RE: با خشونت شوهرم در رابطه ي جنسي چه كنم ؟
نه عزیزم. مشکل شما تنها نیست. خانمهای زیادی این مشکلو دارن.
ما البته هنوز نفهمیدیم این مشکل همسر شما از عوامل درونیه (مثل عدم تعادل روانی و ...) یا از عوامل بیرونی (عدم اگاهی و ...)
درمان هر کدوم از اینها فرق داره.
مثلا اگر همسر شما اینطور یاد گرفته باید حتما بهش اگاهی بدی. مثلااگر داره یک حرکتی که در یک فیلم دیده رو (با توجه به خشونتی که توضیح دادید احتمال این مورد زیاده) تکرار می کنه باید متوجهش کنید که رابطه زناشویی مثل رابطه فیلمها نیست . رابطه زناشویی بک رابطه لذت بخش بر اساس عشقو محبته نه تنها بر اساس لذت صرف که دست به هر کاری انسان بزنه برای رسیدن یه لذت (مثل حرکاتی که تو این قبیل فیلمها انجام می دن).
در این صورت راهی که قبلا گفتم و دوستان هم پیشنهاد دادند جواب میده.
اما اگر همسر شما در کودکی خود ازاری می کرده یا مورد ازار توسط شخصی قرار گرفته یا مشکلاتی از این قبیل حتما باید به یک روانپزشک مراجعه کنید و راه حل بخواهید. به تنهایی نمی تونید از پسش بر بیاید.
موفق باشید.
نقل قول:
نه عزیزم. مشکل شما تنها نیست. خانمهای زیادی این مشکلو دارن.
خوب میشه بیشتر توضیح بدید این خانوما چه مشکلاتی داشتند و چه جوری حلش کردن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazijun12
بله فقط در رابطه جنسی اینطوری میشه . انگار یه آدم دیگه میشه
اگه اجازه ندم که معلوم نیس چه بلایی سرم میاد . در حالت عادی هم داره
مثلا سیلی های مداوم ............................................. و یا گرفتن دستام از پشت طوری که دیگه کنترل نداشته باشم وکاملا در اختیارش باشم. . موارد این چنینی (البته با عرض پوزش از دوستان عزیز به خاطر طرح این مسائل)
میخوام بدونم خانوما کسی همچین تجربه ای داشته یا شنیده یا اینکه واقعا شوهرمن استثناییه !!!
کمکم کنید
آیا از شما سنن کوچیک تره؟آیا وضع مالی خانوادش از شما کم تره؟ آیا سطح تحصیلاتش پایین تره؟
آیا عاملی هست که باعث بشه در مقابل شما احساس ضعف کنه؟آیا در بحث کردن حرف شما به
کرسی می شینه؟آیا حس برتر بودنش در مقابل شما ارضا می شه؟
سلام نازی جون
پست قبلی بهت گفتم که شوهر من هم اینجوریه ولی یه تفاوت هایی با هم دارن .
شوهر من زمانی که باهم دعوا داریم و قهر هستیم وحشیانه این کارو انجام میده و چون میدونه من سکوت میکنم و چیزی نمیگم اونم هر کاری دلش میخواد انجام میده . اما زمانهایی که رابطمون خوبه و مشکلی نداریم سکس خوبی داره و خیلی تلاش میکنه که به من هم خوش بگذره و اذیت نشم .
خیلی وقتها شده که امتحانش کردم و دیدم زمانی که من باهاش راه نمیام و اذیتش میکنم رفتارش بدتر میشه و فقط به لذتش فکر میکنه
نمی دونم شما چند سالتونه و چند وقته که ازدواج کردین و چقدر تجربه دارین ولی منم تجربه چندانی ندارم و هنوز نتونستم درست این مشکل حل کنم . به نظر من این مشکل شوهر شما فقط به خاطر تقلید از فیلم های پرنو هستش همین و احتمالا شما روزهای اول که این کارو انجام میداده علاقه نشون دادین و حالا به اینجا کشیده .
این مدل مردها اگر بهشون بیشتر توجه بشه و باهاشون همکاری کنی نه تنها بهتر نمیشن بلکه روز به روز یه چیز جدید به کارهاشون اضافه میکنن .
و البته بگم که اگر با هم دعوا یا مشکلی ندارین تنها کاری که میتونی کنی مخالف کردن با نحوه انجام سکسه و ناراضی نشون دادن خودت و نق زدن ولی نه حین انجام سکس چون بدتر میشه و به حساب خودشون حالشون به هم میریزه و ضد حال میخورن ، نه جلوگیری کردن چون اون موقع میشه با زور و بدتر از قبل
نقل قول:
آیا از شما سنن کوچیک تره؟آیا وضع مالی خانوادش از شما کم تره؟ آیا سطح تحصیلاتش پایین تره؟
آیا عاملی هست که باعث بشه در مقابل شما احساس ضعف کنه؟آیا در بحث کردن حرف شما به
کرسی می شینه؟آیا حس برتر بودنش در مقابل شما ارضا می شه؟
با سلام دوباره . مرسی از نظرات دوستان عزیز
سنش از من بیشتره . وضع مالی خونواده ما خیلی بهتره. هر دو لیسانسیم
عامل والا نمیدونم
تو صحبتهامون گاهی اوقات حرف اون گاهی اوقاتم حرف من . حس برتری؟ نه والا فک نکنم ارضا شه چون تقریبا هردو وضعیت یکسانی داریم و برتری نداره به من
از یکی یه دونه هم ممنون بابت نظرش . فقط دوتا سوال اول اینکه وقتی قهرین تو برای رابطه جنسی مخالفت میکنی که این اتفاق میفته ؟ دوم اینکه بیشتر توضیح بده منظورت از وحشیانه که میگی چیه ؟ ( تا حدی که شان انجمن هم حفظ شه)
خانومای دیگه لطفا کمک کنن
این نظر منه.
مردا دوست دارن همیشه خودشونو توی موضع برتر نسبت به زن ببینن،اگر تو زندگی روزمره این نیاز ارضا نشه،توی
رختخواب با اعمال قدرت این نیازو برطرف می کنن.کاری کن در مقابلت احساس برتری کنه.
نازی خانم و یکی یه دونه، فکر می کنم هر دوتون نیاز دارید که دانش خودتون رو بیشتر کنید.
فصل 5 کتاب رازهایی درباره مردان رو مطالعه کنید، امیدوارم بهتون کمک کنه.
اینهم لینکش:
رازهایی درباره مردان، باربارادی آنجلس
حتما حتما بخونیدش، بعدش هم حتما همه کتاب رو بخونید :72:
مرسی فرهنگ 27 نظر جالبی بود بهش فکر نکرده بودم
از lonely sky هم ممنون بابت کتاب
خانومای دیگه لطفا نظرشونو بکن
نازی جان تو داری رای گیری می کنی یا می خوای مشکلت حل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتی این تاپیک رو باز کردی همش می گی خانمهای دیگه نظر بدید، بقیه خانمها هم نظرشون رو بگند!!! :311:
خوب میخواستم بدونم کسای دیگه ای هستن که مشکل منو داشته باشن و نظری بدن
باشه دیگه نمیگم ! :302: