دوست عزیز
جناب کمکم کنید !
برای مسئلتون یه تاپیک جدا باز کنید و اونجا مسئله رو مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
جناب کمکم کنید !
برای مسئلتون یه تاپیک جدا باز کنید و اونجا مسئله رو مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ddd
كاملا با نظر ايشون موافقم. قطع ناگهاني يك رابطه بدون توجيه منطقي طرف مقابل جز خودخواهي چيزي نيس.
"طرفین باید مثل دونفر آدم بالغ و بزرگ باید به توافق برسند"
سلام
این تاپیک ، تاپیک ِ"setare_tk" هست و همونطور که خانم فرشته مهربان گفتند لطف کنید مشکل خودتون رو در یه تاپیک جداگانه مطرح کنین تا دوستان بهتر بتونن کمکتون بکنن
ضمناً تاریخ آخرین پیگیری این تاپیک توسط "setare_tk" مربوط به اردیبهشت ماه 87 هست پس لطفاً دقت کنین که تاپیک های قدیمی رو آپ نکنین
ممنون:72:
هیچی فقط مرد باش و پای حرفایی که زدی وایسا... اگه تو ایران بمونی هیچ آینده ای نداری اون با اینکاری که باهاش کردی ممکنه بدجوری از هم بپاشه.... متاسفم برات اما آدم وقتی اشتباهی کرد باید پای کارش بیایسته و جبران کنه.... تو به او هم آسیب روحی زدی هم آسیب آبرویی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط komakamkonid
سلام ستاره عزیز
باید بگم من هم در شرایطی مشابه شرایط تو قرارگرفتم من هم 2 سال با اقایی در ارتباط بودم و دراین مدت هم ارتباط عمیقی نسبت با اون اقا پیدا کردم
چطور میشه وابستگی و احساس بوجود اومده رو از بین برد ؟ با یک دروغ ؟ با دعوا و یا اینکه با صحبت و به تفاهم رسیدن (البته اگر یک نفره قرار باشه جلو رفت) ؟ من اصلا تموم شدن یک رابطه رو بر مبنای دعوای یا دروغ نمیدونم چون بر مبنایی هر دعوا یا دروغی بحثی شکل میگیره که ممکنه مدتها ذهن طرفت رو مشغول کنه و همین باعث میشه که رابطه شما از اول شروع بشه با ترک ناگهانی فرد ؟ ترک ناگهانی هم در این شرایط به صلاحتون نیست چون اوکسی که بیتشتر صدمه میبنه خود شما هستید و ممکنه همین منجر به این بشه که شما بخواین دوباره این رابطه رو از سر بگیرید یعنی مثل اعتیاد میمونه شاید ترک کردنش در حد یک حرف کار ساده ای به نظر بیاد اما وقتی در شرایطش قرار بگیرید عرصه براتون تنگ میشه اما به مرور زمان و جایگزین کردن میتونید شرایط رو اسون تر بکنید و جایگزین کردن حتما این نیست که شخصی دیگر رو وارد زندگیتون کنید مثلا سعی کنید زیاد کار کنید تا ذهنتون رو مشغول کنید و بدونید در این میان زمان هم میتونه مرحمی باشه زمان هر زخمی رو خوب میکنه پس گذشته از اینکه ذهنتون رو با چیزای دیگر مشغول میکنید بهتره به زمان هم ایمان داشته باشید من خودم وقتی میخواستم اون اقا رو فراموش کنم با مشغول کردن ذهنم به کارای دیگر و همینطور کتا ب مطالعه به مرور جای این اقا رو تو دلم پر کردم و اصلا مشکلی از این بابت نداشتم اما تازمانیکه ذهنت هنوز درگیر رابطه گذشتت با اون باشه نمیتونی ازش فرارکنی پس اول ذهنت رو با چیزای دیگه پر کن تا مجالی برای یاداوری اون نداشته باشه تا به مرور اون رو فراموش کنی البته در این مورد با خودش هم صحبت کن و ببین که چطور براش راحته چون اونهم احساس داره
یا ایجاد تنفر در طرف مقابل ؟ اینجاد تنفر نه اما باید ببینید توی این مدتی که با هم در ارتباط بودید چه نقاط منفی از اینشون به خاطر میاردی اونهارو لیستی ازش تهیه کنید معمولا ما ادما وقتی میخوایم کسی رو فراموش کنیم مدام خاطرات خوبش به ذهنمون میاد که ازار دهندست ااما در این مرحله یاداوری خاطرات خوب کمکی بهتون نمیکنه
همونطور که گفتم نظر من همیناست و طی تجربیاتیکه داشتم این راه حل میتونه بهتون کمک زیادی بکنه و البته در این میاد طرزرفتار طرفتون هم بی تا ثیر نیست :303:.