RE: شديدا نياز به مشاوره و راهنمايي دارم
سلام مجدد
من به شما پیشنهاد می کنم در اولین فرصت به دانشگاه مادر محل زندگیتون برید( دانشگاه اصلی منطقه) و با اساتید پزشکی و حسابداری مشورت کنید تا دید مناسبی در مورد اینده تصمیمتون بهتون بدن. به رشته هایی مثل حقوق هم فکر کنید ... در مقطع ارشد می تونید حقوق رو ادامه بدید و یک وکیل زبده بشوید در مسائل مالی
در هر صورت تصمیمتان ریسک بزرگی است و نیاز به اگاهی زیادی داره
سلام
نقل قول:
از کجا معلوم که بعدا خوششون بیاد؟!!
شما منظور من رو خوب متوجه نشديد
yasa قدري متوجه شدن
خودم رو مثال مي زنم
بنده علاقه و استعدادم توي رشته اول هست ولي مي دونم كه با خوندن اين رشته و رشته مربوط به اون به جايي نمي رسم كه بعدا بتونم خانواده ام رو تامين كنم
لذا به علاقه بعديم مي پردازم كه رشته دوم باشه، رشته دوم رو ميخونم و در كنارش چون هدفم از رشته اول علمش بوده و علاقه و استعداد به اون مي پردازم. نه به صورت آكادميك بلكه به صورت تحقيقات شخصي
حالا ممكنه رشته دوم هم مورد علاقم نباشه ولي ميشه توش موفق بود، پس اين رو ميخونم و در كنارش تحقيقات و مطالعات شخصي خودم رو توي رشته اول دارم
الان دوستي رو مي شناسم كه توي دانشگاه ما عمران ميخونه ولي به خاطر علاقش به طب سنتي هم پرداحته و مطالعات داره
اكثر بچه هايي كه مي شناسنش اگه مشكلي داشته باشن قبل از اين كه با كسي در ميون بزارن به اين بنده خدا ميگن و معمولا هم برطرف ميشه
اينجوري منظور من بوده
سلام شادی جان
اول بگم از خوندن سرگذشتت متاسف شدم ولی اینکه الان مصمم و با اراده میخای ادامه تحصیل بدی واقعا عالیه:104:
عزیزم ولی الان با توجه به سن شما این رشته های سنگینی(دندانپزشکی،داروساز )که گفتی زیاد مناسب نیست،اینکه تو 28 سالگیت کنکور بدی اگه انشالله قبول بشی،یه هفت،هشت سال هم باید بخونی،میرسی به 35-6 سالگی،خب یکم سخته البته شدنیه.
دارو سازی هم الان خیلی بازار نداره،اونطور که من شنیدم،که ممکنه غلط شنیده باشم:305:،ولی ببین داریم تو ایران زندگی میکنیم،ایرانی که امسال یه رشته تو بورسه،سال دیگه تره هم واسش خورد نمیکنن،منظورم اینکه حالا تو بشینی بدلیل بازار کار بهتر 8سال دیگه درس بخونی و ندونی که ایا اونموقع هم این رشته بازار خواهد داشت یا نه،چون الان انقدر دانشجو برمیدارن که عملا اکثر رشته ها الان بازار کارشون اشباع شدن،بقیشم به لطف سازمان سنجش و اموزش عالیمون تا یه چند سال دیگه اشباع خواهد شد،چون اونطور که من شنیدم همه داوطلبای90 وارد دانشگاه خواهند شد،پس یکم رو قضیه گذر عمر دقت کن.
من یه پیشنهاد دارم واست،اینکه برو پرستاری یا از همین زیر شاخه های پزشکی بخون:مثل رادیولوژی،تغذیه،من خودم تجربی خوندم،یه دانشگاه خوب هم شیمی خوندم،برا رشته ما کار هست البته بهتره بگم حمالی:163:،اینکه بری یه کارخونه مسئول کنترل کیفی بشی و از صبح ساعت8 تا عصر4که در حالت ایده الشه،بچه هایی هستن که از 7 میرن تا 6-7 عصر و بیشتر،یه حقوق سیصدتومنی هم میزارن کف دستت که عملا کارگرای اونجا از کارشناسه بیشتر میگیرن:316:،البته بستگی به کارخونشم داره ها ولی خیلی در امدش فرق نمیکنه،مگه اینکه پارتی داشته باشی و بری شرکت نفت،
همه اینا رو بهت گفتم که اینو بگم یه دوستی داشتم که ازاد پرستاری خوند،از طرحش تا الان هم که استخدام شده بیکار نمونده،الان اون یه چند میلیون دستشه،منم هیچی به هیچی:302:
پرستاری ها الان بیکار نمیمونن،با توجه به اینکه مدت خوندنتم 4 ساله فک نکنم تا اونموقع بازار کارش نسبت به دارو سازی و دندون که 7-8ساله زیادی تکون بخوره.
اینا تجربیات من بید ولی اگه علاقه ای به اینا نداری و عشق پزشکی هستی،انشالله موفق بشی چون اینطور که معلومه به اندازه توانایی هات ارزو میکنی.