سلام عزیزم
واقعا برات خوشحالم که به موقع این سایتو پیدا کردی و دچار مشکل نشدی
دوستان اینقد خوب، عاقلانه، محترمانه و صمیمانه جواب میدن که واقعا دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه.
امیدوارم این دوره ی گذارو به سلامتی طی کنی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم
واقعا برات خوشحالم که به موقع این سایتو پیدا کردی و دچار مشکل نشدی
دوستان اینقد خوب، عاقلانه، محترمانه و صمیمانه جواب میدن که واقعا دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه.
امیدوارم این دوره ی گذارو به سلامتی طی کنی:72:
اون گفت اگه اینجوریه پس جزجدایی راهی نیس!من بدون رابطه باهات نیستم اگربااینشرط باشی هستم.یعنی من ارزشم همینقدره؟اندازه 1خوشگذرونی لحظه ای واسه ارضای نیازجنسیش؟؟بااین همه خاطره منوتنهاگذاشتو رفت.اون واقعا نامردبودکاش خیلی زودتر میشناختمشواینهمه مدت ادامه نمیدادموآبروی خودمونمیبردم.
چندروزه فقط دارم گریه میکنم بااین عذاب وجدان چجوری به زندگیم ادامه بدم دیگه هیچ هدفی ندارم.کاش زودترازینا میفهمیدم که دوستیوروابط قبل ازدواج چقدرمزخرفه چقدر به ضرردخترتموم میشه.خدایاگناهان منوببخش و کمکم کن تا2باره اشتباه نکنم.دیگه همش میترسم فکر میکنم سایه اش دنبالمه حتی اگه 1روزی ازدواجم بکنم میترسم اگه 1روزی بخوادسرم تلافی کنه چی؟؟ بیاد بگه به همسرآیندم که من باهاش دوست بودمو............ازخودم بدم میاد:302:
دوستی و روابط قبل ازدواج مزخرفه فقط به ضرردخترتموم میشه.امیدوارم دیگه هیچ دختری مثل من تودام این پسرا نیفته که آخرش بیفته به این حالوروزیکه من دارم
روابط قبل ازدواج ...هرگز!
روابط قبل ازدواج ...هرگز!
فرناز خانم،
خدا رو شکر شما دست به اون کار نزدی و فریبش رو نخوردی.
این برات یک تجربه گران بها شد تا بدونی این دوستی ها با چه هدفی هستند.
سعی کن ازش درس بگیری و دیگه این اشتباه رو تکرار نکنی.
در رابطه با ازدواجت هم بالاخره شما خودت با خواستگارت راجع به گذشته صحبت هایی خواهید کرد و با هم به توافق می رسید.
توکلت به خدا باشه.
إِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ (بقره 222)
خداوند، توبهکنندگان را دوست دارد
ولی من در مورد این رابطه حاضرنیستم به همسر آیندم چیزی بگم ترجیح میدم بمیرم
یعنی واجبه گفتنش؟؟؟؟؟؟؟؟همین عذاب وجدانش برای خودم کافی نیس؟نباید فراموش بشه؟
به نظر من الآن اصلاً وقت مناسبی برای فکر کردن راجع به این مسئله نیست.
شما الآن یک شکستی داشتی و باید اول با این قضیه کنار بیای.
به خودت فرصت بده.
در همین سایت مقاله هایی هست در این باره که چطور باید با پایان یک رابطه کنار بیاییم.
برای مثال این مقاله: مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه.
در رابطه با گفتن این قضیه به خواستگارت هم بعداً در همین سایت تاپیک های مختلفی پیدا خواهی کرد.
موفق باشی.
:46: خیلی کار خوبی کردی. اصلا نگران نباش. خدا را شکر که هیچ اتفاقی نیافتاده. مدام روزی صد بار اینو یادت بیاد که چقدر خدا مراقبت بوده تا توی چاه نیفتی. هر وقتم دلت گرفت بیا اینجا و درد دل کن. اما از الان قشنگ بشین و به خودت برس. فقط و فقط به فکر خدا باش. توی آینه نگاه کن حیفه چشمای خوشگلت نیست. گریه نکن عزیزم. خدا هم خیلی خیلی دوست داره. فقط از خودش کمک بخواه همه چیز میشه بهشت. فقط ازش بخواه که ازت آزمایشهای سخت سخت نکنه. اما مراقبت باشه که به بهترین جاها برسی.:323:
مرسی عزیزم که بهم دلداری میدی نمیدونم شما آقایین یا خانوم وچندسالتونه ولی دعاکنیدبتونم ازپس این عذاب وجدان بر بیام یعنی اون واقعا منو دست نداشت؟پسراهمشون ازینفکرامیکنند واسه اون احترامودوس داشتن ارزشی قایل نبودیعنی؟اون پیش خودش چی فکرمیکرد؟
دوست عزيزم به اين تفكرات بها نده! ولشون كن. شايد دوستت داشت اما كم تحمل و بي ظرفيت بود! شايد دوستت نداشت و قصدش قريب بود! شايد هم يك امتحان الهي بود :305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
اين طوري نيست كه همه ي پسرا يه جور فكر كنند يا ...
تو ناراحت نباش كه اون فرد دوستت داشته يا نه . خوشحال باش از اين كه در مسيري حركت كردي كه درسته و خوبه :104: و مطمئنا جوابشو خيلي زود ميگيري
مطمئن باش :310:
فرناز عزيزم تو بهترين كارو كردي و به نظر من عذاب وجدان اصلا نبايد داشته باشي
مهم اينه كه اشتباهتو تصحيح كردي و مطمئن باش خدا از اينكه برگشتي به راه درست خيلي خيلي خوشحاله
و اينكه مطمئنم كه كمكت ميكنه كه با استفاده از اين تجربه اي كه به دست آوردي ازدواج موفقي داشته باشي
عزيزم تنهايي تو با كمك اين سايت و دعا خوندن پر كن
برو تو همه تاپيك ها ونظر بده
هم اطلاعاتت ميره بالا و هم تنهايي تو يادت ميره
سلام
اون بعد2هفته اس داد و گفت باشه قبول سکس توخونه ازت نمیخوام.ولی من چون دیگه دلم تیکه تیکه شده وشکسته وانتظارنداشتم که بخاطراین موضوع کات کنه گفتم که هوسبازیات حرمتاروشکست دیگه باهات کاری ندارم.
ولی هنوزم مرددم من یعنی میتونم اونوببخشم؟من بایدچیکار کنم؟؟؟من رابطه ی2باره روقبول نکردم وگفتم دیگه حق نداره اس بده ولی امکان داره باز در آینده هوس کنه اس بده.در ضمن من24 سالمه واون29 سله ودانشجوس هنوز وفوق میخونه.