-
درود
مادر خدا بیامرزم 10 سالی میشه فوت کرده.این حرفش یادمه میگفت:کی بشه شماها برین سر خانه و زندگیتون بتونم یک نفس راحت بکشم:58: بنده خدا بچه هاش میرفتن تازه بجای یکی کم شدن چنتا دیگه هم کار روی سرش میرخت نمیدونم چجوریاست که همه فکر میکنن مادر مثل رستم یا هرکول(قهرمان روم باستان) هستش که خستگی ناپذیره و از پس هرکاری برمیاد:72:
اینو خوب میدونم فقط هرکاری ام بکنیم نمیشه جبران زحمات مادر را بکنیم فقط بهشت شاید بتواند اندکی از زحمات مادر را جبران بکند:43:
خدا بیامرزت ننه:323:
-
روز مادر و زن به همه ی مامانا و دختر خانما مبارک
اون یکی روز زن کی بود؟ :) اونم مبارک
:72:
-
سلام به همه مادر ها بالفعل و بالقوه تالار ،ان شاء الله خدا به همه مردان ما بصیرتی بده که قدر زنهایی رو که در زندگی شون جلوه رحمت خدا هستند بدونند.من هم با تمام قصور های خودم به نوبه خودم این روز مهم رو تبریک میگم ،ان شاءالله بتونیم خودمون رو به اسوه هامون نزدیک و نزدیک تر کنیم و بی تردید یکی از بزرگترین اسوه های ما برای زنان و مردان حضرت زهرای اطهر(سلام الله علیها)هست ، شخصیت بزرگی که امام زمان(عج) ایشون رو اسوه خودشون دونستند(حضرت مهدی در بیانی شریف می فرمایند که "ان لی فی ابنته رسول الله اسوه حسنه")
((مسأله ی مادری، مسأله ی همسری، مسأله ی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است ... یعنی شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشته ی دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است . کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلا محور این است . اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکه ی زنبور عسل تشبیه کنیم .
کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آن جا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچه ها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکننده تر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتی نه نوازش مادر باید نوازش ببیند . برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را می کند که مادر برای یک بچه ی کوچک آن کار را می کند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند . اگر این احساسات و این عواطف محتاج وجود یک محور اصلی در خانه که آن، خانم و کدبانوی خانه است نباشد، خانواده یک شکل بدون معنا خواهد بود .)) مقام معظم رهبری- 1370/10/04
-
مادر یعنی زندگی ، مادر یعنی عشق ، مادر یعنی مهر ، مادر یعنی اون فرشته ای که با اشکت ، اشک میریزه ، با خنده هات می خنده ، مادر یعنی اون فرشته ای که نگاهش به توئه و با هر لبخندت ، زندگی میکنه ، مادر یعنی اون فرشته ای که موهاش سفید میشه برای بزرگ کردنت و به تو میگه ؛ پیر بشی مادر ، درد و بلات به جونم... مادر یعنی اون فرشته ای که صبح که خوابی آروم میز صبحونه رو میچینه تا وقتی بلند شدی زندگی رو لمس کنی ، مادر یعنی اون فرشته ای که شبایی که غم داری یا مریضی تا صب بالا سرت می شینه و نگرانه ، مادر یعنی اون فرشته ای ، که وقتی موقع کار میگی خسته شدم ، با اینکه پاهاش درد میکنه میگه تو بشین مادر من انجام میدم ، مادر یعنی اون فرشته ای که هیچ وقت باور نمیکنی مرض بشه یا پیر بشه ، چون همیشه و توی هر حالتی به روت لبخند میزنه ، مادر یعنی اون فرشته ای که طاقت دیدن اشکاش رو نداری ... مادر یعنی همه زندگی... دستانت رامیبوسم مادرم
روز مادر و زن به تمام شما عزیزانم مبارک
-
سلام.
مادربزرگ من روز مادر فوت کرد......بعد 12 سال،روز سالگرد پدربزرگم....
دوسش نداشتم اصلا اصلا اصلا.....بعد دعوا به پدرم دعا کردم داغ ببینن.....اما خیلی خیلی گریه کردم!!!!!!!...خدا مادر همه رو نگه داره و مادر هایی که رفتن بیامرزه.
- - - Updated - - -
من دو خط هم در مورد مادرم بگم......
کوچیکتر بودم خیلی دوسش داشتم....بهش افتخار میکردم...چند سال پیش جز چهرا های ماندگار ایران شد و از دست رییس جمهور لوح گرفت....همه جا میرفتم میشناختنم....تو مدرسه کلی پزش میدادم....سنم رفت بالاتر ازش فراری شدم....اونم تغییر کرد....انگار خیلی زود رفت سراغ تغییرات پیری...شایدم من تغییر کرده بودم.....خیلی جاها اذیتم میکنه....زیر فشار خونمون واقعا گاهی احساس خفگی میکنم اما چیزی واضح و مشخصه من هر چی الان دارم تو درسم و رشتم و ارامشی که الان دارم بخاطر وجود مادرم....به هر حال بلافاصله بعد فارغ التحصیلی دارم کار میکنم....همیشه پول تو جیبیم کم بود اما الان هر خریدی که میکنم یا هر چی ...یاد مادرم میفتم....کسی که باعث شد افق ارزوهام و ایندم وسیع بشه...ازش ممنونم.بخاطر همه خوبیهاش
-
مادر انگار یک سرچشمه ست..کسی که بخشیدن وفداکاری بیشتر خوشحالش میکنه.روز مادر روبه همه مادرها ومادرانی که توی این تالار حضوردارند تبریک میگم
-
من که نمی فهمم چرا ملت اصرار دارن کلمه ی "مادر" رو مقدس کنن! البته می دونم چرا اینکارو می کنن. اکثر آدما به مقدسات نیاز دارن!
احساس من نسبت به مادرم یه چیز پیچیده ست که اصلا سر ازش در نمیارم... یه وقتایی یه حس مثبت نسبت بهش دارم، مثل پرتوهای ملایم آفتاب صبح. وقتاییکه یه مدت باهام حرف نزنه. یا وقتاییکه کلا حالم خوب باشه، اونقدر خوب، که صداش چیزی رو در ذهنم تداعی نکنه.
اما اکثر وقتا مثل اینه که خورشید از اون بالا بیفته رو سرم! آتیش می گیرم... با هر کلمه و جمله ایش اعصابم به هم می ریزه.
"مادرجون" یکی از عصبی کننده ترین چیزهاییه که تو عمرم شنیدم.
این روزها مدام در حال فرار کردن ازش هستم.
مادر من یه آدم با انرژی های مثبت و حرف های منفیه. نمی دونم چطور اینجوریه!
پوستش معطره، مثل یه دشت پر از گل، نگاهش روشنه، یه جور خاصه.
نمیدونم. خیلی پیچیده ست. نمی فهمم چطور این آدم می تونه اینقدر مثبت و در عین حال اینقدر منفی و آزار دهنده باشه....
این روز مادر هم چه دردسریه! حالا باید برم بهش تبریک بگم!
البته این یه قید خودنهاده ست! می تونم هم نرم. همون کادو گرفتن کافیه. ولی خب سعی می کنم برم. امیدوارم تا شب درجه نفرتم به حدی برسه که برم! تا الان که کاری به کارم نداشته، ظهر هم نگفت برای ناهار برم پایین، البته تلفن اتاقم رو کشیدم، شایدم زنگ زده. اگه تا شب صداش رو نشنوم، احتمالا اونقدر انرژی پیدا کنم که برم بهش تبریک بگم... چه کار احمقانه ای!
-
مادرم ! تو را با "میم" محبتت میشناسم و می روم تا "ر" ی رستگاری ات را در گوش تک تک قاصدکها زمزمه کنم ...
آغوش گرمت را به خاطر آرامش دریاییاش دوست میدارم و ساحل بیکران دستانت را در نگاهم جمع میکنم و مرغ دل را در آسمان آبی نگاهت پرواز میدهم ... تا نفسهایت همچون آفتاب سحرگاهی ، نوازشگر روحم باشد ... و لبخند دلنشینت بر کویر دلم باریدن گیرد که سخت تشنه ام و درد مرا جز این ، چه چیز التیام بخشد؟
مادرم ! دستان پرمهرت تا مرز پرستیدن میکِشاندم و قدومت بوسهگاه من است ...
همواره نسیم ، عطر تنت را برایم به ارمغان میآورد تا از یاد نبرم که بهترین رایحه بهاری را نزد خود دارم ... تا تلنگری باشد برای قدرناشناسی هایم ... و تا بفهماندم که هیچکس جز تو حق مادری را اینگونه تمام و کمال ادا نکرده است ...
دوستت دارم جان و دلم ...
-
مامان من که خیلی باحاله..چند روز پیش یه جراحی کوچیک داشتم
بعد با اینکه کلاس ورزشم میرم و غذامم فقط سوپه 1 کیلو چاق شدم تا اینکه احساس کردم توی کلاس ورزش شیشه ابی که اوردم کمی شیرین شده..
نگو مامانم به خاطر اینکه جراحی کردم ضعف نکنم قند می رییخته تو ابم غافل از اینکه اب قند بعد از ورزش باعث چاقی زود هنگام میشه:58:
ینی عاااااشقشم هاااا ولی بعضی وقتها این مهربونی های زیادش دردسر میشه:103:
-
دوستای خوب
هر کدومتون به نوعی و با توجه به حس و حال خودتون این روز رو تبریک گفتید و یاد مادرای عزیز تر از جونتون کردین....انشالله زنده باشن و تاج سراتون باشن....اونایی هم که اسیر خاک شدن انشالله با خوده حضرت زهرا همنشین باشن......حالا که اینجا دور هم هستیم چند تا دعا باهم کنیم..و امام زمان رو در این غروب جمعه به ابروی مادرش حضرت زهرا قسم بدیم :
(طبق روایات در این موارد که امام زمان عج رو به ابروی مادرشون حضرت زهرا س قسم میدیم ایشون حاجت میدن و رد خور نداره)
اول از همه برای نادیای777 عزیز که در این چند سالی که میشناسمش همیشه یاد دل شکسته اش بودم و امیدوارم به حق ابروی صاحب این روز چشمش به جمال جگر گوشه اش روشن بشه و ما هم از خوشحالیش خوشحال بشیم (نادیا جان از نظر ما تو یه مادر نمونه ای )
دوم همه مادرای بیمار، ناتوان، از کار افتاده عاقبت به خیر بشن و شفای عاجل دریافت کنن.....
سوم همه مادرای عزیز از بچه هاشون راضی باشن و خشنود.....
چهارم همه زنهایی که به هر دلیل تا به حال مادر نشدن خدایا بهشون کمک کن طعم شیرین این حس رو بچشن......
و در اخر دوستان به عنوان یکی از اعضای خیلی کوچیک این تالار بهتون میخوام بگم تا فرصت هست دست و پای مادرتونو ببوسید.....حتی پاشونو بیشتر ....جلوشون زانو بزنید همونجور که موقعی که بچه بودیم جلومون زانو میزدنن و ما دستمون رو میذاشتیم رو شونه های استوارشون و اونا کفش و جوراب پامون میکردن.....
(اون نامردی که نذاشت من یکسال مادرمو ببینم رو هم به خدا و صاحب این روز میسپرم که یکسال بودن با مادرم رو از دست دادم و هیچی جاشو نمیگیره......هیچ وقت دیگه و خداروشکر الان دارم سعی میکنم جبران کنم اون روزها رو)
و در نهایت برای همه مادران از دست رفته صلواتی برای شادی روحشون بفرستید .......
در پناه خدا باشید سالم و سلامت و دلی خوش