار بر جزئیات دارد، تاپیکها را محتوایی و ریشه ای جواب دهیم و برای جزئیات به این تاپیک لینک دهید.
با تشکر از همه عزیزانی که ارسال پست داشته اند .
پرسش و پاسخ های ازدواج چی؟