RE: اعتیاد به چت و اینترنت
مدتیه از شروع این تاپیک می گذره... نمی دونم هنوز مشکل شما حل شده یا خیر:72:
به نظر من این مسئله ای که عنوان کردید شاید الان در حد همون اختلافات کم یا گه گاهی دعوا باشه اما ممکنه به خاطر محیط نا مناسبی که در روم هست این مسئله ریشه دار بشه پس باید از همین حالا جلوی این مسئله و بدنبالش عواقبش رو بگیرید...:72:
حالا چه طوری؟
با قهرو دعوا؟
با جنگیدن و فریاد زدن؟
خیر...
با آرامش کامل و صحبت کردن... با مقابله به مثل کاری پیش نمی ره
در حال حاضر همونطور که عنوان تاپیکتون گویاست ایشون معتاد به اینترنت شدند و این هم مثل اعتیاد های دیگه مثل اعتیاد به سیگار یا مشروب ملزم به رعایت همه جانبه و هوشیاری و کمک و همدردی شماست تا ترک کنه.
فکر می کنم یک سری مسائل رو بهتره برای خودتون و همسرتون روشن کنید
ایشون فرد درون گرایی هستند و تو غار خودشون هستند اما شما هم با مهارت می تونید ایشو رو از غارش بکشید بیرون.
با چی؟
با سوال کردن
میتونید یک چک لیست از هر مسئله ای که برای رفع این مشکل لازمه تهیه کنید و ازش بخواهید جواب بده...
مثلا در مورد روابط جنسی
سوال هاتون باید جزئیات داشته باشه و کلی نباشه... مثلا چه کار کنم لذت می بری... باید چند مورد روبنویسی و بگی اگه این کار رو انجام بدم بهتره یا این یا این یکی؟
ذهن انسان وقتی در حالت انتخابی قرار میگیره بهتر پاسخ می ده و بیشتر دقت می کنه تا اینکه کلی بخواد چیزی ازش سوال بشه:72:
به علت محدودیت های تالار نمی تونم نمونه ی سوالها رو براتون بذارم اما با ذهن خلاقتون می تونید سوال طرح کنید و این اول راهه برای بیرون کشیدن همسرتون از غارش:72:
و وقتی ایشون ارتباط کلامی یا نوشتاری بیشتری باهاتون برقرار کردند شما می تونید شروع کنید به کشف مسائلی کعه براشون آزارهندست و برسی و حل اون مسائل با کمک ایشون.:72:
سعی کنید از این به بعد هر وقت مسئله ای پیش اومد مستقیم ازش سوال نکنید یا به روش نیارید و غیر مستقیم... مثل موردی که صد ماه عزیز گفتن که بسیار روش عالی هست برای متذکر شدن اشتباه فرد.:72:
سعی کنید حتی اگه همسرتون انتخاب یا تصمیم اشتباهی می کنه اهمیت ندیدی و خودتون رو تو محور تصمیم گیری قرار ندید... اینطوری همسرتون از زیر بار مسئولیت هم شانه خالی خواهد کرد و تمام بارش به دوش شماخواهد افتاد و از طرفی ایشون از شما دور می شن... سعی کنید برای هر مسئله ای حتی کوچیک از ایشون نظر خواهی کنید...
مثلا عزیزم می خوام دکور خونه رو عوض کنم به نظرت این تابلو رو رو کدوم دیوار بزنم بهتره... در جواب همسرتون سریع موافقت نکنید و خودتون هم نظرتون رو بگید و مذاکره کنید... مثلا بگید آره اینجا هم خوبه اما این دیوار هم بزنم قشنگ می شه نه؟... شاید همسر شما بی تفاوت باشه اما اونقدر باید تکرار کنید که ایشون از این حالت بی نظر بودن در بیاد.:72:
سعی کنید خودتون مهارت های کلامی رو یاد بگیرید و به همسرتون هم بگید... مثلا شب ها قبل از خواب به همسرتون یه سایت معرفی کنید بگید که خیلی جالبه... و اینکه بره و بگید صبح نظرت رو می پرسم... یه جورایی می شه جایگزین سالم.:72:
تا جایی که امکانش هست سعی کنید ساعت خوابتون و بیداری تون رو به هم نزدیک کنید... به نظر من موضوع اصلی مشغله ی فکری ایشون نیست بلکه عادته... و ترک عادت هم جز با ممارست امکان پذیر نیست.