باسلام....
منکه کلا دارم منطقی پیش میرم
ایشون هستن که از روی عواطف تصمیم میگیرن
اما نمیخوام فکر کنه که قالش گذاشتم و تنهاش گذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام....
منکه کلا دارم منطقی پیش میرم
ایشون هستن که از روی عواطف تصمیم میگیرن
اما نمیخوام فکر کنه که قالش گذاشتم و تنهاش گذاشتم
محمد برادر گلم سلام
خوشحالم که اینقدر عاقلی که برای این مساله میخوای کمک بگیری و اینقدر پایبند به مسایل دینیت
اگر به قران و نماز و حجاب و ... اعتقاد داری پس باید به ارتباط با نامحرمت هم اعتقاد داشته باشی
ببین خدایی به این همه بزرگی و مهربونی میشه بندش تنها بذاره ؟؟؟ میشه بندش ول کنه؟؟
خیلی خوبه که به احساس دوستتم فکر میکنی ولی خدا که فقط مال تو نیست مال دوستتم هست مراقب اونم هست
من فکر میکنم اینقدر پسر پاک و خوبی هستی که خدا این سایت جولوت قرار داده تا یه وقت تو چاه نیافتی تا یه وقت این پسر با این همه اعتقادات ارزشمند یهو همه چیزش به احساسش نفروشه
ببین شما از دوستت خیلی جدی عذر خواهی کن و بگو نمیتونم بهت قولی بدم و بعدش سریع خطت و ایدیت و .. عوض کن
غصم نخور ما همه باهاتیم این روزها رو هم به کمک هم میگزرونی
ممنون سحر خانوم شما لطف دارید...
خیلی سعی کردم دلش نشکنه حتی هرچی بهم ناسزا گفت رو بیخیال شدم و فقط سعی کردم قانعش کنم
امیدوارم قانع بشه
من تمام سعیم رو کردم ولی نشد که دلش نشکنه
اما نمیدونم چرا این همه احساسی برخورد میکنه
از همگی ممنونم که من رو راهنمایی کردن تا راه اشتباه رو نرم
سلام آقا محمد
میخوای احساس واقعیم رو بهت بگم ؟
من به خاطر صحبتهای تو غصه خوردم و اشک تو چشمهام جمع شده:302:
چرا داداش من ؟ چرا ؟
داداش جان! تو که به قرآن و سالام و خدا و نماز و حجاب و ... اعتقاد داری (و این عالیه) حتـــــــــماً به جود خبیثس به نام شیــــــطان یا ابلیس هم واقفی و میدونی که دشمن قسم خورده انسان هست و حتی با هر کس طوری که مناسبشه رفتار میکنه، میدونی نه ؟
آقا محمد عزیز!
این که گفتی عکس محجب نشونت داده و گفته نماز میخونم و گفته هرچی تو بگی و ...همه همه همه اش کار شیطانه لعینه که میخواد تو رو و اون دخترو گمراه کنه اما به این شکل.
خدا شیطان رو لعنت کنه که میدونه کی رو چطور به سمت خودش بکشونه.
میدونه تو اعتقادات دینیت برات مهمه از این راه میاد سراغت:316:
داداش من ازت خواهش میکنم دلت برای اون دختر نسوزه چون در حقیقت دلت رو برای شیطان سوزوندی که آخرش هم بهت میخنده!منظورم این نیست که اون دختر شیطانه خدای نکرده چون اون هم داره بازی میخوره از شیطان.
آقا محمد عزیز و جوان!
خواستم یه خورده متفاوت راهنماییت کنم یعنی از همون راهی که بهش اعتقاد داری و دشمنت هم از همون راه میخواد گمراهت کنه...!
مواظب باش که هم خیلی زود دیر میشه هم بازگشت سخته هم مقصد نامعلومه هم تو جوانی و پاک و مورد توجه هم خدا هم شیطان!
*** اصلا دلت نسوزه و نگران دلشکستن اون دختر و حتی نفرین و آه و گریه اش نباش که وسیله ی گمراهی و برگرنداند تو به سمت اون دختر و به مرور زمان زمینه فراهم شدن گناه***
انشاء الله خوشبخت باشی:72:
همین الان باهاش خداحافظی کردم و واسه همیشه تمام شد
اما هنگام خداحافظی به من گفت که باز به قولش عمل میکنه و نماز میخونه
و از این خوشحالم که باعث شدم که نماز بخونه
درسته از یه لحاظر ناراحتم و حتی بغضم گرفته اما نمیدونم یه حس خوبی دارم که باعث شدم نماز بخونه
بازم از همگی ممنون
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad..
کاری که تو کردی حتی بعضی از جوون های 18،20 هم نمیتونن بکنن و درگیر همین احساسات میشن ...دو دل نباش و مطمعن باش که چندسال بعد بابت این تصمیمت به خودت افتخار میکنی ..
موفق باشی :43:
خدا رو شکر که آقا محمد ما خیلی هم انتقاد پذیره هم ارداده محکم و قوی ای داره:104:
آقا محمد!
این نماز خوندن و محجب شدن و ...(البته تو که هنوز مطمئن نیستی چون ممکنه راست باشه یا دروغ حتی اگه برات قسم خورده باشه!) تنها بهانه ایست برای ادامه ارتباط.
درسته که اینها خیلی خوبه اگر واقعیت داشته باشه اما حتی در صورت صحت هم باز دام شیطانه برای اینکه به فرض تو فکر کنی رابطه ات با اون دختر موجب هدایتش به سمت خوبیها شده و این باعث بشه ترغیب بشی به اینکه حتی به قیمت آسیب دیدن خودت کنارش بمونی تا بلکه اون به خدا نزدیکتر بشه و این ادامه ارتباط یعنی همون نقشه اصلی نفس اماره !
هر کسی باید کار نیک رو به خاطر رضای خداوند انجام بده نه به خاطر عشقش یعنی عشقی غیر از عشق خداوند!
البته تو این مورد وگرنه خوبه که ما از دیگران درس بگیریم :310: اما تو این مورد رابطه با نامحرم و ایجاد ارتباط به قصد مثلا هدایت شدن یا هدایت کردن نه!:163:
مطمئن باش که دا اینطوری راضیتره:316:
موفق باشی:72:
بازهم سلام . از همه ی دوستان بابت لطف هاشون ممنون.
نه منظورم این نبود که چون اینجوریه(نماز میخونه و...)باید ادامه بدم
منظورم اینه که درسته کار درستی نبود و نباید اونکار(یعنی ایجاد رابطه )رو انجام میدادم،اما توی این 100 تا بدی 1 خوبی بود که باعثش شدم
و یه خبر بدم:
ایشون هم قانع شد و خودشم گفت که به اشتباهش پی برده و من از این خیلی راضیم
ممنون:72:
خدا رو شکر
من هم خیلی خوشحال شدم محمد جان
الان دیگه باید به درسات برسی و حتی به کار های جانبی مثل برنامه نویسی بپردازی
این مرحله از زندگیت هم بخیر گذشت
خدا خیلی دوست داره پسر جان!:305:
موفق باشی:72:
بازهم ممنون:43:
الان حالم خیلی بهتر شده و از افسردگی در اومدم
میبینم خودمو احساس میکنم دوباره شادی بهم دست داده
الان دیگه مطمئنم که کار درست رو من کردم
قبلا هم مطمئن بودم
یعنی الان دیگه عذاب وجدانم هم تموم شد:43::227:
بازهم سلام
درضمن یه چیزی بگم من نمیتونم تو تایپک"ثبت نام افراد خوشبخت"پست بدم....یعنی دسترسی ندارم
اگه پست ندادم ناراحت نشید
اگه میتونستم تو اون تایپک بدم یه توضیحاتی میدادم