ميشه دختر مهربون بگيد چه فرقي بين دوستي بسر با بسر و دختر با دختر هست ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ميشه دختر مهربون بگيد چه فرقي بين دوستي بسر با بسر و دختر با دختر هست ؟؟
:303: به نظر من اين دوستي نرمال نيست. اگر نرمال بود شما رو به اينجا نمي كشوند. :305:دوستان صميمي همديگرو دوست دارن، اما وابسته به هم نيستند. وابستگي اصلا خوب نيست.
خوب ميخوام بدونم اين علاقه اي كه نشون از وابستگي نداره رو چطور بايد ابراز كرد
شرمنده من زیاد خبر ندارم دوستی آقا پسرا چه جوریه بین خودشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black Shadow
چرا كسي ديگه نمياد كمكم ؟
دوست خوبم! هم من و هم بقيه دوستان براي شما توضيح داديم كه بايد چيكار كنيد. بهتره بار ديگري تاپيك رو بررسي كنيد و از پاسخ ها نكته برداري كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
اخه كي گفته ايشون مثل بقيه هست
ايشون دوست صميمي من هست يعني يه فرقي با بقيه داره
ببين دوست من! ما كه معجزه نميتونيم بكنيم. يه سري راهكار ميديم به شما، مثل بقيه دنبالش كنيد. تا شما نخواين كه نميشه. اگر ميخواين احساستون باقي بمونه، خب چه كمكي از دست ما بر مياد؟ شما ميخواي اين شخص دوست فراتر از صميميتون باشه و از نظر درسي و ديني و احساسي بهش وابسته باشين . خب ما بايد چيكار كنيم؟
پرسيدين علاقه اشتباهه؟ پاسخ داديم بله.
پرسيدين بايد بهش ابراز علاقه كنم و هي بهش sms عاشقانه بدم: پاسخ داديم خير.
پرسيدين آيا بايد احساسمو بهش بگم: پاسخ داديم خير.
پرسيدين قطع رابطه: گفتيم خير. علاقه و دوستي نرمال مثل ديگر دوستانتون.
پرسيدين علاقه نرمال چيه؟ گفتيم: دوست داشتن اما در عدم نياز و وابستگي و اينم راهكارش.
حالا شما ميگي ايشون مثل بقيه نيست؟
مگر نيومدين كه ما راهنماييتون كنيم احساستون به ايشون مثل احساستون به بقيه دوستانتون باشه؟ به هر حال همينه راهش. اگر چيز ديگري مد نظرتون هست لطفا واضح تر عنوان كنيد.
با سلام
توصیه می کنم مجددا پاسخهای فرشته مهربان را مطالعه فرمایید. ومدتی روی آن تمرکز داشته باشید.
شما باید 2 موضوع را در مورد این مسئله متوجه شوید:
یکم: این گونه دوستی در مسیر ناصحیحی قرار گرفته.(وابستگی یا تمایلات همجنس خواهانه)
دوم: باید این مسیر را تغییر دهید.
در این تاپیک به نظر می رسد بعضی اعضاء در مورد اول شک دارند.
یعنی مرز دوستی برایشان کاملا مشخص نیست.
یا اینکه میزان ارتباط صحیح چگونه هست. مطالبی که این دوستمون در مشکلش گفته بعضی هایش حتی به روابط زن و شوهری هم آسیب می زند چون بوی وابستگی می دهد.
اما در مورد بیرون رفت از این مشکل باید از تکنیک های تمرکز زدایی و بستر زدایی استفاده شود. و همچنین مهارتهای کنترل احساس نیاز هست.
در هر 3 این مقوله ما مطالبی داشته ایم که می توانید جستجو کنید یا دوستان لینکش را به شما معرفی می کنند.
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
دقیقا مشکل اینجاست
تفکیک علاقه زیاد از انحراف
در احادیثی که شما گفتید روش تفکیک علاقه زیاد از انحراف را از زبان معصومین بیان کردید و آن اینست:
تا آن میزان علاقه که حقیر نشوی، تا آن میزان که ظرفیت داری، تا آن میزان که شخصیتت آسیب نبیند، تا آن میزان این رابطه مشکلی برایت نشود و تو را از زندگی عادی بازدارد
غالبا مراجعان تمایل دارند راهی برای تحکیم احساسات اشتباه خود پیدا کنند.
اینکه اعضاء به غیر طبیعی بودن این رابطه تاکید دارند، چون باید ابتدا مراجع یقین کند که شیوه اش اشتباه هست. بعد هم روش نرمال بودن را پیش بگیرد.