آقای نیما پست بالارو بخونین: دیروز رفتیم فروختیم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای نیما پست بالارو بخونین: دیروز رفتیم فروختیم
مطمئن باشین که کار درستی رو کردین ، مهم اینه که بتونی بین خواسته های همسرت و خانوادت تعادل برقرار کنی
موفق باشی
موضوع اینه که توی این موقعیت هنوز پول یه مقداری کم داریم نمیدونم من بهش بدم یا نه؟ اگه من ندم مجبوره از کسی قرض کنه.نمیدونم بخدا
البته اون هیچی هنوز ازم نخواسته .من خودم توی دوراهی موندم
آره بهش بدین ، در واقع به اون کمک نمیکنین دارین به خودتون کمک کنین . مطمئن باش اگه مرد خوبی باشه یکی از آرزوهاش همیشه اینه که بتونه تمام خواسته های شمارو براورده کنده و به این موضوع افتخار میکنه پس شما چرا اینکارو نکنین که از همین اول زندگی حسن نیت خودتونو و یکی بودن خودتونو اثبات نکنید ؟
اما راهنماییهای بالهای صداقتو بخونین...
اگه یکی بودنو میخوای باید الان که نوبت تو شده نشون بدی تا وقتی نوبت اون میشه یادش بیفته و نشون بده ، اینکارو بکن تا وقتی خلافش بت ثابت بشه . از همین الان این جملاتو عادی نکنید ( خودمون ، خودشون ، خانوادشون و .... ) گذشته تو و اون مال گذشتس ، الان فقط و فقط شما دوتایین و این زندگی که دارین میسازینش. هرجوری که الان فکر میکنیین فردا عمل میکنین و در نهایت آینده برداشت میکنین . با دل پاک پاک و با صداقت و حسن نیت به حرف دلت گوش کن که داره بت میگه عزیزم داره اذیت میشه و به من تو این شرایط نیاز داره بهش کمک کن ، اره این حرف دل خودته
سلام پری ماه جون امیدوارم مشکلت به زودی حل شه
من حرفای بالهای صداقت رو تایید میکنم به نظرم نباید در مورد مسایل مالی زیاد کمک حال همسرت باشی اینجوری پرروش میکنی به هر حال اون مرد خونس و باید اینجور مسایل رو خودش حل کنه
ولی از طرفیم تو زندگی مشترک زن و شوهر باید کمک حال همدیگه باشن
به نظر من الان که همسرت نیاز فوری داره بهتره بهش کمک کنی مخصوصنم که میگی حمایت مالی نمیشه از طرف خونوادش و یو هم که پدرت مشکلی تو خرید جهیزیه ندارن
راستی همسرت چی میگن؟نظر خودش چیه؟اگه بهش نگفتی خوبه که از خودشم نظر بخای ینی با همسرت بشین راجع به این موضوع صحبت کن ببین اون چی میگه
در کل یه کاری کن که بعدا پشیمون نشی:72:
سلام پریماه عزیزم
به نظر من کار خوبی می کنی به پدرت کمک می کنی ولی در مور رهن خونه هم باید بهت بگم منم مشکل شمارو داشتم و هرجوری شده با شوهرم دوتایی حلش کردیم وهنوزم قسطهای رهن خونمون رو داریم می دیم ومن کلی توی زندگیم عقب افتادم و به خاطر این قسطها نمی تونیم کاری بکنیم وبرادر شوهرم از اتفاقات زندگیه ما درس گرفت و موقع ازدواجش از پدرش کمک گرفت و خواست تمام رهن خونشو بهشون بده و اونم هرکاری تونست انجام داد بدون ینکه از خانومش چیزی کم بشه و با اینکه بعد از ما ازدواج کردند یه پله از ما جلوترند اینها رو بهت گفتم که فقط اینو بدونی که در مورد خونه وظیفه خانواده ی پسره که همه کارهارو انجام بدهند بدون مشاجره با شوهرت بهتره ازش با ملایمت بخواهی که از پدرش کمک بگیره و توام بهترین جهیزیه رو ببر :325:
واما در مورد سکه هات به نطر من موقعی به فکر فروش آنها باش که بخواهی خونه بخری نه اینکه رهن کنی :43:
امیدوارم از حرفهام دلخور نشده باشی چون دلم نمی خواست مثل من باشی و من همه ی اینهارو از جاری عزیزم یاد گرفتم هرچند که دیگه کار از کار گذشته بود ولی به همه توصیه می کنم حتی به خواهرم:43:
به نظرم تا همسرتون ازتون کمک نخواسته خودتون پیشنهاد ندید. اگرم کمک خواست بی منت بهشون کمک کنید.
شما نباید نگران خرجی خونه باشید و شما زن خونه هستید و باید نگران مسائل دیکه خونه باشید. مسائل مالی رو به کل بسپارید به همسرتون (اگرچه شما شاغل هستید.) و وقتی هم براتون درددل کردند درکشون کنید و بهشون قوت قلب بدبد که تو همه کار می تونی بکنی. من به تو افتخار می کنم. و از این حرفها
ببینید اگر شما سر هر بار کم اومدن پول بخواهید اینجوری نگران و مضطرب باشید از وظایف زن بودنتون که اصلی ترینش ایجاد ارامش در خونه است باز میمونید . پس لطفا در کار مردها دخالت نکنید و حل این مشکل رو به همسرتون بسپارید. اینجوری به همسرتون هم نشون می دید که جنبه کار کردن و پول ذخیره کردن رو رو دارید.
خرید عروسی چیز واجبی نیست میشه حذفش کرد. یک سری وسیله که هیچ وقت استفاده نمی شه و فقط خاک می خوره. هر وقت وضعتون خوب شد بخرید.
برای جهیزیه هم می تونید خرج کنید اما لطفا مدام جلوی شوهرتون مطرحش نکنید. این الان برای همسرتون یک قضیه حل شدست که شما پپس اندازتون رفته برای جهیزیه پس اونو دو دل نکنید که چرا شما اینکارو کردید که خدای نکرده بعدا منتی باشه.
سلام دوستای عزیزم.
دیروز که روز نیمه شعبان بود رفتیم خونه خودمون و مستقل شدیم البته بدون جشن و مراسم.دوسه روزی طول کشید تا جهیزیه رو چیندیم.
پدرم پولی که کنار گذاشته بودمو قبول نکرد و تا الان غیر از مقداری خرید وسایل دکور و ... تمام هزینه ها رو پدرم پرداخت کردن.
از اون طرف همسرم الان دیگه به خاطر هزینه های رهن و... تقریبا هیچی دیگه پس انداز نداره و ماه دیگه هم که حقوقشو میدن تمامش میره واسه چک ها
این درحالیه که ما خرید عروسی بطور کامل نرفتیم و احتمالا آخر هفته اقوام ما میان خونمون واسه دیدن جهیزیه و .....
نمیدونم آیا توی این شرایط درسته خودم برم یخورده لوازم آرایشو ... بخرم که حداقل جلوی اقوام حرف و حدیث درست نشه؟
البته من متاسفانه چندباری توی این چندروز به همسرم گفتم که : پس خرید چی؟
اونم گفت فعلا ندارم و کم کم که اوضاع روبه راه شد واست میخرم.......
نمیدونم آیا صلاحه یه چیزایی توی این شرایط خودم بخرم؟
البته خانوادش دارن واسه آبجیش که عقد کرده جهیزیه میخرن و نمیتونن الان و توی این شرایط کمکی به همسرم بکنن. در ضمن فکر میکنم خانوادش از اون جور خانواده هایی هستن که پسر خودش باید خرج کنه و...
چندبار بهش گفتم از بابات یخورده بگیر.راستش ناراحت شد و گفت اگه واقعا خرید الان واست مهمه دوباره وام میگرم و...
بعدش خیلی از دست خودم دلخور میشم اما ....