RE: سوالی از همه و درخواست راهنمایی (هم از آقایون و هم از خانمها)
كار - مطالعه - دوش آب سرد - شنا - و كوهنوردي وموسيقي و فيلم و گفتگو و ديدار با يك دوست و قرار گرفتن در جمع خانواده و ........
كلا هر كاري كه شما را خوشحال و راضي مي كند.
هر زمان فكر اين خانم به سرتان زد از يكي يا چندتايي از اين گزينه ها بهره ببريد تا ذهن شمامسير فكري اش تغيير كند .
از نظرات و پیشنهادات مختلف استقبال می شه!
لطفاً مشارکت کنید.
با تشکر از همگی.
kofka عزیز
اینجا نظر سنجی هست یا اومدید مسالرو حل کنید
به نظر من ایشون به علت های خاص خودش شمارو نپسندیدن و هی منتظر بودن که این موضوع بهم بخوره ولی بخاطر رودربایستی نتونستن بگن وقتی دیدن با قرار مشاور مساله داره جدی میشه به شما منفی بودن نظرشون رو ابراز کردن
هیچ اتفاق مهمی هم نیافتده مردم ازدواج میکنن طلاق میگیرن راحت بی خیال میشن شما یه خواستگاری بهم خورده زمین و زمان بسیج کردید که بیا و ببین خودت فکر کن اگه رفتارهاتون مورد داشته خوب سعی تو اصلاحش کن اگرم با سلیقه ایشون جور نبودی که خوب قرار نیست ادم مورد تایید همه عالم باشه کیس مورد نظرتون پیدا میکنید
سلام.
دوست عزيز به نظر من ايشون به هر دليلي منصرف شدند، هردو به هم هنوز تعهد سنگيني نداشتيد. البته هر انساني به نظر من تعهد اخلاقي به گياه به حيوان به انسان و همه چيز داره. اما شما تازه ميخواستيد با توجه به مشاوره و عقل و منطق خودتان تصميم گيري كنيد. فرض كنيد كه ازدواج صورت ميگرفت و شما روزي خداي نكرده با اين صحنه مواجه ميشديد كه همسرتون بدون اينكه احترام بذارن و دليلي بيارند خونه رو ترك كنند و شما به هيچ وجه نتونيد با ايشون صحبت كنيد.... پس خدا رو شاكر باشيد كه اين اتفاق نخواهد افتاد و انشاء اله كه مورد مناسبتري خواهيد يافت. به اين قضيه به خير نگاه كنيد. شايد و حتما يك كم برخورنده هست كه كسي بدون هيچ توضيحي انسان رو در حالت تعليق بذاره و براش مهم نباشه كه طرف مقابل چه فكري خواهد كرد. به اين فكر كنيد كه چه بهتر كه چنين كسي قسمت شما نبوده. فقط شاكر باشيد و با هر تفريحي كه از همه بيشتر دوست داريد خود را سرگرم كنيد. واقعه اونقدر سهمگين نيست كه ندونيد با چي بايد فراموش كنيد. حتما تواناتر از اين حرفها هستيد. حتما.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roshini
سلام.
دوست عزيز به نظر من ايشون به هر دليلي منصرف شدند، هردو به هم هنوز تعهد سنگيني نداشتيد. البته هر انساني به نظر من تعهد اخلاقي به گياه به حيوان به انسان و همه چيز داره. اما شما تازه ميخواستيد با توجه به مشاوره و عقل و منطق خودتان تصميم گيري كنيد. فرض كنيد كه ازدواج صورت ميگرفت و شما روزي خداي نكرده با اين صحنه مواجه ميشديد كه همسرتون بدون اينكه احترام بذارن و دليلي بيارند خونه رو ترك كنند و شما به هيچ وجه نتونيد با ايشون صحبت كنيد.... پس خدا رو شاكر باشيد كه اين اتفاق نخواهد افتاد و انشاء اله كه مورد مناسبتري خواهيد يافت. به اين قضيه به خير نگاه كنيد. شايد و حتما يك كم برخورنده هست كه كسي بدون هيچ توضيحي انسان رو در حالت تعليق بذاره و براش مهم نباشه كه طرف مقابل چه فكري خواهد كرد. به اين فكر كنيد كه چه بهتر كه چنين كسي قسمت شما نبوده. فقط شاكر باشيد و با هر تفريحي كه از همه بيشتر دوست داريد خود را سرگرم كنيد. واقعه اونقدر سهمگين نيست كه ندونيد با چي بايد فراموش كنيد. حتما تواناتر از اين حرفها هستيد. حتما.:72:
سلام،
سعی خودم رو می کنم.
از راهنمایی و توجهتون بسیار ممنونم.