RE: رابطه ی جنسی و تاثیر آن در انتخاب همسر آینده
tell me دوست گلم
نميدونم ولي به نظر من تجسس و شك تو زندگي گذشته ديگران خيلي نتيجه بخش نيست ببين تحقيق واسه ازدواج دقت تامل تفكر همه و همه لازم ولي شك اصلا" خوب نيست
تو ميتوني خيلي با ظرافت وضعيت فعلي ايمانشو در نظر بگيري مثلا" دقيق باشي نماز ميخونه به نحوه نگاه كردنش و حرف زدنش با ديگران وقتي فكر ميكنه حواست نيست و .... دقيق شي و بسنجيش حالا اگه همه اينا خوب بود حالا فرضا" تو گذشتش يه رابطه اي هم داشته خوب ادمه و جايز الخطا البته لطفا" برداشت اشتباه از حرفم نكني منظورم پسرهايي نيستن كه عين ادامس دختر تعويض ميكردنا !!!!! بعدم اينهمه ترس و نگراني شما بعد ازدواج ميتونه شروع بيماري شك و دودلي باشه
راجع به سوالات و ريز شدنت به مسايل نميخوام نا اميدت كنم منم هم سن و سال شما كه بودم ازدواج كردم خيليم دقيق بودم همسرم ازم نزديك 400 تا سوال پرسيد واسه انتخابش و .... ولي خواهر گلم ادما تو شرايط مختلف رفتارهاي مختلف دارن ببين شما الان تو نقش دختر خانواده در مقابل پدرت يه عكس العملي داري ولي تو نقش همسر شك نكن عكس العملت متفاوت ميشه حالا يا بهتر يا بدتر خيلي به اين سوال ها و جواب هات دل نبند طرفت بهت راست ميگه ولي اون بنده خدا تو نقش شوهر كه تاحالا نبوده بدون عكسالعملش چه جوري خواهد بود شمام همينطور بهتره به رفتارهاي پايه ايش بيشتر دقيق شي و عكسالعمل هاش تو موقعيت هاي واقعي وگرنه بعد از اينكه وارد زندگي شدي از خيلي چيزا شوك ميشي پس باور كن زندگي 2 2 تا 4 تا نيست و مهارت هارو سعي كن ياد بگيري با توجه به سن هردوتون مخصوصا" همسرت فكر كنم بايد خيلي خيلي مهارت ياد بگيري چون هنوز احساساتش پايدار نيست و .... و تو از لحاظ سطح عاطفي و عقلي جلوتري پس بدون و اماده باش واسه يكسري بازي ها
یه وقتایی اصلا دلم نمی خواد ازدواج کنم
اما تو این خانواده هم تحمل ندارم بمونم
ازين حرفت خيلي خيلي نگران شدم خواهر گلم ترس خيلي منطقيه منم نگران بودم دلهره داشتم ولي بايد بياي تو دل بازي البته با مهارت با سياست با امادگي بايد بياي كه كامل شي نه واسه فرار و ازادي و استقلال كه اگه اينجوريه لحظه اي شك نكن كه از چاله در مياي مي افتي تو چاه
من فكر ميكنم يكم بايد رو خودت كار كني هنوز تكليفت با خودت روشن نيست؟
مشكلت دقيقا" تو خونه چيه؟
سحر عزیزم:72:
مرسی که برام نوشتی خانمی:46:
نگران اون حرفم نباش:227: چندین و چند بار گفتم که بخاطر شرایطم تو خونه دلم نمی خواد فرار کنم و ازدواج ناموفقی داشته باشم:46:
واسه همینه که اینقدر دارم حساسیت به خرج می دم
خونه واسه من خونه نیست
خانواده ای نیست
وقتی آرامش هست که همه از هم دوریم
بابا سر کاره
مامان کلاسه
داداش خونه نیست
در این صورت خونه خیلی آرومه
قبلا براش تاپیک باز کرده بودم, با مادرم خیلی مشکلات داشتم اما خدا رو شکر حالا اونم تا حدودی حل شده:323:
اینکه تو چه خانواده ای بدنیا اومدم دست خودم نبوده
اما اینکه چه خانواده ای می خوام برای خودم بسازم دیگه دست خودمه
واسه همینه هر روز اگه خونه باشم میام تو تالار و تاپیکهای بقیه رو می خونم
اگه بتونم کمک کنم نظر می دم و در کنارش روی زندگی بقیه فکر می کنم
مهارتها رو هم دارم با خوندن کتاب و.. یاد می گیرم
در مورد سنمون درست می گی اون احساسی تر و وابسته تره تا من
من بیشتر با منطق می رم جلو و اون با احساس
کلی کلنجار رفتم تا بتونم از خودم کمی دورش کنم تا اینقدر احساسی نباشه و منطقش به کار بیفته و بهش گفتم دوست دارم واسه انتخاب من دلیل داشته باشی نه با احساس, همونطور که من دلیل دارم
تا چند وقت پیش نیم ساعت یه بار اس ام اس نمی دادم ناراحت می شد اما الان چند ساعت از هم بی خبریم و هر کدوم به کارهامون می رسیم
از وقتی باهاش دوست شدم تا به امروز تونستم یه سری تغییرات به شرط خواستن خودش توش بوجود بیارم
مثال اینکه خیلی ساده بود و همه ازش باج می گرفتن
اما الان به کسی باج نمی ده و فقط در حد کمک و کسی هم نمی تونه حقش رو بخوره
پیش مشاور هم داریم می ریم و تمام مواردی که حس کردم توش ضعیفه رو به مشاورم گفتم البته اون جلسات اولشه اما من چند جلسه ست دارم می رم, گرچه اونم از رفتار خشکم ناراحته و منم بهش گفتم تا وقتی دوستیم در همین حد می مونه.
یه سوال شخصی اگه دوست داشتی جواب بده
الان زندگی خوبی داری با همسرت؟ با توجه به اینکه شما هم دقیق بودی (احتمالا نه مثل من وسواسی)
Salutation Tell me! I will go to take exam! today at 2:00 O'clock
I gonna to speak with you about this subject after that
i have a lot of opinion about your Matter
have nice time
جو میگیره مکانمو گم کردم اینجا کجاست؟:311:
فعلا بریم امتحان بدیم.
یا علی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooty
Salutation Tell me! I will go to take exam! today at 2:00 O'clock
I gonna to speak with you about this subject after that
i have a lot of opinion about your Matter
have nice time
جو میگیره مکانمو گم کردم اینجا کجاست؟:311:
فعلا بریم امتحان بدیم.
یا علی:72:
I wait for ur opinion and ofcourse the result of ur quiz
i hope u the best:72:
:72:جالبه برام بدونم چه نظراتی داری که می گی کلی نظر دارم:72:
منتظرم:72:
سلام خانم "به من بگو!"
خوب هستید؟.....
دوستان صحبت های خوبی کردند من هم نظرم رو میگم..راستش در زمانی که شما با اقایی برخورد میکنید و مدتی باهاش هم صحبت بشید و با اخلاقیاتش اشنا بشید با احتمال 90 درصد به راحتی میتونید در مورد اینکه این اقا چقدر مثل خودتون رعایت اصول اخلاقی قبل ازدواج رو کرده نظر بدید! و این یعنی شناخت یک دیگر در قبل ازدواج!...خوب هر کسی یک سری فاکتور هایی رو در ذهن داره که یکی از فاکتور های شما همین رابطه جنسی در قبل ازدواج هست...مظمئنا شما با بررسی روحیات مذهبی و اجتماعی فرد مورد نظر می تونید رو این مورد نظر بدید و حتی شناخت بهتری هم بهش پیدا کنید.
البته اگر همسرتون هم مشاوره میره میتونید از مشاور هم خیلی خوب در این زمینه کمک بگیرید.
انشا الله خوشبخت بشید(دعا کنید منم بشم!:316:البتها گر یه خانم دسته :72: شبیه شما پیدا کنم!:104:)
سلام دکتر بینگو:72:
هنوزم می گم اسمتون خیلی بانمکه
مرسی که کمکم کردید:72:
تا به حال هیچ چیز منفی ازش ندیدم
تو این یک سال و نیم هیچ موردی ندیدم که بخوام بگم آدم سالمی نیست من خیلی حساس و دقیق هستم به رفتارهاش اما زیاد هم رو نمی کنم که اذیت نشه و سعی می کنم تو خودم حلش کنم
اما از قبلش که خبر ندارم
نه من نه ایشون مذهبی نیستیم
منظور اینکه اهل نماز نیستیم
اما هر دو شدیدا به خدا معتقدیم و خدا ترس هستیم
هر دو با خدا حرف می زنیم و دردو دل می کنیم اما نه در قالب نماز و روزه:72:
خب زیاد هم نمی شه به نمازخون بودن طرف اعتماد کرد
وقتی 20 ساله بودم خواستگاری داشتم که پدرم ردش کرد و اون بهم پیشنهاد صیغه داد تا کاراش جور بشه و دوباره بیاد خواستگاری! از اون بچه بی غما بود که پدرش میلیاردر بود و نماز خون بود شدیدااااااااااااااااااااا اااا و اعتقادات مذهبی (به ظاهر) داشت من هم بدجوری حالش رو گرفتم و گفتم چه فکری در مورد من کردی؟ فرداش زنگ زد که اجازه بده فردا دوباره بیایم خواستگاری منم تلفن خونه و موبایلم رو قطع و خاموش کردم و خوشبختانه چند روز بعدشم از اون خونه اسباب کشی کردیم.
واسه همین هیچوقت به این چیزا اهمیت نمی دم
دعای بهترین زندگی رو براتون دارم و اینکه شما لطف دارید
شما هم دعا کنید که بتونیم از لحاظ مالی خودمون رو بکشیم بالا, می خوام رو بی پولیش بخاطر تمام چیزهای مثبتی که داره چشم ببندم و چون اهل کار هست می دونم پیشرفت می کنه.
عزیزم
منظورش از اینکه می گه شما خشکید چیه؟ مثلا انتظار داره تا چه حد جلو برید؟ می دونید به نظر من شما باید یه جوری متوجه بشید رابطش با شما به خاطر اینکه شما اینطوری محدود هستید در این حده یا خودش اگرم شما بخواهید باز رابطش رو دوست داره محدود نگه داره. اگر به خاطر رفتار خشک شما داره خودش رو موجه نشون می ده ممکنه در روابط فبلیش هم رعایت بعضی حدود رو نکرده باشه. به نظر من هم تحقیق باید بکنید اما نه از دوست دخترای قبلیش. از یک سری ادم که حرفشون قابل قبول باشه. در کنارش بعضی اوفات هم امتحانش کنید. این کار تجسس نیست. قبل ازدواج باید 2 تا چشم هم قرض کنید ولی بعدش دو تا چشم خودتون رو هم باید ببندید.
اینکه از چه روشی امتحانش کنی رو می سپارم به هوش خودت ولی من اگر جای شما بودم گاهی اوقات خودمو برعکس چیزی که هستم نشون می دادم تا ببینم عکس العملش چیه.
موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
ولی من اگر جای شما بودم گاهی اوقات خودمو برعکس چیزی که هستم نشون می دادم تا ببینم عکس العملش چیه.
مراقب پیامدهای این نوع امتحان کردن باشین
چون ممکنه کار دستتون بده
شاید باعث ایجاد بدبینی بشه
شایدم چون میخواد با شما ازدواج کنه خیلی به خودش سخت نگیره (این توجیه خوبی نیست ولی خب . . . )
بنظر من خیلی مستقیم وارد اینجور بحث ها نشین نباید کاملا شفاف راجع به اینجور مسائل رفتار کنین یا حرف بزنین
حالا یه سوال از دیگه
متین عزیز گفتین خیلی مذهبی نیستین پس قطعا مقید به احکام دینی نیستین
ضمن اینکه دوستی قبل از ازدواج رو رد نمیکنین (حالا به اسم اشنایی برای ازدواج یا هرچیز دیگه ای ) وضعیت فعلی خودتون هم موئد همین نظره !!
خب با این توصیفات
چرا رابطه جنسی قبل از ازدواج رو یک امر نابخشودنی و غیر قابل تحمل میدونین ؟
چرا روابط عاطفی یا دوستی محدود با جنس مخالف مورد پذیرش شماست اما رابطه جنسی نه ؟
مبنای این درست و غلطهای شما چیه ؟
دین که نیست ، چون دین به کل هر گونه رابطه رو مردود میدونه
عرف جامعه است ؟
نقل قول:
این نظر شخصی منه که تو این دوره زمونه که این مسائل خیلی زیاد شده(روابط قبل از ازدواج خصوصا روابط جنسی) اینکه دنبال کسی باشیم که اصلااین روابط رو نداشته نمیگم غیرممکنه ولی سخته ومن شخصا دوست دارم با کسی ازدواج کنم که این روابط رو برای 1یا 2بارتجربه کرده باشه که یه تجربه کوچیک داشته باشه ولی کسی بهم گفته که آقایون اگه قبل از ازدواج خیلی رابطه جنسی داشته باشن بعدا مشکل پیدا میکنن چون کافیه یکی از اون روابط براش خوشایند باشه همیشه دنبال اون حس میگرده .
میبینید نظر خیلیا اینه
جامعه ایه که توش هستیم روز به روز و با سرعت به سمت بی اخلاقی میره
و هر روز واژه اخلاق جور دیگه ای معنا میشه
طبیعیه چون با کنار گذاشتن مفاهیم دینی مبنای واحدی رو برای خوب بودن و بد بودن یا پاکی و ناپاکی نداریم !
پس نگران حرف مردم هم نباشین
مردم شرایط این دوره زمونه رو درک میکنن !!!
ایا حساسیت شما در رابطه با سوابق روابط جنسی احتمالی دوستتون مبنای خاصی داره ؟
یا نه یه حس شخصیه ؟ سلیقه شماست ؟ یه حس حسادت ؟؟!!
اینکه دوستتون پاک باشه مهمه
یا اینکه دوستتون فقط مال شما بوده باشه امروز و دیروز و همیشه !!!!
به نظر شما پاک بودن به چه معناست ؟
دلجو جونم:72:
بهم گفت خیلی خشک باهام حرف می زنی حداقل انتظار دارم یکم دوستانه تر صحبت کنی, می گه احساس می کنم داری با یه غریبه یا مثلا مغازه دار سر کوچتون صحبت می کنی از اون لحاظ نگفت, مرسی که اینقدر ریز بینانه نوشته هام رو می خونی و نظر می دی گلم شاید اگه یکی زیاد به این جملات توجه نداشته باشه خیلی براش راه گشا باشه خیلی ممنونم:72::104::72:
اما اینکه اگرم من بخوام رابطه ش رو محدود نگه می داره رو نمی دونم و نخواهم دونست اما خب نسبت به بیشتر پسرای دیگه که همش دنبال فرصتن تا با دختره تنها باشن وقتی مقایسه می کنم می بینم اصلا اینجوری نیست و تو این فازا نیست.:72:
اونقدر حساسم که نمی تونم خودم رو برعکس جا بزنم و اینکه می ترسم راجع بهم فکر بدی کنه اگه نشون بدم مثلا از رابطه ی جنسی بدم نمیاد اونوقت چه فکری می کنه راجع بهم؟
خیلی انتخاب سخته, این چند وقت همش فکرم مشغوله, منم به حرفت اعتقاد دارم که باید قبل ازدواج چشمها رو باز کرد:72:
دلجو جونم ازت خیلی ممنونم:43::46::72:
راستی ببخشید تو اون یکی تاپیکم اسمت رو اشتباه نوشتم, نوشتم دلی جون آخه فکر می کردم نوشتی دلی چون اسم یکی از دوستام دلی بود فکرم رفته بود به اون.
ولی من اگر جای شما بودم گاهی اوقات خودمو برعکس چیزی که هستم نشون می دادم تا ببینم عکس العملش چیه.
مراقب پیامدهای این نوع امتحان کردن باشین
چون ممکنه کار دستتون بده
شاید باعث ایجاد بدبینی بشه
شایدم چون میخواد با شما ازدواج کنه خیلی به خودش سخت نگیره (این توجیه خوبی نیست ولی خب . . . )
بنظر من خیلی مستقیم وارد اینجور بحث ها نشین نباید کاملا شفاف راجع به اینجور مسائل رفتار کنین یا حرف بزنین
اگر منظورمو بد بیان کردم ببخشید. منظور من این نبود که بگن من دوست دارم دستهاتو بگیرم یا این کارا. منظور من این بود که نطرشون رو جوری مطرح کنن که طرفشون با توجه به اعتقاد خودش به اون نظر عکس العمل نشون بده . مثلا در مورد خاصی که مطرح کردن هیچ عکس العمل تندی نشون ندن و جوری رفتار کنن که نامزدشون نتونن نظر ایشون رو حدس بزنن و مجبور بشن خود واقعیشونو نشون بدن تا بفهمن نظر tell me چیه.