RE: ميخوام واسه شوهرم ماشين بخرم ....
[size=large]
اگر الان ماشین خودتون رو به نام اون بزنید ممکنه دلتون بخواد خرید بعدی به نام خودتون باشه و این خودش زمینه سازه دعوا و دلخوری های بعدی می شه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
از همه نظرات دوستان استفاده كردم . شايد پول نقدمو ندم بذارم با وام پيش قسط رو بده و بقيه اقساط خودرو هم يه جوري اشتراكي پرداخت كنيم . ..............اينجوري هم دل اونو بدست آوردم . هم خودم احساس بدي نخواهم داشت .
پس من هم با این نظر شما خیلی موافق هستم. اینجوری هم ماشین به نام اون هستش هم اینکه شما دلتون نمی سوزه، هم جلوی برخوردها و توقعات بعدی شما از ایشون و بالعکس گرفته می شه
درضمن لطفا هر چه زودتر اون پس اندازت رو سر به نیست کن وگرنه مشکلات دیگه ای برات بوجود میاره.[/size]
سپاس و ممنون از دوستان
جالب شده ........
درآمد زن هم واسه خودش درد سر داره ها ...............
فعلاً كه هيچ اقدامي نميكنم تا ببينم چي پيش مياد . ميخوام سكوت كنم تا خودش حرف خريد ماشين رو بزنه .
از كارشناس هاي محترم هم تقاضا دارم با راهنمايي هاشون كمك كنن .
نیکا جان
ماشین به نام خودتون باشه بهتره . حالا یا P.k یا آزرا !
در خصوص مسائل مالی این پست رو ببین
http://www.hamdardi.net/thread-10532-post-99639.html#pid99639
برا ابراز محبت یا اثبات عشق هم بنظر من لازم نیست که مثلا یه خونه بنام همسر زده شه.
نه انجام این کار اثبات عشق میکنه و نه عدم انجامش معنای دوست نداشتن میده
به نظر من ماشین خریدن سرمایه گذاری خوبی نیست. استهلاکش زیاده. بذار ماشینو شوهرت بخره. پول خودتو برا یه چیز دیگه سرمایه گذاری کن.
شما همیشه در زندگی مشترکتان مشکلات اقتصادی و مال من، مال تو خواهید داشت.
علتش هم عدم مهارت شما در مدیریت این مساله و عدم توجهتون به حل مشکل است.
یکی از دوستان به تاپیکهای قبلی شما اشاره کردند و واقعا درست گفتند. شما 4 ماه پیش هم در این زمینه مشاوره گرفتید ولی باز هم کار و روند اشتباه قبلی را ادامه می دهید و بعد دوباره مشاوره و دوباره و ....
رابطه مالی شما و همسرتان اشکال دارد.
پس گرفتن این تصمیم هم متاسفانه همان هزینه ای را دارد که دوست عزیز اریکس اشاره کردند. الان اگر به هر شکل و بهانه ای از این تصمیم برگردید یکی از بهترین برگ های زندگی مشترکتان را ( بخشی از اعتماد همسرتان ) از دست داده اید. اگر هم ادامه بدهید احتمال این که بتوانید بعد از این قضیه را کنترل کنید ضعیف است.
قبل از این کار اول کمی فکر می کردید، مشاوره می گرفتید و بعد اقدام می کردید. نه اول اقدام کنید و بعد سوال کنید.
سلام دوست خوبم ،ببخشيد كه با صراحت حرف ميزنم ولي به نظرم شما هنوز به درك درستي از زندگي مشترك نرسيديد!!
فرض كن الان ماشين رو زدي به نام خودت!!؟ خب كه چي !؟ مثلا چي رو ثابت كردي!؟ اينكه استقلال مالي داري!؟ اينكه تواناييهات از شوهرت بيشتره!؟ به فكر اين هستي كه در بين دوست و آشنايان از واژه "ماشينه خودم" استفاده كني!؟ احساس ميكني اگه با پول تو ماشين به اسم همسرت باشه،پولت رو از دست دادي، واسه اين دلت ميسوزه!!؟؟
شمايي كه از الان اينطور فكر ميكني فردا توي زندگي از اين ماجراها زياد خواهي داشت!! مثلا حوس ميكني كه يخچال خونتون رو عوض كني و وقتي به شوهرت ميگي، ايشون مخالفت ميكنه، شما هم پس از اصرارهاي فراوان و وقتي ديدي ايشون قانع نميشه، با لحني حق به جانب برميگردي بهش ميگي:خودم توي حسابم پول دارم!اصلا پول خودمه دلم ميخواد برم باهاش يخچال بخرم!!!! { باور كن اين صحنه رو به وضوح ميتونم تصور كنم!!}
دوست عزيز به اين كلمه يه كم فكر كن: "زندگي مشترك" !! همسر آدم نزديك ترين كس آدمه،ظاهرا شما ايشون رو با يه رقيب اشتباه گرفتي!
سلام:72:
اول عذر میخوام که از این دید به قضیه نگاه می کنم:316: ولی چون دیدم این تاپیک رو باز کردید فرض رو بر این گذاشتم که از همه ابعاد بخواین قضیه رو بررسی کنید .
چقدر سخته گفتنش :316:
تو همه تصمیمات زندگی سعی کنید فقط امروز و فردا و روزای خوب رو نبینید به این هم فکر کنید که اگه خدای نکرده اتفاقی واسه یکی از زوجین بیافته و به نوعی دستش از اموال خودش کوتاه بشه قراره واسه فرد بازمانده از این ازدواج چه اتفاقی بیافته و مدیدریت اموال و دارائی ها به چه صورت خواهد بود.
بازم عذر میخوام که اینقدر منفی به قضیه نگاه کردم ولی این مساله ودردسرهای بعدیش رو دیدم .
امیدوارم با یه مدیریت قوی همیشه سلامت و خوشحال در کنار همسرتون زندگی کنید:72::72:
[align=justify]نیکا جان شما هیچ تمایل قلبی ای به خریدن ماشین به نام همسرت نداری، پس به نام خودت بگیر... و طوری برخورد کن که بدیهیه که باید به نام خودت باشه...یعنی هر راهی رو به روی عنوان شدن (مجدد) این موضوع که ماشین به نام چه کسی باشه، ببند.
و اگه دوباره مطرح شد، نشون نده که دلایل منطقی ای برای اینکار داری، بلکه با رویکرد ظریف تری برخورد کن، مثلا اینکه به هرحال این ماشین توه، و من هرچی که داشته باشم متعلق به توه، اما...
دیگه اماش به شناختی که از همسرت داری برمی گرده که چطور احساساتی رو می پذیره. مثلا اینکه می خوام به همه بگم تو برام ماشین رو خریدی...یا هر چیزی که جلو حساس شدن همسرت به این قضیه رو بگیره.:72:[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eva
شما همیشه در زندگی مشترکتان مشکلات اقتصادی و مال من، مال تو خواهید داشت.
علتش هم عدم مهارت شما در مدیریت این مساله و عدم توجهتون به حل مشکل است.
یکی از دوستان به تاپیکهای قبلی شما اشاره کردند و واقعا درست گفتند. شما 4 ماه پیش هم در این زمینه مشاوره گرفتید ولی باز هم کار و روند اشتباه قبلی را ادامه می دهید و بعد دوباره مشاوره و دوباره و ....
رابطه مالی شما و همسرتان اشکال دارد.
پس گرفتن این تصمیم هم متاسفانه همان هزینه ای را دارد که دوست عزیز اریکس اشاره کردند. الان اگر به هر شکل و بهانه ای از این تصمیم برگردید یکی از بهترین برگ های زندگی مشترکتان را ( بخشی از اعتماد همسرتان ) از دست داده اید. اگر هم ادامه بدهید احتمال این که بتوانید بعد از این قضیه را کنترل کنید ضعیف است.
قبل از این کار اول کمی فکر می کردید، مشاوره می گرفتید و بعد اقدام می کردید. نه اول اقدام کنید و بعد سوال کنید.
با تشکر از نظر این دوستمون که بسیار دقیق به موضوع نگریسته بود
------------------------------------------
راستش نمی خواستم این نظرم رو در تاپیک بزارم ولی باید بهتون بگم خریدن و یا نخریدن اتومبیل مشکلی رو حل نمی کنه... بلکه فقط شما صورت مسئله را برای مدتی پاک می کنید ... ولی بعد ها که برای مثال خانه ای خریدید که مقداری از هزینه رو شما پرداخت کردید می خواهید چطور مشکل را حل کنید؟
در زندگی مشترک باید با دید عشق به مالکیت افراد نگاه کرد، مثلا همسرتان شما را بقدری دوست دارد که به حق مالکیت شما احترام می گذارد. به زحمت کشیدن و داشتن انگیزه در شما افتخار می کند.
سعی کنید مشکل را ریشه ای تر بر طرف کنید
موفق باشید:72:
با سلام
ممنون از همه دوستان
baby عزيز : ممنون از لينكي كه قرار دادين . من با همسرم صحبت كردم و بهش گفتم كه اگه بخواهيم تو زندگي مشكلات مال من مال تو حل بشه بايد اين استاندارد رو رعايت بكنيم . ايشون فقط حرفامو گوش داد و بدون پاسخ موند ....... . حالا بعداً معلوم ميشه ميخواد اين استاندارد رو رعايت بكنه يا نه ............
eva عزيز : در خصوص مشورت بعد از انجام كار بايد بگم كه همسرم قبلاً تصميم به خريد ماشين نداشت چون از خودرو اداره استفاده مي كنه . من خودم تصميم گرفتم كه ماشين بخرم و هميشه فكر ميكردم كه با پول خودم به اسم خودم ماشين ميخرم . يك مرتبه اين اتفاقا افتاد و من مزاحم شما شدم .
مهرداد خان عزيز : من ميدونم زندگي مشترك اين حرفا رو نداره . ولي زن شاغل بايد تو زندگيش انگيزه داشته باشه تا بتونه راحتتر مشكلات رو تحمل كنه . من بيشتر ميخوام كه از همين شروع زندگي جايگاه مالي رو مشخص كنم تا بعد مشكلات بيشتري پيش نياد .
آيدين عزيز : حق با شماست اين مشكل بايد ريشه اي حل بشه ولي نميدونم چه جوري ؟
دوستان من با همسرم تو اين تعطيلات صحبت كردم .
اونم گفت من كاري به حقوق تو ندارم . من خودم از پس هزينه ها بر ميام تا حالا هم ازت نپرسيدم چقدر حقوق ميگيري و كجا خرجش ميكني ( انصافاً راست ميگه ) . داشته باشم ماشين ميخرم نداشته باشم نميخرم . تو هم هر كاري دوست داري بكن .
ولي اينايي كه گفت يه جوري انگار با لجبازي و قهر بود .
بعدها ممكنه بگه : خودت نخواستي به من تو هزينه هاي زندگي كمك كني و مال من و مال تو كردي .....
منم حرفامو زدم و از خط قرمزها و حق زن و مرد صحبت كردم .
هيچ عكس العملي نشون نداد كه بدونم نظرش تغيير كرده يا نه .....
بازم صبر ................