RE: آینده ی زندگی من رو پیش بینی کنید
شاپرك عزيزه دلم
من فكر ميكنم خيلي سردرگمي ولي بهش هنوز وابسته اي و هي مي خواي بخودت تلقين كني كه غير از اينه
شاپرك خواهرم طلاق اتفاق خوبي نيست ولي گاهي بهترين راه چاره هست . خودت نباز تو هم جووني هم باهوشي و هزاران موقعيت براي پيشرفت داري
جاي هيجان سعي كن سريع تر يه مشاوره حضوري بري
شاپرک عزیز این مساله دادگاه رو که می گی من دیگه از بر شدم!! عزیزم شوهرت تا محکومیت قطعی دادگلهی نداشته باشه مثل مثلا چند سال زندان و تا جرمش ثابت نشه عملا هیچ اقدامی نمی تونی از این ناحیه بکنی .حتی تا زمانی که شوهرت روی حکم هم اعتراض بزنه و بره توی دادگاه تجدید نظر و برنگرده هم باز جزو محکومیت حساب نمی شه.یعنی باید صبر کنی تا حکمش توی تجدید نظرم تایید بشه و در مورد زندان هم باید اقلا 6 ماه توی زندان بوده باشه و توی اون مدت هم تازه باید بتونی به دادگاه ثابت کنی که نفقه رو نتو نسته پرداخت کنه والا اگه حتی بتونه ثابت هم کنه که شما توی اون مدت نفقه گرفتین باز هم زندان بودن اون برات کمکی محسوب نمی شه .متاسفم که اینا رو می گم ولی قانون توی این مورد واقعا کمک چندانی به خانم ها نمی کنه..
عزیزم نمی دونم عروسی کردین یا نه و یا بچه داری یا نداری اما من خیلی مشاوره می رفتم اینطور افراد عنصری به نام مسیولیت پذیری [size=medium]در ترکیب شخصیتشون جایی نداره .و متاسفانه همه مشاوره هایی هم که من می رم و یا می رفتم نظرشون این بود که این نقص شخصیتی معمولا خیلی سخت به درمان پاسخ می ده و یا اصلا نمی ده.دیگه خودت بشین فکر کن همه شرایطت رو بچین کنار همدیگه ببین چه راهی برات بهترین راهه.من چون رابطه خوبی با مادرم نداشتم و نمی خواستم تحت هیچ شرایطی برگردم توی خونش که ازش فرار کرده بودم با ازدواج موندم و همه چی رو هم پذیرفتم .اما اگر شرایط برگشتت برات بهتره و بچه ای نداری نسخه ات خیلی متفاوته:311:
امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیری
شاپرك جون
كجايي؟ده روز هست خبري ازت نيست؟
كاري نكردي؟
اگه مياي فروم يه خبري از خودت بده
موفق باشي
به نظر من طلاق اصلا چيز خوبي نيست البته براي كساني كه مشكلات كوچيك و قابل حل دارند نه شما؟
گاهي بهترين راه حل فقط و فقط طلاقه:305:
سلام دوستان عزیزم
این چند روز کنکور دارم که نمیتونم زیاد بیام خبر خاصی فعلا ندارم جز اینکه شوهرم به بهانه خرید کولر گازی بدون اینکه به من اطلاع بده با دوستاش رفته بانه و منم شبا تنهام
به درست فکر کن نه به شوهری که اینقدر بی مسئولیته, درسه که برات می مونه:72: (تو این شرایط).:46:
می دونم قوی هستی پس قوی بمون:72::43::46::72:
شاپرک جون سلام عزيزم:72::46::43:
برات از خدا تني سالم و قوي و روحي بلند و صبري بسيار زياد به همراه يه تصميم درست رو ميخوام،باور کن امروز که تايپيکت رو خوندم دلم خيلي گرفت،چرا مردها بايد اينقدر در حق زنشون ظلم کنن آخه چرا؟و ما زنها مجبور به تحمل باشيم فقط بخاطر اينکه زنيم و از مطلقه بودن ميترسيم اميدوارم خدا عاقبتت رو بخير و نيکي کنه.عزيزم ميشه بپرسم چند وقته ازدواج کردين؟بچه دارين؟چطور با هم آشنا شدين؟تو اوايل زندگيتون يا دوران آشنايي يا نامزدي نتونستيد همسرتون رو بشناسيد؟نميتونيد به مشاور مراجعه کنيد؟همسرتون اون موقع که اومد خواستگاريتون چي کاره بود؟تحصيلاتتون چيه؟خانوادش و خانوادتون چجوريه؟منظورم اينه از نظر طبقاتي و فرهنگي به هم ميخوريد؟
سلام دوستان عزیزم قربون همتون بشم که انقد مهربونید
امروز فهمیدم شوهرم جمعه هفته پیش هم با خانوادش رفته بودن شمال بدون من بدون زنش رفته خوش گذرونی
دوستان گلم من هتوز مصمم به طلاق هستم و این صبرو انتظارم (تا حداکثر یک ماه دیگه )دلیل داره
دوست عزیزم مي مي من خیلی ساده لوح بودم و رفتارای بد شوهرمو نمیدیدم با اینکه خانوادم همیشه و از همون اول با ازدواج من با اون موافق نبودن
از هیچ نظر یکسان نیستیم خصوصا از لحاظ فرهنگی
21 تیر میشه اولین سالگرد بزگترین اشتباه من..........
بچه هم خدارو شکر ندارم.
تو سالمی, جوونی, با نشاط و شادابی, شاید الان بخاطر موقعیتت کمی اوضاع روحی ت بد باشه که حق هم داری اما مطمئن باش وقتی از این جریانات در اومدی خیلی حس بهتری خواهی داشت, الان هم که دیگه مصمم شدی و واقعا تصمیمت رو گرفتی رو تصمیمت بمون, تردید نکن, دلت نسوزه, احساساتی نشو (اینها رو دارم می گم چون ممکنه اتفاق بیفته), عزیز دلم تو لیاقت بهترین زندگی رو داری و مطمئن باش بهش می رسی اگه راهی رو که انتخاب کردی با قاطعیت بری و تسلیم هیچی نشی خصوصا حرف مردم!:72:
خدا رو هزار بار شکر که بچه نداری و چیزی نیست که وابسته ت کنه پس خودت رو نجات بده نازنینم:46::72::43:.
نمیدونم چرا امروز ازش خاستم بهم پول بده برم چادر بخرم از ادمی که جون به ازرائیل نمیده!
اونم با پرویی مثل همیشش گفت که ندارم نمیدم.....
ما دیگه حتی با هم حرف نمیزنیم خیلی خوش به حالش شده صب تا شب بیرونه هیچی نمیخره هیچ کاری نمیکنه حتی یه دونه نون نمیگیره.....
شبا هم انتظار داره من تو بغلش بخابم
حالم ازش بهم میخوره چند روز پیشا که با دوساش رفته بود خوش گذرونی واسم شلوار و چند تا دونه لوازم اریش خرید ولی امروز همه رو برداشت برد که بده به خاهرش
خیلی دلم شکست خیلی تو رو خدا باهام همدردی کنید
به من میگه چرا بابات هیچ غلطی نمیکنه چرا انقد صبور شده چرا طلاقتو نمیگیره
میگه من انسانیت حالیمه والا به دوستام میگفتم یه کیلو تریاک بزارن تو خونتون بیان باباتو بگیرن
ببینید یه دزد معتاد بی وجدان تا چه حد اشغاله............