البته 1988 عزیز . اون حسی که شما تجربه کردی عشق واقعی نبوده... انشالله روزی عشق واقعی قسمتت بشه که بسیار لذت بخش تر هست...
در اخر هم از پست بی نهایت عمیق و منطقی و زیبای Bidard تشکر می کنم
زنده باشید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
البته 1988 عزیز . اون حسی که شما تجربه کردی عشق واقعی نبوده... انشالله روزی عشق واقعی قسمتت بشه که بسیار لذت بخش تر هست...
در اخر هم از پست بی نهایت عمیق و منطقی و زیبای Bidard تشکر می کنم
زنده باشید:72:
سلام شب بارونی
چی شد بالاخره داستان این اجابت شیرین؟
سلام خانوم خانوما. خير مقدم.... خوبي؟... ممنون كه به فكرمي. همه چيز خوبه. شهامت به خرج دادم و به جاي فرار ايستادم. :307: چند روز پيش متوجه شده بود كه باز كارمون به هم افتاده. راستش باز يه مدت دل تو دلم نبود، اما روم نشد بيام سايت بازم وقتتونو بگير.... گفتم شايد اينجوري تاپيكمو بخونيد: :304: :311:
اونم يه چند دقيقه اي از كوچيكي دنيا شوكه شده بوده.... فكر كنم چند مدت ديگه اينورا پيداش بشه يه تاپيك بزنه به نام "دعايي كه نبايد اجابت ميشد (2) " :311:
ولي در كل، تلاش ميكنم احساسمو داشته باشم، اما در كنترل خودم. دوستي بهم گفت بايد از لحاظ معنوي بهش نگاه كنم و اين علاقه ي يكطرفه رو به فال نيك بگيرم. الان خيلي آرومترم. چون نميخوام بجنگم تا اين احساس رو سركوب كنم، بلكه ميخوام با احساسي ديگر از اون پيشي بگيرم.سروب كردن و فرار كردن يه بار برام بي نتيجه بود. شايد اين يكي جواب بده. توكل به خدا....:323:
بازم ممنون به يادم بودي.:46::72:
راستي گفتي اجابت شيرين؟ :311::311::311: