RE: افتادم تو ی رابطه ی کثیف چجوری خودمو نجات بدم؟
دوست خوبم اینجا کسی تورو نمی شناسه و فکر بدی در موردت نمی کنه
همه کسایی که اینجا جواب دادن قصدشون اینه که هر جور بلدن بهت کمک کنن
هیچ کس اینجا قصد سرزنش یا قضاوت نداره اگر هم جایی احساس کردی لحن کسی یکم تنده(مثلا من) بذار به حساب نگرانی و دلسوزی از طرف یه دوست :46:
این که می گی رابطه ات با خدا خوبه خیلی عالیه کمکت می کنه که هم از رابطه ای که به ضررته خارج بشی و هم اون عادتو ترک کنی
نه خواهرم به خدا منظور هیچ کدوم ما قصد بد گمانی و تهمت و برچسب زدن به شما نیست :72:
همین که شما به اشتباهت پی بردی معلومه که دختر معتقدی هستی دختری که با اصل و نسبه:72:
پس سوء تفاهم نشه خواهر گلم امکان لغزش در همه انسان ها وجود داره حتی زاهد ترین انسانها ممکن در یک لحظه دین و ایمانشونو به باد فنا بدن و بعضی ها مثل حر در یک لحظه بهشتی بشن:305:
راستی الان ما شما رو راهنمایی می کنیم و کمکتون می کنیم فردا هم شما ما رو در موردی کمک خواهید کرد!
در پناه حضرت حق موفق و موید باشید:72:
من که تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این ... تلفنی باز چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرضیه ی عزیز:72:
اینقدر به خودت بد و بیراه نگو
ببین این جمع اومدن که به همه کمک کنند
هر کی یه اشتباهی کرده و با یه مشکلی دست و پنجه نرم می کنه
رابطه ت با خدا قویه؟ قوی ترش کن
این تویی که نمی بینی که خدا داره نگات می کنه وگرنه خدا هر لحظه توی قلب و وجود آدماست و ناگسستنیه
پس حسش کن, اگه اراده ای که می گی داری رو بیشتر کنی و خودت رو بسپاری دست خدا از می تونی خلاصی پیدا کنی:72:
خدا خیلی بزرگ تر از این حرفهاست
آدم وقتی ناراحته فکر می کنه خدا نمی بینتش یا بهش اهمیت نمی ده چون چشم دل آدم کور می شه
سعی کن هم دردی ما رو بپذیری و آروم شی و اونوقت می تونی خدا رو بهتر تو وجودت احساس کنی
توبه کن و دستش رو بگیر:72:
من خودم آدم مذهبی نیستم اما خدا به مذهب ربط نداره
هر کسی با هر مذهب و طرز فکری برای خالقش گرامیه
خدا بندش رو دوست داره و هر لحظه یه جوری بهش تلنگر می زنه که برگرده به راه درست
نمی دونم چه جوری اومدی به تالار اما اینم خودش یه تلنگری بوده برای اینکه به اشتباهت پی ببری و با کمک دوستان و قبل از همه خدا این کارها رو تموم کنی:72:
هر چیزی که ما بهش فکر می کنیم بهش رنگ می دیم
به هوای نفست گوش نده و بهش فکر نکن
بازم می گم خودت رو به تفریح های سالم مشغول کن که به امید خدا بتونی این مرحله رو پشت سر بگذرونی:72:
از همه ی دوستای خوبم که راهنماییم کردندند ممنونم.بلاخره دیروز تمومش کردم ولی متاسفانه مامانم یه بوهایی برد امروزم بهم گفت اگه بفهمم دست از پا خطا کردی من میدونم وتو
از این میترسم که ی موقع مامانم بفهمه و.......
مرضیه جان شما سعی کن دیگه از این به بعد خطا نکنی... اگرم حتی مادرت متوجه بشه می تونی براش توضیح بدی عزیزم, آفرین بهت که تمومش کردی:104: دیگه به هیچ عنوان سمت اینجور چیزها نرو...
یکی از دوستانم می گفت هر کاری که می ترسی اگه بقیه بفهمن باهات برخورد بدی کنند, کار خوبی نیست و به سمتش نرو... تا حدود زیادی این حرف درسته
مواظب خودت باش
برگرد به راه اصلی ت, وارد این بیراهه ها نشو خانمی:72:.
ی مشکل دیگه ای که دارم اینه که عادت کردم.عادت کردم شبا با یکی حرف بزنمو درد دل کنم ی کم سخته که این عادتو از سرم بیرون کنم.ولی تمام تلاشمو میکنم و دیگه بیخیال این موضوع میشم.تا حالا فک میکردم حالا که بیست سالم شده دیگه خیلی چیزا رو میفهممو دیگه دختر عاقلی هستم ولی با کارایی که تو این مدت انجام دادم فهمیدم خیلی هم رفتارم بچگانس.نمیتونم از پس مشکلاتم بر بیام همش دارم اشتباه میکنم.خدا کنه عاقل بشمو این اخرین باری باشه که از این غلطا میکنم همش میترسم عادت به این که با ی پسر درد دل کنمو خودمو از تنهایی دربیارم باعث بشه باز خطا کنم ومثل بعضی دخترا ......دعا کنین همونی بشم که بودم. همونی که خدا دوس داره.
سلام دوست خوبم،
اول بهت تبریک میگم بابت اراده ای که به خرج دادی و پاش هم وایستادی:72::72:
مرضیه جان رابطت رو با دوستات، با مادرت، با پدرت، با برادرت (اگه داری)، با دخترای فامیل و اصولاً با کسیکه مجازه بیشتر کن.
همه ی آدما نیاز دارن با کسانی حرف بزنن و درد و دل کنن.
این خیلی طبیعیه. ولی فکر نکنم حالا حتماً لازم باشه شب با کسی حرف بزنی. شاید وقتی میخوای بخوابی میبینی یه عالمه حرف روی دلت مونده دوست داری همون موقع یکی پیشت باشه تا باهاش حرف بزنی. اما اگه حرفات رو در طول روز با دوستات بزنی، دیگه شب این حس به سراغت نیاد.
اگه هم کسی نبود که بتونی از دلت باهاش حرف بزنی، میتونی حرفات رو بنویسی تا آرامش بیشتری دریافت کنی. کاری که خیلی از ماها انجام میدیم.
موفق باشی مرضیه عزیز:72::72:
هر وقت نیاز به درودل داشتی بیا اینجا و بنویس, بیا اینجا......... تنها نیستی, ما کنارتیم عزیزم.:72:
سلام دوست عزیز:72:
منم بهت تبریک میگم که تونستی این رابطه رو کات کنی این نشونه اینه که خدا خیلی دوستت داره و تنهات نذاشته.:310:
خدا که نمیاد مثل ادم عادی دستت و بگیره و بهت بگه عزیزم بیا این ور اینجا خطرناکه. اما همین که ته دلت عذاب وجدان گذاشته یعنی دوستت داره و نمی خواد تو این رابطه کثیف غرق بشی.
نگران نباش هر ادمی ممکنه خطا کنه اما هنر اون موقعیه که وقتی خیلی احساس تنهایی و نیاز کردی و موقعیتش و هم داشتی و خطایی نکنی. اون وقتی پیش وجدانت و خدا رو سفید می شی.
تو می تونی.
شبا وقتی که خیلی نیاز به حرف زدن داشتی بیا و اینجا بنویس. هر چند که می دونم نیازت به حرف زدن نیست نیازت به ابراز احساسات و علاقست.
بهترین پیشنهاد اینه که رابطت و اول با خدا بعدشم با خانوادت محکم کن. وقتی نیاز به عشق داری قران بخون یا با خدا درد دل کن و یا با مامانت حرف بزن. هم رابطت و محکم کردی هم نیازت برطرف شده و هم خطا نکردی.
می دونم می گی مامان که جای یه دوست و نمی گیره.
جوابت اینه که اون نیازی که تو داری و با مادر مرتفع نمی شه تنها با وجود یک همسر خوب برطرف میشه. پس پاک بمون تا خداوند یه همسر پاک نصیبت کنه و اونقدر با هم عشق در وکنید :311: که خودتون خسته بشید
صبوری کن.
موفق باشی عزیزم:72: