سلامتی تنها چیزی هست که من برای همه میخوام خدا...
به ما ارزانی بدار:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامتی تنها چیزی هست که من برای همه میخوام خدا...
به ما ارزانی بدار:72:
خدایا به من لطفی بکن که در همه لحظه ها، به یاد تو باشم ...
:72:
"کسانی که مردان و زنان مؤمن را می رنجانند، در حالی که استحقاق آن را ندارند، بار بهتان و گناه آشکاری را به دوش کشیده اند".
احزاب آیه 58
رسول خدا (ص) میفرماید:"هر کس مؤمنی را به ناحق اذیت کند، مثل این است که ده هزار مرتبه مکه معظمه و بیت المعمور را خراب کرده و هزار فرشته مقرب را کشته باشد".
مستدرک الوسائل ج 9، ص 100.
در جایی فرموده است:"کسی که مؤمنی را بیازارد، گرچه به یک کلمه باشد، روز قیامت محشور میشود، در حالی که بین دو چشمش نوشته شده است:او از رحمت الهی محروم است و مانند کسی است که کعبه و بیت المقدس را ویران کرده باشد و ده هزار فرشته را به قتل رسانده باشد".
ارشاد القلوب، ج 1، ص 77)
خدایا به خودت پناه می برم از شر شیطان. خدایا ما را به حال خودمان وا مگذار.
من هم می خوام آرزو کنم...
می خوام دعا کنم برای تمام دوستای خوبی که این تالار باعث شد باهاشون آشنا بشم..
- برای بلو اسکای عزیزم (اولین دوست من در تالار)، خدایا بلو اسکای جونم بیش از همه وقت به توجهت نیاز داره، داره یه فرشته از بهشت رو پرورش می ده، خدایا یه جوری شوهرش رو متوجه کن که بلو اسکای جونم چقدر این روزها بهش نیاز داره، خدایا اون فرشته کوچولو رو هم سالم و سلامت نگه دار :43:
- برای سبکتکین، خدایا صلاح و مصلحت رو نشونش بده و امیدوارم عاقبت کار به خیر و صلاحش باشه.
- برای Lonely heart که توی بد موقعیتی قرار گرفته و نیاز به کمکت داره، خدایا اون مردی که ادعا می کنه عالمه رو رسوا کن تا شوهر lonely heart به زندگیش برگرده.
- برای شاپرک جون که یه تصمیم عاقلانه بگیره و باقی عمرش رو با آرامش زندگی کنه.
- برای تمام مجردهای سایت که همسر مناسبشون رو به زودی ملاقات کنند و دو تا چشم بینا که مناسب رو از نامناسب تشخیص بدهند!
- برای تمام زوجهای جوون سایت که مهارتهای زندگی و ارتباطی رو یاد بگیرند و مثل من و امثال من خیلی از اشتباهات و راههای رفته رو تکرار نکنند!
- برای تمام زوجهای سایت که توی زندگیشون دچار مشکل شدند (یا حداقل فکر می کنند که مشکلی هست) که به زودی آرامش و سعادت و شادی به زندگیشون برگرده.
- برای تمام زوجهایی که هیچ مشکلی ندارند، که همیشه همین طوری بدون مشکل بمونند و دچار موجهای سینوسی و متناوب نشوند!!!
- خلاصه واسه همه کسانی که نیازمند دعا هستند، دعا می کنم که اگر صلاح می دونی اونها رو به خواسته هاشون برسون، اگر نه که من مطمئنم تو خدای خوب من بهتر از اون رو براشون در نظر داری.
خدایا امشب می خوام یه دعا از ته قلبم بکنم:
- واسه مامان و بابام که خیلی وقته از نزدیک ندیدمشون ولی دلم همیشه باهاشونه، خدایا نذار یه وقت مامان و بابام احساس کنن که به فکرش نیستم، خدایا بهشون بگو که چقدر دوستشون دارم و دلتنگشونم، چقدر دوست دارم زود زود زود بغلشون بگیرم و ببوسمشون.
خدایا همیشه سالم و سلامت باشند و همیشه دعای خیرشون پشت سر ما باشه.
و از همه مهمتر خدایا پدر و مادرمون رو از ما راضی نگه دار.
من چه در پای تو ریزم که پسند تو بود
سر و جان را نتوان داد که مقداری هست
خدایا پیشرفت و سعادت و سلامتی رو برای من و همه برو بچه های همدردی می خوام.
خدایا به همه مون قدرت بده که در شرایط سخت تصمیم درست بگیریم و در شرایط ناراحتی و عصبانیت تصمیم گیری نکنیم.
وای چقدر آرزو داشتم و خودم خبر نداشتم، تازه کلی هم توی دلم گفتم :163:
خوش باشید یاران همدردی :72:
آنی جان دعا به این خوبی کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مگه نه اینکه ما همگی مسافریم تو این دنیا. اومدیم چند صباحی رو بگذرونیم و امتحان پس بدیم و نشون بدیم که چه کاره ایم. اونوقت بعد از اینکه ماهیت واقعی مون رو نشون دادیم، این دنیا رو ترک کنیم.
حالا اگه کارنامه اعمالمون منفی بود که گرفتار عذاب جهنم می شیم و وای بحال بدترین ها که اونجا فیها خالدون میشن!
اما اگه کارنامه اعمالمون مثبت بود که نتیجه اش زندگی تو بهشت خداست. :310: خوب بهشت خدا هم بسته به میزان تقوی ما درجه بندی داره و بالاترین سطحش نزدیکترین سطح به خدا و پیوستن روحمون به سرمنشاء اولیه اش است.
خوب من هرچی فکر کردم که سرجلسه امتحان (این دنیا) چی از خدا بخوام که نتیجه نهایی رو صددرصد تضمین کنه، چیزی به فکرم نرسید. یه دفعه گفتم اون نمره عالیه رو آرزو کنم. :43:
خوب شب آرزوها بود دیگه و منم کمال سعادت رو از خدا آرزو کردم. :72:
خدایـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا مرسی.یه عالمه شکرت. آرزوم برآورده شد.
اینا اشک خوشحالین:302::302::310::310:
امیدوارم که آرزوها و خواسته های همه دوستان هم هرچه سریعتر برآورده بشه:323:
خیلی می دوستمتون:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
خوب خدا رو شكر :323:
انشالا دوستاي گل ديگه هم همگي به ارزوهاشون برسن
مطمئنم خدا دعاي هيچكس رو بي جواب نذاشته فقط دير و زود داره
واي صبا جون چقدر سريع العجابه بودي كاش زودتر مي فهميدم و دست به دامنت شده بودم شب ارزوها منو هم دعا كني خانومي :46::43:
سبکتکین عزیزم؛ سلام! راستش پستت رو ندیده بودم، اما من 12 تا آرزو نکردم؛ 12 روز پیش آرزوهامو نوشتم و به خدا گفتم: این همه ی اون چیزی هست که من از تو می خوام؛ اگه به صلاحم هست برام برآورده کن! البته تعدادشون یادم نیست شایدم 12 تا شده باشه!:311:
فقط می خوام بگم که مطمئن باش که وسعت و عظمت درگاه الهی اون قدر زیاده که اگه به اندازه ی بی نهایت هم ازش بخوای؛ اگه به صلاحت باشه بهت میده! این باور قلبیمه!:43:
راستی اون شب (شب آروزها) به یادت بودم؛ به این فکر کردم که هر اتفاقی که برات بهترین پیش بیاد! امیدوارم که این جوری باشه!
آنی عزیزم از شما و انرژِی مثبتی هم که نسبت به رفتارم داشتی خیلی خیلی ممنونم! آنی! تو بهترینی!!!!!! می دونستی!:46: