-
RE: بخت خنده دار!
عزیزم من پیشنهاد می کنم حتما یک دوستی کسی پیدا کن که یا با پاکستانیها رفت و امد داشته باشه یا خودش پاکستانی باشه و به طور غیر مستقیم از فرهنگهاشون سر در بیار.
من دیدم و شنیدم که پاکستانیها خیلی مرد سالارن . مواظب باش . حتی اگر این اقا و شما دین و مذهب یکسانی داشتین این ازدواج خیلی خطرناکه. شاید اگر با یک سنی ایرانی می خواستی ازدواج کنی توصیه دوستان خوب بود ولی تفاوت فرهنگی بین کسور ما و پاکستانیها زیاده. و همچنین در پاکستان خانواده شوهر خیلی دخالت در انتخاب عروس داره.
ازدواج با ریسک بالا رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه بتونی خیلی از طرفت از همه نظر مطمئن بشی. (ایا می تونی سوابق پسر رو در کشور خودش پیدا کنی؟)
-
اولا بگم پاکستانی ها فوق العاده به مولا علی احترام می ذارن و این از ترانه های متعددی که برای مولا خوندن کاملا مشخصه.
اما در مورد مسئله شما دوستان بیشتر حرفا رو زدن.فقط چند وقت پیش گزارشی از یک خانم شیعه ایرانی دیدم که با یک آقای پاکستانی سنی ازدواج کرده بود و بعد 30 سال زندگی آروم و خوبی داشتند و بچه هاشونو هم توی انتخاب آزاد گذاشته بودن.البته شاید اونا استثنا بودن ولی قطعا با هم کنار اومده بودن و سختی های زیادی رو تحمل کرده بودن.
و حتما روشنفکر هم بودن چون با آدم متعصب قطعا نمیشه کنار اومد! باید ببینید هردوتون میتونید با سختی ها کنار بیاید یا نه. خصوصا اینکه پاکستانی ها عموما آدمهای متعصبی هستند چه در مورد دین چه در مورد فرهنگ.
موفق باشید:72:
-
سلام شیلو،
به همدردی خوش آمدین،:72:
فکر میکردم با توجه به پاسخ دوستان، شما به نتیجه رسیدید، به همین دلیل پاسخی برای شما ارسال نمیکردم.
گویا اینطور نیست.
به هر حال، شیلو،
توصیه من و همه دوستان همانطور که دیدی این هست: از ازدواج با این فرد بپرهیز چون چنین ازدواجی ریسکهای زیادی داره!
ما اینجا راجع به استثناها و اما و اگرها صحبت نمیکنیم!
ضمنا، در مدیریت ارتباطت با این آقا، کاملاً منطقی برخورد کن نه احساسی!
چیزی که شما از فرهنگ پاکستانیها دیدی صرفاً یک دانشجوی اینترنشنال بوده! هیچ میدونی چند نفر از پاکستان چنین فرصتی پیدا میکنن؟ انگشت شمار!
با توجه به برخورد نزدیکی که با پاکستانیها به خصوص تحصیل کردههاشون داشتم، خدمتتون عرض کنم:
چیزی که از ایشون در محیط دانشگاه و درس میبینید، به هیچ عنوان نمایانگر شخصیت واقعی ایشون و فرهنگشون نیست!!!
خانوادههای پاکستانی بسیار سنتی تر و متعصب تر از چیزی که نشون میدن برخورد میکنن! شما اگر ازدواج کنی، نمیتونی خانواده این آقا رو در نظر نگیری!
این آقا با توجه به محیط اینترنشنالی که الان داره درش زندگی میکنه، مجبور هست تغییراتی به خودش بده و خودش رو متجدد و روشنفکر نشان بده! به هیچ عنوان به چیزهایی که در ظاهر میبینی اعتماد نکن! این آقا به هیچ عنوان نمونه خوبی برای برسی فرهنگش نیست! شک نکن خانوادش و فرهنگش کاملاً متفاوت هستند!
هیچ میدونستی پاکستانیها انرژی هستهای دارن؟ اول با خودت میگی، چه مدرن! چه پیشرفته! اما واقعیت این کشور رو باید در بمب گذاریهاشون و قومیت کشیهاشون دید! کشتار شیعه و سنّی! یه نگاه به اخبار پاکستان بنداز، امکان نداره یه روز خبری از بمب گذاری و کشتار چند نفر توسط گروه دیگه نباشه! آیا حاضری پس از ازدواج بری به چنین کشوری احیانا و در آنجا زندگی کنی؟
من با این آدمها زندگی کردم، غذا خوردم، بیرون رفتم، درس خوندم، چیزی که میبینی متفاوت هست با واقعیت!
بحث شیعه و سنّی و مذهب نیست، این رو دوستان قبلاً مطرح کردن، بحث فرهنگ هست! بیشتر عقب ماندگی فرهنگی!
جالبیش هم این هست که همه دنبال دخترهای ایرانی هستند، چون معتقدند بسیار زیبان!
من واقعا دلم میسوزه!
نمیدونم شرایط خانوادگی شما به چه صورت هست، اما چیزی که میبینم این هست که یک دختر ۲۲ ساله تحصیلکرده هستی با کلی فرصت!
وقتی میتونی با یه هموطن خودت ازدواج کنی، چرا باید به ازدواج با چنین فردی فکر کنی که ریسکهای بسیار زیادی داره!?
توصیه میکنم که در حد امکان ارتباطت رو با این آقا کم و حتی قطع کنی! این توصیه من بیشتر به این علت هست که درگیری احساسی که متأسفانه پیدا کردی، گسترش پیدا نکنه! و بتونی منطقی و قاطع تصمیم بگیری!
به طور خلاصه:
ازدواج با چنین فردی به دلیل ریسکهای فوقالعاده زیادی که دارد، به هیچ عنوان توصیه نمیشود!
موفق باشی،:72:
کامران
-
نه دیگه قانع شدم در مورد حرف هایی که زده شد تصمیم در به هم زدن رابطه قطعیست!
ولی آقای کامران من از هموطن بیشتر ضربه خوردم, خودتون تصور کنید منی که خانوادم همه تحصیلکرده و همیشه از فرهنگیان ایران بودن راضی شدم با پاکستانی ازدواج کنم ولی دور ایرانی رو خط کشیدم و هیچ وقت هم فکر ایرانی رو نخواهم کرد! نا امید نیستم از ازدواج نکردن اهمیتی نداره ولی موقعیت های ایرانی رو حتی بررسی هم نخواهم کرد!
با این حال ممنون نیازی به ادامه تاپیک نیست. راهنمایی همه کمکم کرد راهمو بهتر بشناسم. برای همتون آرزو موفقیت می کنم :) روزگار خوش