RE: با رفتارمادرشوهرو خواهرشوهر و جاری ام چه کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara 838
اما گاهی اوقات خیلی حساس میشم و این خیلی اذیتم می کنه..همش حس می کنم مادرشوهرم یا خواهر شوهرم عروس بزرگشونو دوست دارن در صورتی که اونا 6ماهی با هم قهر بودن..حس می کنم همشون دورو هستن و این خیلی منو اذیت می کنه..
مثلا قبلا خواهرشوهرم خیلی باهام صمیمی بود و اما الان بازم باهام خوبه و احتراممو داره ولی ...
با جاری ام که دیگه هیچی هر چی براش کردم انگار برا غریبه کردم..اینقدر مغرورو و خودخواهه که نگو..دیروز خونه مادرشوهرم بودیم و من و جاریم و خواهر شوهرم بودیم...جاریم 26سالشه و هی با صدای آروم و پچ پچ با خواهرشوهرم که 18 سالشه حرف می زد انگار نه انگار که جلوی من این کار زشته و منم هستم..خلاصه دلم گرفت..
درد بی مشکلی، ببین آدم رو به چه چیزهایی وادار می کنه!!!!!!!!!!!!!!
خواهره من!! اینا چیه می گین!!!!!!!!!!!!!!!
از وقتی عضو شدین، یه سر به بقیه تاپیک ها زدین؟
خوندین مردم چه دردها و چه مشکلاتی دارن؟
اون وقت شما دارین از این حرف می زنین که چرا یه بچه 18 ساله، با من صمیمی نیست!:163:
این مشکله؟
این بچه این قدر مهمه که صمیمی نبودنش با شما، یه مشکل حساب می شه؟؟
نکنه رئیس جمهوره این خواهر شوهرتون؟؟
همه دارن می نالن از این که چرا این قدر خانواده ی شوهرشون تو کارهاشون دخالت می کنن، اون وقت شما می گین چرا به شما کم محلی می کنن؟؟
به نظر من اول از همه خدا رو شکر کنین!
دوم از همه سعی نکنین باهاشون زیاد صمیمی بشین، رفتارتون یه جوری باشه که همیشه با احترام باهاتون رفتار کنن!
به زندگیتون بچسبین، به خودتون و شوهرتون برسین!
از خانواده ی شوهر هم مقداری فاصله بگیرین، نذارین حریم ها بشکنه و عزتتون رو خدایی نکرده از دست بدین! بذارین اون جاری و خواهر شوهر، این قدر هی با هم صمیمی بشن و دوباره قهر کنن که.................
هر وقت هم قهر کردن و یکشون اومد بگه اون یکی پشت سرتون چی گفته، سعی کنین بحث رو عوض کنین و نشون بدین که این حرفا اصلن براتون مهم نیست! مگه اون خواهر شوهره کیه، بذار هر چی دلش می خواد حرف بزنه!
سعی کنین از همین حالا، ارتباطتون رو کم تر کنین، کنجکاویتون رو کمتر کنین و اونا با هم برن بیرون، شما هم با همسرتون برین!
موفق باشین!:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سارا فکر نمی کنی دیگه وقتشه رو پای خودت بایستی؟:72:
فکر نمی کنی که دیگه باید محکم باشی؟:72:
همه تو زندگیشون چیزی یا کسی رو به نحوی از دست دادند... یک سری ها هم اصلا چیزی یا کسی رو نداشتند که بخوان از دست بدن خانمی... ببین عزیزم سعی کن از این حرف ها در بیای و خودت باشی...
اینقدر به دهن و رفتار و توجه بقیه حساسیت و اهمیت نشون نده گلم, اینکه اونا تو رو دوست دارن یا ندارن چه اهمیتی داره وقتی تو هنوز خودت رو دوست نداری....
چون همش دنبال این هستی که بهت توجه کنن و این مسئله از اونجایی که برات حائز اهمیته داری روش تمرکز می کنی و برات ایجاد ناراحتی می کنه چون همش داری برسی می کنی...
دقت می کنی...
هر کی تو رو دوست داره خب خوش به حالشم باشه که می تونه از مهربونی ت بهره ببره هر کی دوست داره بیاد و بره و یا بیاد دنبالت یا نداره خب نیاد...!!!
چه اهمیتی داره؟
سارا مستقل باش... به جای اینکه منتظر باشی خانواده ی شوهرت تکیه گاهت بشن خودت تکیه گاه باش...
شوهرت رو داری... این یعنی بهترین نعمت دنیا که آدم محبت شوهرش رو داشته باشه... به نظر من همسر آدم نزدیک ترین فرد می تونه باشه حتی رباطه ی خونی رو هم می تونه بشکنه با محبتش.
فکرت رو سوق بده به کارهای روزانه ت و حی اگه کسی نیست باهات بره بیرون خودت برو... یا هر وقت تونستی با همسرت برو... مطمئن باش همه چیز یکنواخت نمی مونه... زندگی پر از تغییره, یه روز خوب یه روز بد, یه روزتکراری و ....:72:
مطمئن باش چند وقت دیگه می یای می گی خسته شدم اینقدر بهم زنگ زدن و گفتن بیا بریم بیرون... می خوام واسه خودم و همسرم هم وقت داشته باشم!!! چی کار کنم؟ کمکم کنید... چه جوری بهشون بگم نه که ناراحت نشن؟:46:
[quote=ivi195]
[quote=sara 838]
به زندگیتون بچسبین، به خودتون و شوهرتون برسین!
از خانواده ی شوهر هم مقداری فاصله بگیرین، نذارین حریم ها بشکنه و عزتتون رو خدایی نکرده از دست بدین! بذارین اون جاری و خواهر شوهر، این قدر هی با هم صمیمی بشن و دوباره قهر کنن که.................
هر وقت هم قهر کردن و یکشون اومد بگه اون یکی پشت سرتون چی گفته، سعی کنین بحث رو عوض کنین و نشون بدین که این حرفا اصلن براتون مهم نیست! مگه اون خواهر شوهره کیه، بذار هر چی دلش می خواد حرف بزنه!
سعی کنین از همین حالا، ارتباطتون رو کم تر کنین، کنجکاویتون رو کمتر کنین و اونا با هم برن بیرون، شما هم با همسرتون برین!:104:
سلام
به نظر من براي خودتون يك كار يا سرگرمي درست كنيد.:305:
شما به دليل كار يا سرگرمي نداشتن خيلي رو رفتارهاي خانواده شوهرتان ريزبين و حساس شده ايد:305:
با اين كارتان فقط به خودتان آسيب روحي مي زنيد:305:
سلاممممممممممممممممممممم
تو رو خدا یکی هم به من کمک کنه
من سئوال دارم ولی نمیدونم کجا باید بنویسم که بتونم از مشاورها جواب بگیرم؟
با تمامی فامیل های شوهر فقط باید کاملا رسمی بدون هیچگونه صمیمییتی باشی تمام