RE: عادت شدید همسرم به تنوع و خودارضایی
من یک کاری کردم و طوری همسرم را اذیت کردم و البته ایشون هم کم مقصر نبوده
که احساس میکنم همش تو فراز و نشیب غوطه ورم
و مثل یک برگم که باد اون را به هر جایی میبره:302:
خیلی دیوونه شدم و همش باهاش سر جنگ دارم و خیلی ناسازگار شدم
تمام سیم های مغزم مختل شده
مثلا ازم قول میگیره میگه اینطوری کنی خوبه منم مئوافقت میکنم و حرفش را قبول میکنم
دو ثانیه بعد خل میشم میزنم زیر همه چیز میگم نه تو داری اشتباه مکنی این حرف من درستتره
میگه دو دقیقه پیش که داشتی یک چیز دیگه میگفتی؟؟؟
حتا تو حرفام هم ثبات ندارم من اصلا اینطوری نبودم نمیدونم سختیهای زندگیو فراز و نشیب هاش من را واقعا داره فرسوده میکنه
دلم میخواد تو این خونه هیچ حرفی نزنم و هیچ مقاومتی در مقابل هیچکس نشون ندم عوضش اعصاب خودم و بچه هام آروم باشه
:316: :302:
آره از این به بعد همش دوست دارم سرم تو کار خودم باشه
ازبس روش زوم کردم شده همینی که الانه و داره رو اعصابم راه میره
البته خودم از دست خودم حرص میخورم چون دیگه اصلا اون زن شاد سابق نیستم
خدایا کمکم کن:323:
RE: عادت شدید همسرم به تنوع و خودارضایی
مادر دو کودک
گفتم:
حساسیت خود را روی همسرتان کم کنید و به کارها و رفع ایرادهای خودتان مشغول شوید
تا به حال این شعر را شنیده اید؟
زدست دیده و دل هر دو فریاد | *** | هر آنچه دیده بیند دل کند یاد
|
|
بسازم خنجری نیشش زفولاد | *** | زنم بر دیده تا دل گردد آزاد |
|
شما خودتون گفتید که همسرتون خیلی بهتر از قبل شده شما از حساسیتتون به همسرتون کم کنید و ایشون را امر و نهی نکنید تا البته بهتر بشه شما هم وقتی از چیزی منع بشوید ممکن است بیشتر به آن علاقه مند شوید و یا حریص گردید
البته این موضوع در مردان بیشتر صادق است
خنجر را باید شما به دست همسرتون بدهید با کاهش حساسیت درسته که سخته و ممکن است بعضی رفتارهایش شما را ناراحت بکند یا به قول شما دست روی نقطه ضعف شما بگذارد
ولی من بعید میدونم که همسرتان از عمد دست روی نقطه ضعفتان بگذارد
شاید میخواهد با ادامه این کار از حساسیت شما بکاهد یا اینکه واقعا اعتیاد به این عادت دارد و این عادت را کم کرده ولی کامل ترک نکرده
خنجری که شما به دست او میدهید و او روی دیدگانش میکشد:
1-کاهش حساسیت ها 2-رسیدن به خود و امورات خانه و زندگی2-از لحاظ جنسی تامینش کنیدو سعی کنید لذت خود را به ایشان هم نشان دهید 3-خودتان را دوست داشته باشید
اعتماد به نفس شما در گذر زندگی کم شده باید اول خود را دوست بدارید تا دیگران هم برای شما احترام قایل شوند
حساسیت نشان ندادن برای زنان که اکثرا حسود هستند به شوهرشان سخت است ولی شما باید بتوانید این کار را انجام دهید:305:
تحت مشاوره قرار بگیرید و از دکترتان وقت بگیرید و با ایشان راجع به مشکلاتی که دارید بیشتر صحبت کنید و راهکارهای ایشان را به کار گیرید
اگر لازم شد با همسرتان دوتایی نزد مشاور بروید یا هر کدام جداگانه
موفق باشید