RE: ادامه تحصیل یا ازدواج؟
سلام
در مورد اهمیت ادامه تحصیل و ازدواج حرفی واسه گفتن ندارم اما فقط اومدم یه چیز را بگم.
این آقا را ول کنید! ازش دل بکنید! چرا؟ چون شما با این وضعیتی که در حال حاضر دارید احساساتی تصمیم خواهید گرفت و در صورتی که انتخاب احساستان این آقا باشد پس از مدتی که شدت احساسات کاسته شد چیزی که براتون باقی می مونه یه احساس افسوس مدام و شکست خوردگیه که زندگی را تلخ می کنه
از این آقا دل بکنید. وقتی تونستید عاقلانه انتخاب کنید همه ی چیزهایی که دوستان گفتند را در نظر بگیرید اگر انتخابتان ازدواج بود و اگر این آقا را با عقلتان انتخاب کردید که خوشبخت خواهید شد وگرنه با این ازدواج علاوه بر خودتان این آقا را هم بدبخت می کنید!
RE: ادامه تحصیل یا ازدواج؟
دوستان واقعا از راهنماییهاتون ممنونم،خیلی به من کمک کرد. دوست داشتم شما هم در جریان تصمیمم باشید تو این چند روز اتفاقا زیادی افتاد: من تصمیم گرفتم ی مدت دیگه بدون فکر درباره تحصیل با این آقا بیشتر آشنا شم اما خوشبختانه دخالت مادر ایشون سر مساله بله برون باعث شد رفتار ایشونو بیشتر ببینم که اصلا برام خوشایند نبود(خدا رو شکر که خیلی هم به موقع بود).بعد از بررسی دیدم این آقا نیمه گمشده من نیست و من توان اینهمه فداکاری رو ندارم. حالا خوشحالم و میدونم هیچوقت افسوس نمیخورم که بخاطر درس فرصت ازدواج خوبو از دست دادم :) حالا دوباره میخوام با تمام قدرت به مسیر زندگی خودم برگردم و هم مسیر خودمو پیدا کنم نه اینکه مسیرمو بخاطر دیگری عوض کنم... از حمایتتون ممنونم