RE: مشکل من با دوست شوهرم
مادر دو کودک ممنون. راستش می خواستم از همه دوستان هم تشکر کنم. دیگه اون اقا الان با اینکه رفت و امدهامون بیشتر شده (به خاطر کاری که با همسرم انجام می دن) حد خودش رو می دونه . چون بی تفاوتی و حضور نداشتن رو در محلی که اون بود رو در پیش گرفنم.
راستش از راه حل خانم بالهای صداقت هم خیلی خوشم اومد اما مشکل عمده من اینه که ادم محافظه کاری هستم و از درگیری های اینچنانی می ترسم. کما اینکه دفعه اول که اون اقا بهم دست می زد جلوی همسرم باهاش برخورد کردم ولی شوهرم هیچ بروی خودش نیاورد که چی شده. ولی اون اقام دیگه بهم دست نزد.
راستش این قضیه جنبه خوبی هم داشت و اون این بود که من قبل از اون همش به طلاق قکر می کردم ولی با درست شدن این مشکل و شروع توجهات خاص این اقا به علاقه مندیهای من، به ظاهر من ، به وزن کم کردنهای من و ... و دفاع کردن از من جلوی شوهرم فهمیدم که روزنه های زیادی تو زندگی ما وجود داره که باعث شده کسی به خودش جرات بده وارد زندگی مون بشه. در واقع اون اقا رو مثل یک دشمن خارجی برای زندگیمون دیدم و این باعث شد عمیقتر به مشکلات زندگیمون فکر کنم و براشون راه حل پیدا کنم.
بازم از همتون ممنونم. امیدوارم همه ما مشکلانمون حل بشه.
RE: مشکل من با دوست شوهرم
امیدوارم هر چه زودتر روابط شما با شوهرتون بهتر و بهتر بشه و همسرتون قدر شما را بیشتر بدونه
و اون آقا هم اصلاح بشن و به اشتباه خودشون پی ببرند:323: