RE: sisili و مشکلات پیدا و پنهانش
سیسیلس عزیز
لطفاً مشخص کن کدوم قسمتها را میخواهی ویرایش بشه ، من از پستت که راجع به شوهر خواهرت گفتی جاهایی که فکر می کردم حساسه را حذف کردم .
لطفاً در پست بعدی مشخص کن ، اگر میتونی پستها را با شماره هاش نقل قول کن و قسمتهایی که میخواهی حذف بشه را خذف کن و ارسال کن تا من همون پستی که نقل قول کردی و ویرایش کردی را عیناً جایگزین قبلی کنم .
سلام فرشته عزیز
ممنون از لطفت
پست 7 و کامل حذف کنید. و پست 14 قسمتهایی که قرمز کردم:
سلام
از همه دوستانی که وقت گذاشتن ممنونم.
می دونید خسته تر از اونی هستم که تمام راه هایی که رفتم و براتون بنویسم. اما مختصری می گم تا بدونید بی کار نشستم و از خدا ناله کنم هر راهی رو رفتم و تهش بن بست اومد اخرش به خدا گله کردم.
شوهر خواهر من ادم عجیبیست بعد از نامزدیشون به دلیل مسایلی که خارج از حوصله تالار هست به مدت 2 سال رابطه خواهرم و با من و بابام قطع کرد و بابام می رفت سر کوچه و هروقت خواهرم می رفت بیرون اونو یواشکی می دید و تلاشمون برای اشتی نتیجه نداد تا خودش خواست که متاسفانه اونم دست اجل مهلت نداد بابا سیر دختر کوچیکش و ببینه . الانم رو دنده لج افتاده. به من گفته حق نداری اینجا زنگ بزنی و خواهرم به شدت به شدت ازش می ترسه و رابطه ما کات کات شد. تلفن ها رو جواب نمی ده. در و باز نمی کنه خانوادش همکاری نمی کنن و زیادی بخوایم رابطه رو دوباره برقرار کنیم ممکنه هر رفتار بد دیگری داشته باشه.
این از موضوع خواهر و شوهر خواهر و مدارکی که به هیچ عنوان قابل دسترسی نیست.
اگه یادتون باشه در تایپیکی نوشته بودم داریم خونه می خریم و می خوایم برای بچه دوم اقدام کنیم حالا دو سوم پول خانه رو دادیم و ما بقی موقع سند زدن بود (1 ماه دیگه) که حالا مبلغ زیادی از پولها رفته و هیچ کس جوابگو نیست. شوهرم کلافس حق هم داره. و دادش و جز من کسی نمی شنوه جز من کسی نیست ارومش کنه و جز من کسی نیست غصه بخوره که بیچاره اومد برای بابام ثوابی کنه حالا.......
در مورد ماشین حق با بیدل عزیزه باید مینوشتیم که شرم مانع شد به پدرم بگم بیا بنویس ما بهت پول دادیم. البته زمانی که ما ماشین و از بابا خریدیم قرار بود 6 ماه بعدش بفروشیم.
در مورد قانون و وکیل و ... واقعا تنهایی از عهدم بر نمیاد 7 ماهه بابا فوت شده 3 تا دایی دارم حداقل هفته ای چند بار زنگ می زنم که بریم کاری کنیم هر بار بهانه ای میارن. می گم شما به عنوان وکیل مامان بیاین منم بچه کوچیک دارم. رفتم با وکیل حرف زدم راه کار ها رو پرسیدم بهشون گفتم اما نمیان. من رو هم منع می کنن همش می گن واسا شاید شوهر خواهرت کارا رو کرد. منتظر معجزن. چون هیچ مدرکی نداریم هیچ سند از دارایی بابا نداریم شروع کار و ادامش سخته.
همه داد ها از ناحیه همسر و مامانم بر سر منه که زود باش . اما من تنهام............
تو این چند روز اینقدر تلفن به این و اون زدم موفق شدم یه چک و پاس کنم اما مابقی از حساب ما کم شد.
تو این جور مسایل صبر معنی نداره هر چند من به اندازه موهای سرم صبوری کردم. یه دست هم صدا نداره . هر چند این یک دست هم به اندازه خودش کارایی کرده. ولی بیشتر نمی تونم باید همراه داشته باشم.
بازم می گم زندگی چقدر سخته...................................
و من خستم .....
فرشته مهربون عزیز بازم از لطفتون ممنون.
sisii uعزيز
هم موسم دل انگيز بهار بگذرد هم فصل نامساعد پاييز بگذرد گر ناملايمي به تو روي آورد فرات دل را غمگين مساز كه اين نيز بگذرد
عزيزم ميدونم تو چه شرايطي هستي اما مثل هميشه صبور باش كه بالاخره اين مشكل هم حل ميشه فقط هواي شوهرت را داشته باش تا بدونه كه شما حق را به اون ميدين و دركش ميكنين
در ضمن ميانت را با تنها خواهرت حفظ كن كه جز اون كسي را نداري مشكلات پولي و مالي حل شدنيه اما دلي كه شكست ديگه شكسته
برات دعا ميكنم
سلام sisili جان
راستش شما كه شاهد داري كه بتونه شهادت بده كه ماشين را از پدرتون خريديد مثلا دايي هاتون يا مادرتون يا عمو(اگه داريد) و همچنين اين كه شوهر خواهرتون مدارك را از شما گرفتن گفتن رديف ميكنن كارهارا
پس اين خودش ميتونه يه برگه برنده باشه در ضمن فكر كنم ميتونين وكيل با نرخ كمتر هم پيدا كنين
بهتره با يه وكيل ديگه هم مشورت كنين و بهش كامل توضيح بدين وازش بپرسين كه چه چيزهايي را ميتونين اثبات كنين
من جمله قضيه ماشين را و همينطور چك هايي كه به باباتون دادين بالاخره اون چك هر را باباتون بابت يه كارهايي به طلب كارها دادند ديگه و طلب كارها ميتونن تصديق كنن كه چك را از پدرتون گرفتن
البته من نميدونم اين چيزا چقدر تو دادگاه قابل استناده ولي بهتره تحقيق كنين و دربارش از وكيل بپرسين
ولي قبل از شكايت به دايي هاتون وبقيه بزرگتر هاي فاميل بگين كه ما نمي خوايم كار به دادگاه و اين چيزا بكشه ولي نميتونيم از حقمون بگذريم
اگه مثلا تا يه هفته ديگه مشكل حل نشه علارقم ميل خودتون و همسرتون مجبور ميشين كار را از راه قانوني دنبال كنين اينجوري شايد اونا كاري كردند كه قضيه ختم بخير بشه
سلام فرشته مهربون.
قرار نیست اینا رو حذف کنید؟
خب خانمی شما که مسوول این کارا هستی یه ذره هم ان لاین باش.:300: