RE: اشتباه کردم ازدواج کردم؟؟
عزیزم به نظر من تو خیلی نکات خوب توی خودت داری ولی یک کمی اعتماد به نفس ات رو از دست دادی و برای همین هم خوبی های خودت رو نمی بینی و خیلی روی نکات منفی ات تمرکز کردی.
یک کم خودتو سبک کن و اینقدر خودتو سرزنش نکن. تو بهترین کار رو کردی و بهترین انتخاب رو کردی و همسرت هم از بودن با تو خوشحاله تو هم خوشحال باش و با این افکار خودتو ناراحت نکن :310:
شوهرم برخلاف خیلی از مردا که کار خونه رو وظیفه می دونن واسه زن اون یه لطف دونسته از دوران نامزدی هم گفت که ازم انتظار نداره(طفلی چشمش به مادرش رفته بود) حتی الانم با وجوده اینکه شلختگی منو دیده و همیشه ابراز ناراحتی کرده نزده زیر حرفش به من می گه خواهش می کنم سعیتو بکن این قدر شلوغ نباشه خونه البته گاهی کاسه صبرش لبریز می شه نه به خاطره اینکه جمع نمی کنم به خاطر اینکه نمیتونم تمیز نگه دارم :302:
فقط نگرانیم اینکه با اومدن بچه هم (بعد 5 سال) این طور بمونم
همه چیز اراده میخواد وهمت آرامه جون عزیزم:46:
خواستن توانستنه تلاش کن میتونی ازحالا چون عشق شوهرتو داری حتما میتونی(البته نه به خاطر اون بلکه به خاطر خودت تغییرکن که راحت باشی:46:)
از حالا فكر 5 سال ديگه كه ميخوايد بچه دار شيد را ميكني هوو كو تا اون موقع
در ثاني فكر نمي كنم اين مشكل شلختگيت :P خيلي حاد باشه در عرض چند ماه ميشه حل بشه فقط بايد بخواي كه خدا را شكر ميخواي ، و يه كم هم به خودت فشار بياري چند وقت
اوايلش هم ميتوني از شوهرت بخواي كه تو اين كار كمكت كنه و چون ايشون منظم تر از شما هستند از شون بخواي كه بگن چه كار هايي مهمتره كه يذاريشون در درجه اول و بعد يه مدت كه به انجام مرتب كارهاي مهم تر عادت كردي بري سراغ درجه هاي بعدي
البته مواظب باش شوهرت پر رو نشه ها بعدا بزنه زير حرفش ها:163:
بعضی موقع ها اونقدر از دست خودم ناراحت می شم که دعا می کنم وسواس بگیرم ودائم فکرم تمیزی خونه باشه با اینکه وسواس هم مشکلات خودشو داره و کاره شیطونه
خسته شدم چند روزه شوهرم از کارام کلافه شده شروع کرده به شکایت از وضع خونه دیشب هم گفت امتحانا تموم بشه ببینم دیگه بهونه داری؟.منم یه خورده ناراحت شدم البته بیشتر از دست خودم گفتم چرا منو همین جور که هستم نمی پذیری.اونم گفت تو می تونی تو این محیط درس بخونی ولی من نمی تونم.منم گفتم برو کتابخونه (داشتم توجیه می کردم)طفلک بعدش اومد معذرت خواهی گفت چون نتونستم درس بخونم فکرم ناراحته آخه شوهرم از وقتی رفته سره کار نتونست به کلاساش برسه.گفت فکرم ناراحته هر کار کردم نگفت چرا
اما دوستان از یه زن 20 ساله و مرد 25 ساله چه انتظاری هست ؟
به نظرم هر چی سن بالا ازدواج کنی بیشتر قدر زندگی رو می دونی.بیشتر قدر شوهرتو می دونی تنبلی رو هم می ذاری کنار مرد هم به خاطره زندگیش درسشو می خونه در بدترین شرایط.
در ضمن چون هر دو فرزنده اول خانواده ایم خانوادمون نتونستن مهارتهای لازم رو بهمون یاد بدن.یعنی نمی تونیم یه زندگی رو اداره کنیم
کلافه ام خیییییییلی:302:
آرام جان ببخشید دیر سر زدم به تاپیکت عزیزم:72:
:46:
:43:
مهارت ها رو حتما نباید از خانواده یاد گرفت
پدر مادرای ما هم تو سن پائین ازدواج کردن فکر نمی کنی اینم توجیحه گلم؟
مقاله بخون و تلاش کن, برو کلاسهای خانواده و به زندگی بقیه نگاه کن ونکات مثبتش رو یاد بگیر
عزیزم وقتی محیط اطراف تمیز و مرتب باشه اولین کسی که ازش بهره می بره خود آدمه یه بار امتحان کن
می دونی چیه؟ اصلا شاید همین بی حوصله بودن و فکرای منفی که داری از همین نامرتب بودن خونه باشه خانمی
یعنی شاید نه, احتمالش بیشتر از شایده
بیا و از هر زمانی که نوشته م رو خوندی یا فردا صبحش با انرژی تمام بلند شو و آروم آروم شروع کن به مرتب کردن خونه یا با کمک همسرت یا اگه نیست تنهایی اما کم کم که خسته هم نشی اونوقت ببین چی میشه
فقط یه بار امتحان کن باور کن اتفاق بدی نمی افته
اگه قرار باشه چیزی بشه مثبته
یه بار امتحان کن
یه روز سعی کن روحیه ت رو بالا نگه داری
اگه خوب بود و حس خوبی بهت داد هر روز تمرین کن
بعد 21 روز خواهی دید که چقدر حال و هوای زندگیت و خودت و همسرت عوض شده
سلام تل می عزیز ممنون از راهنمائیت سعیمو می کنم
تعجب نکن من همون ارامه جانم برای ورود مشکل پیدا کردم تا رفع شه با همین ادامه می دم
اه سلام تعجب کردم اول بعد که گفتی نکن قورتش دادم
چقدر اسمای خوشگل خوشگل انتخاب می کنی
مواظب خودت و زندگیت و همسرت باش و قدرش رو بدون
معلومه که دوستت داره و صبور هم هست
اطلاعاتت رو ببر بالا گلم
آرام جان سلام
من عضو جدید هستم که خودم هم مشکلاتی توی زندگیم دارم . اما در مورد شکی که شما به خاطر ازدواج کردن دارید باید بگم اگه فکر میکنی ازدواج زود هنگامت یه اشتباه بوده خواهشنا این اشتباه رو با اشتباه جدیدی گستردش نکن تا دیگه از عهده حل کردنش بر نیای . زندگیت رو دوست داشته باش و به خاطر تحصیل یا شغل اونو خراب نکن .
خوشبختی تو با شغل و تحصیلات رقم نمیخوره , البته بی تاثیر نیست , ولی خوشبختی وقتی به کمال میرسه که شما و همسرت از بودن کنار هم لذت ببرید و بهم بگید کاش زودتر همدیگر رو پیدامیکردیم این حرفها اگه اولش تلقین باشه میتونه به واقعیت تبدیل بشه همونطور که فکر کردن راجع به اشتباه در ازدواج میتونه ملکه ذهن شما بشه و بعد از مدتی به این نتیجه برسی که واقعا اشتباه کردی . این میتونه خطری جدی برای زندگیت باشه پس پا توی این جاده قرمز نگذار.
موفق باشی عزیزم:72: